Προς το περιεχόμενο

Huawei IDEOS X5

Panahs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 767
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Όπως είπα έχω βαρεθεί το iOS και θέλω να δοκιμάσω android. Επίσης είπα ότι πιστεύω πως μετά το iphone όποιο κινητό και να πάρω θα μου φανεί πλαστικούρα (μπορεί να είμαι λάθος, μπορεί και όχι αλλά έχω πιάσει μερικά σε διάφορα καταστήματα και μου φάνηκαν "αλλιώτικης" κατασκευής για να το πω ευγενικά). Οπότε γιατί να μην πουλήσω το 3gs για 300 ευρώ και να πάρω το ideos (υπολογίζω ότι με μια επιδότηση του πατέρα μου θα μου βγει κάτω από 200) που είναι ένα αξιοπρεπές android; Δεν ξέρω αν μετά από 6 μήνες θα το δώσω για να δοκιμάσω κάτι άλλο, αλλά αν δεν προσπαθήσω πως θα ξέρω;

Είμαι από τους πρώτους που είχαν το 3gs στην Ελλάδα αγορασμένο από Ελλάδα (αν δεις το serial number του κινητού και το bootrom του θα καταλάβεις) αλλά πλέον πιστεύω ότι τα κινητά δεν αξίζουν την 600άρα που ζητάνε. Για να κάνεις τι παραπάνω από ένα τηλέφωνο των 200 ευρώ όπως το Ideos; Διπύρηνο για να παίζεις games στο κινητό; Please. Για να ρολάρει πιο εύκολα το μενού; Pretty please, αυτό έπρεπε να γίνεται με το πιο απλό κινητό. Για να έχεις την super wow οθόνη; ΟΚ αλλά και από το 3gs μου είμαι ευχαριστημένος και δεν έχει την τέλεια οθόνη. Επίσης δεν συνηθίζω να κρατάω το κινητό 10 πόντους από τη μούρη μου για να δω αν ξεχωρίζουν Pixel. Για να παίζεις full hd video; ΟΚ καλό είναι αυτό αν το συνδέεις σε TV αλλά ακόμα και το Optimus 2x δεν παίζει άνετα όλα τα 1080p, πρέπει να έχουν κωδικοποιηθεί σωστά.

Με αυτά και με αυτά πιστεύω ότι μέχρι να γίνει το επόμενο μπαμ (δεν θεωρώ τους διπύρηνους τρομερή εξέλιξη) είναι πιο σωστό να πάρω low-mid range κινητό που να με καλύπτει στις βασικές απαιτήσεις smartphone που έχω χωρίς φανφάρες. Όταν με το καλό βγει κάτι καταπληκτικό (πχ νέα τεχνολογία μπαταρίας που να κρατάει 2-3 μέρες με full χρήση) το ξανασκέφτομαι για high end.

Σε κάλυψα;

Ok, καλό είναι να έχεις τη διάθεση να δοκιμάζεις διαφορετικά πράγματα.

Ελπίζω να έχεις την ειλικρίνεια να γράψεις εμπειρίες μετά την αλλαγή. :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ok, καλό είναι να έχεις τη διάθεση να δοκιμάζεις διαφορετικά πράγματα.

Ελπίζω να έχεις την ειλικρίνεια να γράψεις εμπειρίες μετά την αλλαγή. :)

Φυσικά. Αλλά σκέψου ότι θα είναι λίγο μήλα (:mrgreen:) - πορτοκάλια η σύγκριση επειδή τα χωρίζουν και 2 χρόνια. Τεχνολογικά είναι ανώτερο το Ideos παρόλο που είναι low range αυτή τη στιγμή. Θα δείξει.

Τεχνολογικά είναι ανώτερο το Ideos

Να ξέρεις πάντως ότι iPhone 2G κοστίζει 150Ευρώ μεταχειρισμένο και είναι συσκευή του 2007.

3G κοστίζει 300+ και 4G 500+.

:)

Η τιμή στα iPhones είναι το πλέον μη αντικειμενικό κριτήριο σύγκρισης το οποίο σίγουρα δεν αποτελεί τεκμήριο ποιότητας.

Για το marketing της Apple τα έχουμε ήδη πει.

android.png

Το θεμα ειναι να κρατηθει και η τιμη χαμηλα, διοτι αν το Χ6 ξεπερασει τα 250, δεν εχει νοημα να λεει καποιος οτι ειναι καλυτερο απο ενα τςν 150 πχ.

Χτες κοιτούσα τη σχετική σελίδα του στο GSM Arena, ένας Μαλαισιανός γράφει στα σχόλια:

Bought this phone (CSL Spice Mi410) last week at local PC Fair for MYR$999(USD$330) at special offer price. Normally retailed for MYR$1500(USD$500).

Αν κατάλαβα καλά, πρόκειται για rebranded (?) έκδοση του X6; Με την ισοτιμία πάντως, βγαίνει 230€ περίπου. Η "special offer price"...

