Προς το περιεχόμενο

Huawei IDEOS X5

Panahs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν έχεις κρατήσει αντίγραφο ασφαλείας του customization της WIND ίσως μπορεί να διορθωθεί. Μέσα στο φάκελο app υπάρχει το πληκτρολόγιο touchpal και ένα αρχείο greekpack. Πιστεύω ότι αυτά είναι υπεύθυνα για την υποστήριξη ελληνικών και τη μετατροπή σε 160 χαρακτήρες.

Δεν τα έχω δοκιμάσει όμως γιατί χρησιμοποιώ το GO SMS Pro το οποίο έχει ρύθμιση για υποστήριξη 160 χαρακτήρων, και λειτουργεί με οποιοδήποτε πληκτρολόγιο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 767
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δυστυχώς δέν το σκέφτηκα κάν να κοιτάξω στον συγκεκριμένο φάκελο,οπότε το πρόχειρο back up που έκανα δέν συμπεριλάμβανε αυτά τα αρχεία.

Δοκίμασα το GO SMS pro.Ωραίο προγραμματάκι, άλλα δέν εντόπισα τον τρόπο που ενεργοποιείς τους 160 χαρακτήρες

Δυστυχώς δέν το σκέφτηκα κάν να κοιτάξω στον συγκεκριμένο φάκελο,οπότε το πρόχειρο back up που έκανα δέν συμπεριλάμβανε αυτά τα αρχεία.

Δοκίμασα το GO SMS pro.Ωραίο προγραμματάκι, άλλα δέν εντόπισα τον τρόπο που ενεργοποιείς τους 160 χαρακτήρες

Κατεβάζεις το greek language pack (ή κάπως έτσι τέλος πάντων) και ενεργοποιείς μέσα από τις ρυθμίσεις την υποστήριξη ελληνικών στο locale support

Ναι,το έκανα και αυτό.Στην αρχή μετράει κανονικά απο τα 160,άλλα με το που πατάω κενό για να πάω σε άλλη λέξη με βάζει στα 70 (μείον τους χαρακτήρες που έγραψα πρίν).Κουφό;

Edit: Μάλλον κάτι δέν πήγε καλά/Κάπου το κινητό έπλεξε τα μπούτια του.Έκανα μια επαναφορά εργοστασιακών,πέρασα πρώτα το GO SMS και μετα το GO keyboard.Κατέβασα και τα πεκάτα υποστήριξης ελληνικών και τώρα όλα δείχνουν ok.

Ευχαριστώ /all

Παιδια νομιζω βγηκε το official και stable 2,3 android . για δειτε!! http://www.huaweidevice.com/worldwide/downloadCenter.do?method=toDownloadFile&flay=software&softid=NDM2NDk= . ας πει και καποιος αλλος γιατι δεν ειμαι σιγουρος

βασικα τωρα ειδα πως εχει δυο εκδοσεις .. η μια βγηκε στις 28 και λεει νορμαλ και η αλλη στης 30 και λεει ΒΕΤΑ νορμαλ. ποια ειναι η καλυτερη?

εχουνε ενα μηνα διαφορα

Αυτή που λέει beta βγήκε στις 30 Νοεμβρίου.

Η τελευταία και επίσημη είναι αυτή που βγήκε 28 Δεκεμβρίου, στην οποία παραπέμπει και το link που δίνεις.

γεια σας και καλη χρονια. εγω εχω την beta και συγκεκριμενα U8800V100R001C00B518G001 αλλα δεν εχω κανενα απο τα προβληματα που ειχαν αναφερθει. για να αναβαθμισω στην τελευταια εκδοση http://www.huaweidevice.com/worldwide/downloadCenter.do?method=toDownloadFile&flay=software&softid=NDM2NDk= ποια διαδικασια πρεπει να ακολουθησω???? στις οδηγιες λεει μονο πως να αναβαθμισεις απο την 2.2 και οχι απο την beta.

κατι πηρε το ματι μου οτι πρεπει να εχω συνδεμενο το usb την ωρα της αναβαθμισης. ισχυει???

δεν υσχιει. εγω ειχα βαλει προο λιγων ημερων την 2.3 ΒΕΤΑ και τωρα παω απο ΒΕΤΑ να βαλω την normal και στο volume up+down and poer μου ωγαζει ροζ οθονη. ξερει κανεις τιποτα?

Αποσύνδεσε τη συσκευή και απενεργοποίησέ την. Όταν σβήσει σύνδεσέ την με το καλώδιο και πάτα το συνδυασμό των πλήκτρων. Έτσι ξέκινα η αναβάθμιση. Σιγουρέψου ότι έχεις βάλει σωστά το φάκελο dload με το update.app στο ριζικό κατάλογο της κάρτας sd

EDIT:

Αν έχεις τη beta, μπορείς να κάνεις αναβάθμιση και από τις ρυθμίσεις -> αποθηκευτικός χώρος -> αναβάθμιση λογισμικού

οκ το βρηκα. για αυτους που τους βγαζει ροζ οθονη!ακουστε τι κανετε. ανοιγεται κανονικα το κινητο πατατε να κανει επαννεκινηση και με το που σβησει η οθονη για να κανει επαννεκινηση πατατε πατημενο volume + volume - kai power . και θα αρχησει το upgrade κανονικα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...