Προς το περιεχόμενο

Huawei IDEOS X5

Panahs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 767
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

παιδια οποιοι εχουνε προβλημα προφανως εχουνε το ΒΕΤΑ 2.3 οχι το κανονικο. εγω το εχω εδω και 3 βδομαδες περιπου... ειναιο καταπληκτικο απλα.... μονο που η μπαταρια κραταει 4-5 μερες δεν θες κατι αλλο...δεν κολλαει. το bluetooth το συνδεσα με αλλο κινητο και το πισι κανονικοτατα το WIFI δουλευει , η καμερα κομπλε. ολα οκ μπορω να πω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε αυτό κάνεις λάθος, μιας και δε φαίνεται να υπάρχει καμία διαφορά μεταξύ της τελευταίας τουλάχιστον beta και της τελικής έκδοσης, εκτός από το κλείδωμα του bootloader. Τις έχω δοκιμάσει όλες, είχα επίσης στείλει Mail στη Ηuawei όταν βγήκε η πρώτη beta με διάφορα προβλήματα όπως το χάσιμο των widgets σε κάθε επανεκκίνηση, το ότι δεν μπορεί να αφυπνιστεί η συσκευή με τα κουμπιά έντασης, τα προβλήματα με την sd που σε πολλούς δεν αναγνωρίζεται, την πυξίδα που μια λειτουργεί μια όχι κ.α. Αποτέλεσμα, τίποτα μα τίποτα από αυτά δε διορθώθηκε.

παιδια οποιοι εχουνε προβλημα προφανως εχουνε το ΒΕΤΑ 2.3 οχι το κανονικο. εγω το εχω εδω και 3 βδομαδες περιπου... ειναιο καταπληκτικο απλα.... μονο που η μπαταρια κραταει 4-5 μερες δεν θες κατι αλλο...δεν κολλαει. το bluetooth το συνδεσα με αλλο κινητο και το πισι κανονικοτατα το WIFI δουλευει , η καμερα κομπλε. ολα οκ μπορω να πω.

Οκ,μπορεί να έμεινες ικανοποιημένος/η επειδή δουλεύουν αψεγάδιαστα οι 7/10 λειτουργίες που σε ενδιαφέρουν,επέτρεψε μας όμως εμάς που τους απασχολούν τα υπόλοιπα 3/10 να αγχωνόμαστε.

Παρεμπιπτόντως,η "official" 2.3 παίζει εδώ και ένα μήνα περίπου,οπότε δέν τίθεται κάν λόγος περι beta.

To blue tooth λειτουργεί αλλοπρόσαλλα.Μερικές φορές συνδέεται σε χρόνο dt απο την στιγμή που θα ανοίξω το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου,άλλες πάλι πεισμώνει σάν το παπάκι του Σερβετά.Επίσης ακόμα και στην περίπτωση που συνδεθεί, δέν έχω πρόσβαση στις επαφές μου.Με την Froyo υπήρχε ένα tab,το οποίο πιά δέν βλέπω στο μενού του αυτοκινήτου.

Εκτιμώ οτι κατι παίζεται με το "Τηλέφωνο" και "Πολυμέσα" στις υπο-ρυθμίσεις του bt

Αντί να βασανίζεσαι γράφοντας όλο αυτό το κείμενο,δέν ανοίγεις το καπάκι του κάθε smartphone να ξεμπερδεύεις;Να ρίξουν μια μάτια μέσα στις συσκευές τους οι εμπαθείς,εκεί στο κομμάτι που λέει made in.Και μετά να τους πείς: "Οφουφουφου ομορφάααααντρα μου,μήν κάνεις έτσι!"

:mrgreen: :mrgreen:

παιδες καλησπερα επειδη ειμαι τελειως ασχετος με το θεμα κινητο και android γενικα....Θα ηθελα να ρωτησω υπαρχει official 2.3 gingerbread για το ideos x5 pro?Αν ναι που μπορω να την κατεβασω γιατι στο site της huawei δεν την εχει.Βασικα την ειχε και την εβγαλε νομιζω!Επισης θα εχει προβληματα αυτη η εκδοση?

Ευχαριστω προκαταβολικα (ξερω οτι μπορει να εχει υποθει και πιο πριν αλλα επειδη ψαχνω εδω και καμοια ωρα σε αλλα forums και βαρεθηκα αφηστε που δεν καταλαβαινω τιποτα και επειδη δε θελω να κανω καμοια μακακια :X ειπα να πω εδω)

Νομίζω υπάρχει Link στα αντίστοιχα θέματα για το pro στο myphone.

Eπίσης θα υπάρχουν και στο φόρουμ των SDA-Developers. Δοκίμασε το πρώτο αρχικά μιας και είναι ελληνικό.