καλημερα παιδια.

τελικα εχει ερθει στη wind το huawei ideos x5 ? τ οπεριμενουν μαλλον απο μερα σε μερα...

αντε να το πιασει κανεις να το εχει να μας πει εντυπωσεις...

μηπως ξερετε που εχει εδω αθηνα service αυτη η μαρκα? ολο και καποιος θα ξερει ....

αντε και μας χαλασε που θα το πηγαιναμε? ΤΙΜΗ ΤΕΛΙΚΗ ποσο θα εχει?

καλημερα παιδια.

τελικα εχει ερθει στη wind το huawei ideos x5 ? τ οπεριμενουν μαλλον απο μερα σε μερα...

αντε να το πιασει κανεις να το εχει να μας πει εντυπωσεις...

μηπως ξερετε που εχει εδω αθηνα service αυτη η μαρκα? ολο και καποιος θα ξερει ....

αντε και μας χαλασε που θα το πηγαιναμε? ΤΙΜΗ ΤΕΛΙΚΗ ποσο θα εχει?

μη παιδεύεσαι! εδω εισαι http://www.skroutz.gr/s/335051/Huawei-Ideos-X5-U8800.html

...Σημαίνει design προ 10ετιας...

huawei-ideos-x5.jpg

..Φτιαγμένο με οτι παλιωσε , και που λογω τις εξέλιξης εχει φτηνηνει πολυ και για να φύγει φτιάχνουν φτηνές συσκευές...

TFT: capacitive touchscreen, 16M colors,480 x 800 pixels, 3.8 inches.

CPU: 800 MHz Scorpion processor, Adreno 205 GPU, Qualcomm MSM 7230 chipset

Τι ακριβώς από αυτά "πάλιωσε"; Ο ανταγωνισμός ξέρεις τι φοράει; Ντάξει σεβαστή η γνώμη σου, αλλά βρες άλλα επιχειρήματα να την στηρίξεις γιατί αυτά που γράφεις δείχνουν μεγάλη ασχετίλα!

huawei-ideos-x5.jpg

Τι ακριβώς από αυτά "πάλιωσε"; Ο ανταγωνισμός ξέρεις τι φοράει; Ντάξει σεβαστή η γνώμη σου, αλλά βρες άλλα επιχειρήματα να την στηρίξεις γιατί αυτά που γράφεις δείχνουν μεγάλη ασχετίλα!

+1000

huawei-ideos-x5.jpg

Τι δείχνουν ; Ασχετιλα; Και οι άλλοι απο κάτω +1 και +101... Ε δεν πάτε καλα ρε. Ξέρετε τι βγαίνει σημερα στα εργοστάσια; Μονο 1000αριδες και 2πυρινοι. Ολα τα αλλα είναι Στοκ. που εχει βγει εδω και καιρο. Να μη μιλήσω για τα υπόλοιπα. Συνήθως το soc είναι το τυρακι για να τσιμπήσουν οι ασχετοι αφου θέλετε να τα ακούσετε. Βάζουν μια καλη soc και ολα τα αλλα είναι για τον φουτσο , στοκ, πράγματα β διαλογής, οθόνες που ξεμειναν κλπ. Σαν να βάλεις ενα 1400 κινητήρα σε αυτοκίνητο, και το υπόλοιπο αυτοκίνητο να είναι χειρότερο απο zastava, και όλοι να μιλάτε για τον κινητήρα..

Σε κάθε περίπτωση απευθύνεται σε κάποιο κοινό. Σε αυτούς που ψάχνουν να πάρουν κάτι χαμηλότερης ποιότητας κατασκευής αλλα πολυ καλύτερων επιδόσεων για τα συγκεκριμένα λίγα χρήματα. Αν αυτο θες Οκ. Εχει τη λογικη του. Μη προσπαθείς ομως να το παρουσιάσεις σαν την αγορα του αιώνα. Επίστρωση προστασίας απο γρατσουνιες εξυπνακια εχει η παραπάνω οθόνη εσι που τα ξέρεις ολα; Να μη σου πω που τον έχω γραμενο προσωπικα τον 800mhz soc (οταν πλέον φτιάχνονται 2πυρινα στα 1.2 και ετοιμάζονται στα 1.5), αν σε 6 μήνες εχει γεμίσει γρατσουνιες η οθόνη απο κλειδιά κλπ που υπαρχουν στην τσέπη. Και οταν ο ανταγωνισμός (ακόμα και σε φθηνά) εχει gorilla glass.

Και μη θεωρείς βέβαιο οτι θα εχει την ανεπίσημη υποστήριξη που είχε το blade, γιατι αν κατάλαβες τίποτα απο όσα έγραψα προηγουμένως ήταν αλλα τα δεδομένα ανταγωνισμού τότε.

Αλλα κακώς ανοίγω τα ματια σε ορισμένους πανασχετους που θα με βγάλουν και ασχετο...

