Προς το περιεχόμενο

Huawei IDEOS X5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες καλημέρα, έλυσα το θέμα με τους 70 χαρακτήρες βάζοντας το handcent sms, προέκυψε όμως ένα άλλο θέμα.

Αφού όρισα σαν προεπιλεγμένο πρόγραμμα για τα μνμ το handcent δεν μου σβήνει η ένδειξη του νέου μυνήματος όταν ξεκλειδώνω το τηλέφωνο.

Στην lock screen δλδ, η αριστερή συντόμευση που είναι για τα μνμ δείχνει ότι έχω νέο μνμ. Πρέπει να πάω από το μενού, να μπω στο default πρόγραμμα του κινητού για τα μηνύματα και να βγω για να σβήσει μετά η ένδειξη.

Η ερώτηση μου είναι, υπάρχει κάποιος τρόπος να αλλάξουν οι 4 συντομεύσεις της lock screen ώστε να του βάλω αριστερά το handcent κι όχι το default?

• Απαντ. 767
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αυτή η συντόμευση δεν ξέρω αν μπορεί να αλλάξει.

Μπορείς να δοκιμάσεις τα εξης:

Αρχικά μπες στην εργοστασιακή εφαρμογή για τα μηνύματα και από μενου -> ρυθμίσεις απόεπέλεξε τις ειδοποιήσεις. Αυτό για να μην έχεις διπλές ειδοποιήσεις για τα μηνύματα.

Επειτα από εφαρμογές -> διαχείριση εφαρμογών -> Ολα, βρες την εφαρμογή μηνύματα, πάτα επάνω της και στην οθόνη που θα εμφανιστεί πάτα πάνω στο κουμπί εκκαθάριση δεδομένων.

Αφού το κάνεις αυτό πάτα πάνω στη συντόμευση για τα μηνύματα στον launcher και λογικά θα πρέπει να σου βγάλει να επιλέξεξεις ποια εφαρμογή(μηνύματα ή handsent sms) θέλεις να χρησιμοποιήσεις. Κάτω από τις επιλογές αυτές έχει μία ακόμη με ένα check box η οποία σου δίνει τη δυνατότητα να θέσεις την εφαρμογή που προτιμάς ώς προεπιλογή για το άνοιγμα μηνυμάτων.

Αν και με αυτό εξακολουθεί να ανοίγει η εργοστασιακή εφαρμογή από την οθόνη κλειδώματος, τότε σημαίνει ότι είναι hardcoded και δεν υπάρχει τρόπος να αλλάξει.

Δημοσ.

Το μόνο που δεν είχα δοκιμάσει είναι η εκκαθάριση δεδομένων, αλλά ούτε αυτό δουλέυει, αφού μετά την εκκαθάριση, χάνει την ρύθμιση για τις ειδοποιήσεις. Αποτέλεσμα διπλές ειδοποιήσεις για τα μνμ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την κατεβασα και το κινητο πεταει πραγματικα.

Η οθονη βελτιωθηκε κατα πολυ και εχει πολυ ομορφο interface

Επεξ/σία από Giwrgos1996
Δημοσ.

παιδια το κινητο γενικα πως τα παει γιατι διαβαζω οτι εχει αρκετα προβληματα

ειμαι μεταξη αυτου και του lg optimus 7

τωρα ποια δεν υπαρχει λογος να πας στο ideos x5 σε αυτη την τιμη οταν υπαρχει εσθητα καλυτερη συσκευη και μαλιστα απο την se

Δημοσ.

Προβλήματα σε τι? Μια χαρά είναι! Δεν υπάρχουν αρκετοί developer ώστε να γίνει μια τέλεια custom rom αλλά σε γενικές γραμμές μια χαρά! Είναι πολύ καλή επιλογή!

τωρα ποια δεν υπαρχει λογος να πας στο ideos x5 σε αυτη την τιμη οταν υπαρχει εσθητα καλυτερη συσκευη και μαλιστα απο την se

Δεν προσφέρει κάτι παραπάνω...Τώρα από την SE μάλιστα κιόλας μάλλον στα αρνητικά πάει και αυτό.

Δημοσ.

Φίλε μου χτύπα το ideos x5pro χωρίς δεύτερη σκέψη.Ήμουν αρκετό καιρό ανάμεσα σε se neo v και ideos x5pro αλλά προτίμησα το δεύτερο λόγω μεγαλύτερης οθόνης και πολύ χαμηλότερου sar.Επίσης τα πλήκτρα αφής του x5 σε σχέση με του neo v είναι πολύ πιο ωραία και δεν χρειάζετε να πατάς κανένα πλήκτρο εφόσον τα πάντα είναι αφής.Τέλος στις 6 μέρες που το έχω το έχω βάλει 120 εφαρμογές+παιχνίδια και τα πάει περίφημα .Αναμένω σήμερα 32άρα κάρτα γιατί γεμίζει για πλάκα η εσωτερική.

Δημοσ.

Ψιλοάσχετο, αλλά σήμερα ανακάλυψα (με τον άσχημο τρόπο) ότι το ξυπνητήρι λειτουργεί και με το κινητό απενεργοποιημένο και δεν ξέρω αν οφείλεται σε ginger ή σε huawei....

Δημοσ.

Ψιλοάσχετο, αλλά σήμερα ανακάλυψα (με τον άσχημο τρόπο) ότι το ξυπνητήρι λειτουργεί και με το κινητό απενεργοποιημένο και δεν ξέρω αν οφείλεται σε ginger ή σε huawei....

Σε ξύπνησε έτσι?Λογικά οφείλετε σε huawei γιατί απο ότι ξέρω τα smartphone πέραν των symbian δεν είχαν και δεν έχουν αυτή τη δυνατότητα.

Δημοσ.

Σε ξύπνησε έτσι?Λογικά οφείλετε σε huawei γιατί απο ότι ξέρω τα smartphone πέραν των symbian δεν είχαν και δεν έχουν αυτή τη δυνατότητα.

Πάντως καλή δυνατότητα έστω κι αν χάσαμε λίγες ώρες ύπνου... :-D

Δημοσ.

Στο ginger θα οφείλεται ρε παιδιά.

Είναι σίγουρο πως κλείνει εντελώς το κινητό, με το ginger?

Όχι, έχει δίκιο ο King και το έχουμε αναφέριε ξανά στο παρελθόν, σε κανένα smartphone δεν λειτουργεί το ξυπνητήρι όταν είναι κλειστό, εκτός από τα Symbian.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...