Ρε παιδια τις τελευταιες 2 μερες δεν ξερω τι στο καλο εχει παθει το κινητο μου αλλα μου ερχονται συνεχεια τα ιδια μνμ συνεχεια και συνεχεια..Δηλαδη καποιος μου εκανε call me back μια φορα και μετα ερχονται μνμ του call me back απο τον ιδιο συνδρομητη χωρις να εχει κανει εκεινος αυτη την ενεργεια..ή καποιος που μου εστειλε ενα μνμ μετα συνεχιζει και μου ερχεται το ιδιο μνμ 6-7 φορες ακομα χωρις εκεινος να το εχει στειλει ξανα.Επισης μου ερχονται και μνμ τα οποια αυτοσ εστειλε χθες σε μενα και ερχονται και σημερα,το ιδιο μνμ που μου ειχε στειλει χθες.Please helpppp

Α, δέν είναι τίποτα...

Ξέχασα να αναφέρω οτι κάθε φορά που σβήνω και ανοίγω το κινητό (η μπαίνω και βγαίνω σε flight mode),μου έρχεται ξανα το τελευταίο μήνυμα που δέχτηκα.Λίγο σπαστικό όταν διαβάζεις τα χρόνια πολλά για το νέο έτος ξανά...και ξανά...και ξανά.

Καλό είναι όσοι σκέφτονται να προχωρήσουν στην αναβάθμιση,να αναθεωρήσουν.Ναί υπάρχουν βελτιώσεις,άλλα υπάρχουν και αδικαιολόγητα χοντρά bug...

Απο οτι ειπαν παντως θα βγει και αλλη εκδοση για το απλο 2,3..που θα διορθωσει οποια bug εχουν απομεινει..ειδωμεν..

'Έχουμε καμιά εκτίμιση για το πότε θα βγει νέο fw για το απλό? Άιντε, γιατί με τρώει το χέρι (ή ο κώλος)....

Επανέρχομαι για το θέμα του Bt.Υπάρχει σίγουρα κάποιο θέμα με την σύνδεση στα "Πολυμέσα".

Η συγκεκριμένη λειτουργία φαντάζομαι έχει να κάνει με την μεταφορά δεδομένων (γενικά),τα οποία είτε έχουν να κάνουν με την μεταφορά ήχου σε περίπτωση που ακούτε μουσική μέσω bt headphones ή με την πρόσβαση στον τηλεφωνικό κατάλογο του κινητού απο το bt του αυτοκινήτου.

Σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε το bt μόνο για της τηλεφωνικές σας κλήσεις,μπορείτε να απενεργοποιήσετε την σύνδεση στα Πολυμέσα.

Επανέρχομαι για το θέμα του Bt.Υπάρχει σίγουρα κάποιο θέμα με την σύνδεση στα "Πολυμέσα".

Η συγκεκριμένη λειτουργία φαντάζομαι έχει να κάνει με την μεταφορά δεδομένων (γενικά),τα οποία είτε έχουν να κάνουν με την μεταφορά ήχου σε περίπτωση που ακούτε μουσική μέσω bt headphones ή με την πρόσβαση στον τηλεφωνικό κατάλογο του κινητού απο το bt του αυτοκινήτου.

Σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε το bt μόνο για της τηλεφωνικές σας κλήσεις,μπορείτε να απενεργοποιήσετε την σύνδεση στα Πολυμέσα.

που είναι αυτή η ρύθμιση?

Αν μπείς στην καρτέλα του bt,κάτω κάτω είναι η συσκευή με την οποία έχει κάνει bond το κινητό.Αν πατήσεις εκεί παρατεταμένα για 2sec,θα ανοίξει ένα υπο-μενου ρυθμίσεων.

Αν μπείς στην καρτέλα του bt,κάτω κάτω είναι η συσκευή με την οποία έχει κάνει bond το κινητό.Αν πατήσεις εκεί παρατεταμένα για 2sec,θα ανοίξει ένα υπο-μενου ρυθμίσεων.

α κατάλαβα εμένα εκεί έχει μόνο για σύνδεση με το τηλ(προφιλ) και τπτ άλλο...το κακό είναι ότι χάνει τη σύνδεση με το ακουστικό και παρόλα αυτά μπορεί ακόμη να δείχνει ότι είναι συνδεδεμένο, αλλά να ακούς απο το τηλεφωνο μόνο :mad:

λέω να πάρω ένα άλλο bt ακουστικό, αλλά φοβάμαι μήπως χαλάσω τσάμπα λεφτά..

αρχεία μέσω bt μεταφέρονται οκ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...