Προς το περιεχόμενο

Huawei IDEOS X5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 767
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

κκ ειχα μπερδευτει οτι για να κανει το firmware update πρεπει να μπεισ σε recovery οχι στον λοαδερ.Τεσπα απο οτι διαβασα ετσι το επαναφερεισ αλλα χανεισ το ιμει και μετα δεν παιζει σαν κινητο.Θα το φτασο ως εκει και μετα βουρ wind! thanks

Δημοσ.

Με τη ρομ από το λινκ που σου έδωσα χάνεται το ΙMEI? Αν ναι, μπορώ να σου ανεβάσω την έκδοση που έχω εγώ οπού δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα(την είχα βάλει πριν 1 μήνα).

Δημοσ.

Καλημερα!Τα firmaware update απέτυχαν.Δοκιμασα και τo repartition του Geno τιποτα.Τεσπα Wind here i come :P

Δημοσ.

όσον αφορά official 2.3 μας έχουν γράψει κανονικότατα ή μου φαίνεται? :P

Από όσο γνωρίζω το επίσημο 2.3 θα έρθει τέλη Νοέμβρη. Οπότε αναγκαστικά περιμένουμε...

Δημοσ.

Για το Pro βγήκε σήμερα η 2.3, οπότε φαίνεται να κρατούν την υπόσχεσή τους ότι τέλη Οκτωβρίου θα αναβαθμιστεί το Pro, ως το τέλος Νοεμβρίου το απλό και μετά σύντομα θα γίνει και η αναβάθμιση σε 2.4

Δημοσ.

Το έχει δοκιμάσει κάποιος να κάνει video κληση σε δίκτυο παρόχου... όχι με skype. κανονικά με 3G

το ρωτάω γιατί το x3 φαίνεται να έχει... και έλεγα μηπως εχει και το καλύτερο x5

Δημοσ.

Λοιπόν επειδή σκέφτομαι να πάρω huawei, ρώτω καποιούς το εξείς

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=2826&idPhone2=3596

αναρωτιέμαι γιατί το iphone κάνει/έκανε 300+ € παραπάνω

Και μην πείτε επειδή είναι apple-iphone, και το άλλο άμα είναι έτσι είναι huawei...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...