Προς το περιεχόμενο

Huawei IDEOS X5

Panahs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 767
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Στο ginger θα οφείλεται ρε παιδιά.

Είναι σίγουρο πως κλείνει εντελώς το κινητό, με το ginger?

Αυτό είναι καλό ερώτημα, αφού μετά την αναβάθμιση σε ginger το κινητό από κατάσταση απενεργοποίησης bootάρει σε περίπου 3 sec :P

Π'αντως όπως κι αν έχει εγώ στα θετικά του το μετράω...

Για το bluetooth που ρώτησε πιο πάνω ο φίλος εγώ έχω ένα της SE για τον απλό λόγο ότι έχει και ράδιο... (βέβαια έχει το αρνητικό ότι δεν μπορώ μέσω του bt να ακούσω τραγούδια από το κινητό)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ρε παίδες έχω κατεβάσει το go sms pro και το πακέτο για ελληνικά...ενώ απο τις ρυθμίσεις βάζω ελληνική γλώσσα, πάλι μου βγάζει μόνο τις γλώσσες που έχει και το default πληκτρολόγιο...τι δε κάνω σωστά?

Ρυθμίσεις* > Γλώσσα και πληκτρολόγιο.

Δές αν έχει tick στο go sms πληκτρολόγιο.

*ρυθμίσεις του κινητού

δε μου εμφανίζει καν εκεί το go sms pro!...παρά μόνο τα τρία default πληκτρολόγια(huawei,android,swype)...το πρόγραμμα είναι σίγουρα περασμένο όμως..

δε μου εμφανίζει καν εκεί το go sms pro!...παρά μόνο τα τρία default πληκτρολόγια(huawei,android,swype)...το πρόγραμμα είναι σίγουρα περασμένο όμως..

Βασικά αρλούμπες σου είπα,σορρυ.Το Go sms pro δέν είναι πληκτρολόγιο,άλλα πρόγραμμα διαχείρισης SMS.Το τελευταίο συνεργάζεται με ένα οποιοδήποτε πληκτρολόγιο της αρεσκείας σου (Swype,Huawei IME,Go κλπ)

Κατέβασε το Go keyboard+greek pack και θα είσαι κομπλέ.

Βασικά αρλούμπες σου είπα,σορρυ.Το Go sms pro δέν είναι πληκτρολόγιο,άλλα πρόγραμμα διαχείρισης SMS.Το τελευταίο συνεργάζεται με ένα οποιοδήποτε πληκτρολόγιο της αρεσκείας σου (Swype,Huawei IME,Go κλπ)

Κατέβασε το Go keyboard+greek pack και θα είσαι κομπλέ.

τι??αρλούμπες μου είπες??θα ζητήσω απο τους admins διαγραφή σου απο το φορουμ! :P :P

έγινε θα βάλω το go keyboard..thx!

καλή ήταν η 2.3...τώρα θέλω ics :P

http://www.youtube.com/watch?v=T97g20dxotA

με το bluetooth δεν έβγαλα άκρη, γενικώς μου αποσυνδέεται..θα πάω να πάρω άλλη μάρκα και ο θεός βοηθός...

Επειδη διαβασα σε προηγουμενα posts (κ απο φιλους) οταν πρωτοβγηκε "huawei τι ονομα ειναι αυτο?" "κινεζικο - μαιμου" και αλλες τετοιες χαζομαρες ... θα ηθελα να πω σε μερικους ξεροκεφαλους που τρωνε οτι τους μασαει η διαφημιση....

ξεκολατε με τις "γαματες μαρκες" εαν π.χ. η samsung πριν βγαλει κινητα δεν εβγαζε τηλεορασεις και αλλες ηλεκτρονικες συσκευες κ επαιζε σε ολα τα διαφημηστικα θα την ξερατε σαν μαρκα? οχι! επειδη ειναι "samsung" παει να πει χωρις να το πιασεις στο χερι σου οτι ειναι καλυτερο? μπα...

κολλημενος φιλος μου του λεω... μου επεσε σε νερο το ideos μου και εψαχνα επι της ευκαιριας μηπως υπαρχει καλυτερο value for money κινητο κ μου λεει "παλι αυτο το κινεζακι θα παρεις παρε ρε μλκα το δικο μου samsung ace" του λεω γιατι ειναι καλυτερο το δικο σου? κ μου απανταει "μα καλα εισαι μλκας? ειναι samsung οχι κινεζακι"

κ εχω ακουσει πολλους τετοιους που αργα η γρηγορα θα δουν οτι οι αλλες μαρκες πουλανε κ ολιγον φουμαρα με μεταξοτες κορδελες...

sorry για το πρηξιμο αλλα τρελαινομαι οταν ακουω μακακες ξεροκεφαλους

:) :) :) ): ): ):)

Αντί να βασανίζεσαι γράφοντας όλο αυτό το κείμενο,δέν ανοίγεις το καπάκι του κάθε smartphone να ξεμπερδεύεις;Να ρίξουν μια μάτια μέσα στις συσκευές τους οι εμπαθείς,εκεί στο κομμάτι που λέει made in.Και μετά να τους πείς: "Οφουφουφου ομορφάααααντρα μου,μήν κάνεις έτσι!"

Μου ηρθε σημερα η θηκη η tpu της sikai.Δεν ειναι ασχημη το μονο που με χαλαει ειναι το κουμπι πανω για να ξεκλειδωνεις το κινητο που δεν εχει πολυ καλη αισθηση.Ισως μαλακοσουν τα λαστιχα με το καιρο..

Καποιες ερωτησουλες θελω να κανω!

1.Ενεργοποιωντας τα δεδομενα ανοιγω στην ουσια το 3g?Eτσι να το ανοιγω?

2.Το χρηση μεγαλης ισχυος που λεει σε κατι δικτυα το εχουμε on η off?

3.Το H με το τικ πανω στην μπαρα διπλα απο την οθονη τι σημαινει?

4.Υπαρχει δυνατοτητα να εχω στις επαφες δεξια ελληνικους χαρακτηρες και οχι μονο ξενους?

Έχει κατεβάσει/βάλει κάποιος τη νέα έκδοση?Έχω βάλει μια custom rom εδώ και καιρό. Τώρα μπορώ να βάλω την official 2.3 η πρέπει να βάλω πρώτα την official 2.2 και μετά τη 2.3?Ευχαριστώ.

Παρατήρησα ένα θεματάκι με το bluetooth.Μετά την αναβάθμιση σε 2.3 αργεί χαρακτηριστικά να συνδεθεί με το bt του αυτοκινήτου.Δέν ξέρω τι συμβαίνει,άλλα με froyo είχα συνδεση σε μερικά δευτερόλεπτα και άμεση πρόσβαση στον τηλεφωνικό κατάλογο του κινητού.Τώρα περιμένω ~5 λεπτο.

Δοκίμασα debond και εκ νέου bond της συσκευής.Μια απο τα ίδια...:-(

Παρατήρησα ένα θεματάκι με το bluetooth.Μετά την αναβάθμιση σε 2.3 αργεί χαρακτηριστικά να συνδεθεί με το bt του αυτοκινήτου.Δέν ξέρω τι συμβαίνει,άλλα με froyo είχα συνδεση σε μερικά δευτερόλεπτα και άμεση πρόσβαση στον τηλεφωνικό κατάλογο του κινητού.Τώρα περιμένω ~5 λεπτο.

Δοκίμασα debond και εκ νέου bond της συσκευής.Μια απο τα ίδια...:-(

εγώ γενικά έχω θέματα με το bluetooth που είχα και μου αποσυνδεόταν..και με τη 2.2 και με τη 2.3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...