Σας αφήνω να συζητήσεις για την αγορα του αιώνα και να χαίρεστε.

Τι δείχνουν ; Ασχετιλα; Και οι άλλοι απο κάτω +1 και +101... Ε δεν πάτε καλα ρε. Ξέρετε τι βγαίνει σημερα στα εργοστάσια; Μονο 1000αριδες και 2πυρινοι. Ολα τα αλλα είναι Στοκ. που εχει βγει εδω και καιρο. Να μη μιλήσω για τα υπόλοιπα. Συνήθως το soc είναι το τυρακι για να τσιμπήσουν οι ασχετοι αφου θέλετε να τα ακούσετε. Βάζουν μια καλη soc και ολα τα αλλα είναι για τον φουτσο , στοκ, πράγματα β διαλογής, οθόνες που ξεμειναν κλπ. Σαν να βάλεις ενα 1400 κινητήρα σε αυτοκίνητο, και το υπόλοιπο αυτοκίνητο να είναι χειρότερο απο zastava, και όλοι να μιλάτε για τον κινητήρα..

Σε κάθε περίπτωση απευθύνεται σε κάποιο κοινό. Σε αυτούς που ψάχνουν να πάρουν κάτι χαμηλότερης ποιότητας κατασκευής αλλα πολυ καλύτερων επιδόσεων για τα συγκεκριμένα λίγα χρήματα. Αν αυτο θες Οκ. Εχει τη λογικη του. Μη προσπαθείς ομως να το παρουσιάσεις σαν την αγορα του αιώνα. Επίστρωση προστασίας απο γρατσουνιες εξυπνακια εχει η παραπάνω οθόνη εσι που τα ξέρεις ολα; Να μη σου πω που τον έχω γραμενο προσωπικα τον 800mhz soc (οταν πλέον φτιάχνονται 2πυρινα στα 1.2 και ετοιμάζονται στα 1.5), αν σε 6 μήνες εχει γεμίσει γρατσουνιες η οθόνη απο κλειδιά κλπ που υπαρχουν στην τσέπη. Και οταν ο ανταγωνισμός (ακόμα και σε φθηνά) εχει gorilla glass.

Και μη θεωρείς βέβαιο οτι θα εχει την ανεπίσημη υποστήριξη που είχε το blade, γιατι αν κατάλαβες τίποτα απο όσα έγραψα προηγουμένως ήταν αλλα τα δεδομένα ανταγωνισμού τότε.

Αλλα κακώς ανοίγω τα ματια σε ορισμένους πανασχετους που θα με βγάλουν και ασχετο...

Σας αφήνω να συζητήσεις για την αγορα του αιώνα και να χαίρεστε.

καλα χαλαρωσε.Μη σκισεις και τα ρουχα σου :mrgreen:

ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν το συγκρινουμε με κινητα που τωρα σχεδιαζονται ή κινητα που εχουν τη διπλασια τιμη.

Πιο πριν ειχα iphone και πιστευα οτι θα με ξενερωνε το ideos.Αντιθετα ενθουσιαστηκα , οποτε περι ορεξεως...

Καλά οποιανού δεν του αρέσει, απλά δεν το αγοράζει...δεν χρειάζεται όμως να το κατακρίνει χωρίς ΚΑΝ να το έχει πιάσει στα χέρια του...!!! Εντάξει δεν είναι και το καλύτερο κινητό, αλλά για τα λεφτά του είναι κορυφή...!!!! :mrgreen: :rolleyes: Πιστεύω ότι θα το αγοράσουν πολλοί, γιατί ο κόσμος δεν έχει λεφτά να σκάει για ένα κινητό που μετά από 1-2 χρόνια θα το αλλάξει...! Ειδικά μισό μηνιάτικο...!!! :-D :shock: Εγώ πάντως έλεγα να το αγοράσω, αλλά άμα πέσει λίγο ακόμα η τιμή του Galaxy, λέω να πάρω αυτό..!

Δεν κατακρίνει κανένας τίποτα φιλε. Μαλιστα απο κάποια αλλα το παραπάνω είναι καλύτερο. Με την οικονομική κρίση πολύς κόσμος θα στραφεί σε τέτοιες λύσεις και πολυ καλα θα κάνει. Αλλα να ξέρουμε τι παίρνουμε και να μη βριζουμε όποιον μας γράφει την πραγματικότητα.

Υπαρχουν και άλλες λύσεις. Πολυ καλύτερες χωρις να κάνουν 600€. Δεν κάνουν και 200€ βεβαια. Καθένας αγοραζει σύμφωνα με τις δυνάμεις του. Αν κάποιος δεν σκοπεύει να ανεβεί πάνω απο 200€ καλα θα κάνει να το πάρει. Εγω προσωπικα το παραπάνω δεν θα το έπαιρνα ούτε για 100€ μονο απο το design του αλλα είναι προσωπικη μου άποψη και κατανοώ την διαφωνία πολλών πάνω σε αυτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...