Προς το περιεχόμενο

Huawei IDEOS X5

Panahs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω 4 ημέρες και 10 ώρες ανοιχτό το κινητό, με μια νύχτα σε λειτουργία πτήσης, και η μπαταρία δείχνει 51% :confused:

Εγω το εχω 3 μερες ανοιχτο και δεν το ειχα βαλει σε flight mode καθολου και με κανονικη χρηση 1 ωρα ομιλια την ημερα, λιγο wi-fi και μυνηματα ειμαι στο 45%. βεβαια το εχω γυρισει να παιρνει μονο 2g σημα για οικονομια μπαταριας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 767
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

αντιγραφω απο ποστ φιλου(haki) απο το myphone.gr

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΠΛΟ Χ5. Θα προσθέτω και όσες εντοπίζουν άλλα μέλη.

1. Στην επάνω μπάρα φαίνεται μόνιμα το όνομα του δικτύου μας.

2. Δίπλα από την ένδειξη σήματος, εκεί που εμφανίζεται το G, E, ή H, υπάρχει ένδειξη για το αν είναι ενεργοποιημένη η κίνηση δεδομένων ή όχι.

3. Υπάρχει ενσωματωμένος launcher πέραν του στόκ Android.

4. To μενού του Android είναι λευκό αντί για μαύρο.

5. Η μνήμη ROM για την εγκατάσταση εφαρμογών είναι πλέον σχεδόν 900 ΜΒ.

6. Η χωρητικότητα της ενσωματωμένης κάρτας μνήμης έχει μειωθει στα 1.6 GB.

7. Ο επεξεργαστής απλά ΠΕΤΑΕΙ! Οπως προαναφέρθηκε, χτυπάει out-of-the-box 2100+ στο Quadrant!

8. Το σήμα του δικτύου κινητής είναι αισθητά βελτιωμένο και είναι πλέον σε πολύ καλό επίπεδο.

9. Το σήμα του wi-fi τώρα είναι απίστευτο!

10. Υπάρχει το αναλογικό ραδιόφωνο FM.

11. Υπάρχουν σίγουρα διαφορές στις ενσωματωμένες εφαρμογές αλλά δε θυμάμαι ποιές είχε το απλό Χ5.

12. Με τη λίγη χρήση διαπιστώνω μιά σαφή βελτίωση στη διάρκεια της μπαταρίας. Λόγω του νέου επεξεργαστή η συσκευή δε ζεσταίνεται ποτέ και μπαίνει σε deep sleep συχνά, άρα δεν μένει τίποτε να "τρέχει" και να τρώει μπαταρία.

13. Το ακουστικό τώρα είναι πιό δυνατό και καθαρό.

14. Το μεγάφωνο είναι επίσης δυνατό αλλά και του παλιού ήταν εντάξει.

15. Υπάρχει κανούργιο υπομενού για αναβαθμίσεις απο την κάρτα μνήμης χωρίς πολύπλοκους συνδυασμούς πλήκτρων για τον πολύ κόσμο.

16. Η ποιότητα συναρμολόγησης είναι πλέον κορυφαία. Το πίσω καπάκι εφαρμόζει τέλεια και έχεται εντελώς πρόσωπο με τη συσκευή.

17. Εχω κομμένο σε "βαρύ" mp4 το Avatar, για τεστάρισμα, στα 480Χ800, 24fps, 4000kbps. To απλό χρειαζόταν τον Mobo player για να το παίζει. Αυτό το παίζει ανετότατα με τον ενσωματωμένο.

18. Το wi-fi hotspot γίνεται πλέον και ασύρματα και όχι μόνο μέσω USB. (Λειτουργεί σαν ασύρματο ρούτερ).

19. Στον launcher της Huawei (aHome) μπορείτε να βάλετε δικό σας όνομα και εικονίδιο σε κάθε εφαρμογή πατώντας επι 2 δευτ.

20. Ο φακός της κάμερας προεξέχει λιγότερο από το σώμα και το τζαμάκι είναι λίγο πιο βαθειά χωμένο.

Με λίγα λογια το Pro βελτιώνει τα μικροαρνητικά που υπήρχαν στην συσκευή, και το εχει βλέπω η Wind ίδια τιμή. Nice.

edit: Επειδη δεν ειχα ποτέ android το launcher τι ειναι;

Το launcher είναι αυτό που βλέπεις και χειρίζεσαι στο κινητό.

Κάτι σαν το theme των windows, το user interface δηλαδή..

αντιγραφω απο ποστ φιλου(haki) απο το myphone.gr

Χμ.. έβαλαν και ραδιόφωνο, και δυνάμωσαν/βελτίωσαν το ακουστικό (προσωπικά δεν έχω παράπονο, εν αντιθέσει με την ακρόαση μουσικής που ήθελε πείραγμα το ειδικό αρχείο για να είναι ανθρωπινή η ένταση)

Δυστυχώς δεν αναφέρεται τίποτα για τη μετριότατη φωτογραφική και βίντεο..

Ναι, νομίζω ότι περιλαμβάνεται και αυτός.

Ακόμη και αν δεν περιλαμβάνεται πάντως μπορείς να τον βρεις από οποιαδήποτε custom rom ή και να βάλεις οποιονδήποτε άλλο θέλεις.

Στο market υπάρχουν αρκετοί.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπέρα!!!

Θέλω να επιβεβαιώσω κάτι , σχετικά με το Ideos X5.

Σας κολλάει και εσάς το νέο android market ή μόνο εγώ το παθαίνω;; (Εννοώ την ατελείωτη "Φόρτωση..." που κάνει όταν κάνεις αναζήτηση κάτι και μετά το επιλέγεις , σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση του android market).

Σημείωση: Έχω το παλιό ideos x5.

Eυχαριστώ.

Καλησπέρα!!!

Θέλω να επιβεβαιώσω κάτι , σχετικά με το Ideos X5.

Σας κολλάει και εσάς το νέο android market ή μόνο εγώ το παθαίνω;; (Εννοώ την ατελείωτη "Φόρτωση..." που κάνει όταν κάνεις αναζήτηση κάτι και μετά το επιλέγεις , σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση του android market).

Σημείωση: Έχω το παλιό ideos x5.

Eυχαριστώ.

Χρησιμοποιώ εδώ και κάτι ημέρες το Android Market -στην τελευταία εκδοχή του- στο X5 Pro και δεν έχω παρατηρήσει το παραμικρό. Δεν ξέρω αν μπορεί να μας κατατοπίσει σχετικά και κάποιος άλλος.

Κάποιες φορές το είχα πάθει και εγώ αυτό.

Δοκίμασε να κάνεις εκκαθάριση προσωρινής μνήμης(και ισως εκκαθάριση δεδομένων αν δε φτιάξει) από ρυθμίσεις -> εφαρμογές -> διαχείριση εφαρμογών -> όλα -> market.

λεει τωρα αυτος...

Old product U8800 U8800 + Andrews has been in beta, version 2.3, and tonight I ask the brothers to develop the latest UI version HAP5.1 while Huawei provided to customers, in order to improve old products can also enjoy the ease of UI operations system brings the convenience! Huawei's new UI using fresh style, more elegant atmosphere, greatly improving the ease of use experience, hoping to bring everyone a surprise!

Καλημερα παιδια! μου παρουσιαστηκε αυτο το προβλημα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1318647

Απο οτι καταλαβαινω εχει χαλασει το file system και την κατσαμε.

Αν και οι περισσότεροι τσεκαρετε το xda το ποσταρω και εδω για καμια ιδεα.

ΓΙα αντιπροσωπια το παω σε ενα wind και ξεκινω προσευχες?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...