Προς το περιεχόμενο

Huawei IDEOS X5

Panahs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

την πέρασα και το κινητό πάει σφαίρα λέμε!! :-D

καλύτερη απόκριση της οθόνης, καλύτερα στημένο περιβάλλον και επιτέλους απο ότι φαίνεται προς το παρόν τουλάχιστον το bluetooth δουλεύει μια χαρά!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 767
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Με το wifi τι παιζει?επειδη ορισμενες φορες εχω προβλημα

android.png

δεν έχω ασύρματο σπίτι, αλλά με το που το άνοιξα βρήκε τα διαθέσιμα πιο γρήγορα απο ότι πριν..βέβαια είναι κλειδωμένα, οπότε δε μπορώ να πω περαιτέρω

Πόση ώρα χρειάζεται για το update? Υπάρχει κάποια μπάρα που να δείχνει τη πρόοδο? Έκανα οτι λένε οι οδηγίες, μπήκα στη ρόζ οθόνη και τζίφος. Το άφησα σχεδόν μια ώρα και αφου δεν είδα να γίνεται τίποτε, εβγαλα τη μπαταρία! Ούτε με το clockwork μπορώ να το κάνω γιατί αυτό διαβάζει μόνο zip :/

Αν δεις τη ροζ οθόνη, τότε δεν έχει μπει σε διαδικασία αναβάθμισης. Θα πρέπει με το πάτημα των πλήκτρων να εμφανιστεί κατευθείαν η οθόνη αναβάθμισης(μαύρη με μια μπάρα κατάστασης). Στην τελευταία ρομ χρειάζεται ενώ η συσκευή είναι απενεργοποιημένη και πριν πατηθεί ο συνδυασμός των πλήκτρων, να συνδεθεί η συσκευή με το καλώδιο usb. Διαφορετικά εμφανίζεται η ροζ οθόνη, η οποία είναι άχρηστη πια μιας και έχουν αφαιρέσει(σκόπιμα?) τη λειτουργία προσάρτησης των διαμερισμάτων της συσκευής όταν συνδέεται με το καλώδιο.

τελικά το bluetooth εξακολουθεί να μη δουλεύει σωστά :mad: ...υπάρχει κανείς που να έχει bluetooth ταυτόχρονα συνδεδεμένο σε 2 συσκευές (εκ των οποίων η μια είναι φυσικά το huawei)και αν ναι, ποιο ακριβώς μοντέλο είναι?

εμενα το blouetooth δουλευει ρολοι.. τι εννοεις ποια συσκευη εχω?Huawei IDEOS X5

εννοώ bluetooth που συνδέεται ταυτόχρονα σε 2 συσκευές, εκ των οποίων μια απο τις 2 είναι το huawei...όταν το συνδέω ταυτόχρονα, μετά απο λίγο αποσυνδέεται απο το huawei μονο του...

εννοώ bluetooth που συνδέεται ταυτόχρονα σε 2 συσκευές, εκ των οποίων μια απο τις 2 είναι το huawei...όταν το συνδέω ταυτόχρονα, μετά απο λίγο αποσυνδέεται απο το huawei μονο του...

οχι εμενα δουλευει κομπλε.μηπως εχει καμοια ρυ8μιση να αποσυνδεετε μετα απο λιγο? αυτο που λεει να ειναι ορατη η συσκευη?

Αν δεις τη ροζ οθόνη, τότε δεν έχει μπει σε διαδικασία αναβάθμισης. Θα πρέπει με το πάτημα των πλήκτρων να εμφανιστεί κατευθείαν η οθόνη αναβάθμισης(μαύρη με μια μπάρα κατάστασης). Στην τελευταία ρομ χρειάζεται ενώ η συσκευή είναι απενεργοποιημένη και πριν πατηθεί ο συνδυασμός των πλήκτρων, να συνδεθεί η συσκευή με το καλώδιο usb. Διαφορετικά εμφανίζεται η ροζ οθόνη, η οποία είναι άχρηστη πια μιας και έχουν αφαιρέσει(σκόπιμα?) τη λειτουργία προσάρτησης των διαμερισμάτων της συσκευής όταν συνδέεται με το καλώδιο.

Ακόμη κι όταν έχω το USB καλώδιο στο PC, πάλι με βγάζει στη ροζ οθόνη... σε ευχαριστώ πάντως

το τηλεφωνο αμα παρατηρισεις εχει εναν σενσορα οταν το βαζεις στο αυτη σου απενεργοποιηται οι ο8ονη και τα κουμπια για να μην τα πατας καταλαθος... εγω τι θα εκανα? θα περναγα στην φιλη μου το νεo update και ειμαι σχεδον σιγουρος πως θα φτιαξει

οχι εμενα δουλευει κομπλε.μηπως εχει καμοια ρυ8μιση να αποσυνδεετε μετα απο λιγο? αυτο που λεει να ειναι ορατη η συσκευη?

δεν έχει να κάνει με αυτό, αφού έχει ήδη γίνει η σύζευξη...και συνδεδεμένο να είναι πάλι μιλάς μέσω τηλεφώνου και όχι μέσω bluetooth!!στο δεύτερο τηλέφωνο με το οποίο το συνδέω το handsfree όλα κομπλέ..μου έχει σπάσει τα νεύρα λέμε... :mad:

εσύ έχεις bluetooth που το συνδέεις ταυτόχρονα σε 2 τηλέφωνα? αν ναι ποιο είναι?

Χάνουμε και το Ελληνικό πληκτρολόγιο...

Υπάρχουν βέβαια εξαιρετικά 3rd party πληκτρολόγια,άλλα όπως και να το κάνεις αν πάς απο τους 160 χαρακτήρες στους 70,είναι θέμα.Προς στιγμήν κάνω χρήση του Greek keyboard για να έχω πάλι 160 χαρακτήρες,άλλα το εν λόγω πληκτρολόγιο είναι δύσχρηστο.Εναλλακτικές Ιδέες;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...