Προς το περιεχόμενο

Huawei IDEOS X5

Panahs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 767
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Όταν πατήσεις παύση και μετά βγεις από το application με το πλήκτρο back,

το application τερματίζεται.

Αλλά μην τρελένεσαι, είπαμε παύση=στοπ. ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

θα μπορούσε κάποιος να γράψει εδω ή σε Π.μήνυμα τα πιο..must προγράμματα που πρεπει να κατεβάσω και τικινησεις/ρυθμίσεις να κάνω με το χουαγουει;

θα μπορούσε κάποιος να γράψει εδω ή σε Π.μήνυμα τα πιο..must προγράμματα που πρεπει να κατεβάσω και τικινησεις/ρυθμίσεις να κάνω με το χουαγουει;

http://www.insomnia.gr/topic/360501-android-applications/

Δεν υπάρχει κανόνας ούτε must.

Ό,τι βολεύει τον καθένα.

Εμένα πχ δε μου αρέσει το GoSMS που για πολλούς είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ! :)

Περι ορέξεως, pyttipana...

Ακούω πάρα πολύ κόσμο να λέει συνέχεια για το κλείσιμο των εφαρμογών και πως τρέχουν από πίσω και πως να τις κλείσουμε κτλπ.Παιδιά, ξεχάστε αυτή την ανάγκη που δημιουργούσε τα κολλήματα στα Vista και στα ΧP. Οι πόροι που καταναλώνουν οι εφαρμογές είναι λίγοι και συγκεκριμένοι.Κλείστε τελείως navigation εφαρμογές που τρώνε μπαταρία και είναι πιο βαριές από άλλες ή κάντε ένα kill all μια στο τόσο κάποιο πρόγραμμα όπως το system panel Που έχει εικονίδιο για αυτό το πράγμα.Δε χρειάζεται κάθε φορά που ανοίγεται κάτι να το κλείνεται και τελείως μετά.

Ρε παιδια εκλεισα το κινητο κανονικα απο το διακοπτη και μετα οταν πηγα το αναψω ξανα,εχει εδω και κανα τεταρτο εισαγωγικη οθονη που λεει ideos με το animation,δεν το'χω φλασαρει ουτε τπτ,μονο ρουτ εχω κανει,καμια βοηθεια;

Του εβγαλα τη μπαταρια κανα 2 φορες μπας και,σιμ,sd,τπτ..

Μετα ειδα στο XDA οτι κανει χαρντ ρισετ με το -+power,το πάτησα και μου εβγαλε μια ροζ οθόνη,το έκλεισα,άναψα και πάλι μενει στο ιντεος....

εαν χτύπησε κανα μπουτ φαιλ,το ρουτ,χαλάει την εγγύηση;

Guys επειδη αυριο θα πουληθει μαλλον το κινητο!

Για να σβησω τα παντα απο μεσα.. μεχρι κ επαφες.. να μην μεινει τιποτα μεσα και το παλικαρι να το παρει σαν εργοστασιακο.. τι κανω?

Ειχα ξαναρωτησει πριν κατι μηνες αλλα δεν θυμαμαι :P

Guys επειδη αυριο θα πουληθει μαλλον το κινητο!

Για να σβησω τα παντα απο μεσα.. μεχρι κ επαφες.. να μην μεινει τιποτα μεσα και το παλικαρι να το παρει σαν εργοστασιακο.. τι κανω?

Ειχα ξαναρωτησει πριν κατι μηνες αλλα δεν θυμαμαι :P

Επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, πρέπει να είναι ρυθμίσεις-> απόρρητο-> επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Επίσης αν έχεις δεδομένα εσωτερική μνήμη, πηγαίνεις με κάποιον διαχειριστή αρχείων στη διαδρομή /HWUserData και τα διαγράφεις

Αν έχει και εξωτερική sd από ρυθμίσεις-> Αποθηκευτικός χώρος-> Διαγραφή κάρτας SD τη διαμορφώνεις και αυτή.

η καλύτερη εφαρμογή για mp3 που φοτρώνεοι και φακέλους

(όπως έχουμε συνη8ήσει δλδ με τα διάφορα players σε windows - winampκλπ κλπ)

ειναι το

mortplayer

free apo market ολλα τα υπόλοιπα λειτουργούν με την λογική του playlist, που είναι πολύ άβολος τρόπος να ακούς μουσική - μουσική θέλω να ακούσv οχι να καθομαι με τις ώρες να οργανώνω playlists,

και κακα τα ψέματα, artists, genre και χαζομάρες δεν υσχίουν σε κατεβασμένα mp3s...

οποτε

mort player

τιποτε άλλο

κι αν ψάχνεστε ακόμα για καλό divx player

mobo player

υποστιρίζει κι αυτό φακέλους και παίζει τα πάντα αν χρειαστεί και με δικό του decoder

ειναι το

mortplayer

free apo market ολλα τα υπόλοιπα λειτουργούν με την λογική του playlist, που είναι πολύ άβολος τρόπος να ακούς μουσική - μουσική θέλω να ακούσv οχι να καθομαι με τις ώρες να οργανώνω playlists,

και κακα τα ψέματα, artists, genre και χαζομάρες δεν υσχίουν σε κατεβασμένα mp3s...

οποτε

mort player

τιποτε άλλο

κι αν ψάχνεστε ακόμα για καλό divx player

mobo player

υποστιρίζει κι αυτό φακέλους και παίζει τα πάντα αν χρειαστεί και με δικό του decoder

Το moboplayer το δοκίμασα αλλά για κάποιο λόγο, που δε θυμάμαι, δεν έκανε δουλειά και το σούταρα. Κατέβασα το mortplayer και θα παραθέσω εντυπώσεις όταν το δοκιμάσω.

Μια ερώτηση. Πως αλλάζουμε ήχο στο ξυπνητήρι (κάποιο ήχο διαφορετικό από αυτούς που προτείνονται από τη συσκευή) και πως ορίζουμε ήχο για κλήση κάποιο mp3 που έχουμε στην κάρτα;

Thanks

Όταν παίζει το mp3 μπορείς να το επιλέξεις ως ήχο κλήσης.

Για τα υπόλοιπα δεν ξέρω..

ΥΓ. υπάρχει video player που να μπορείς να πας στο επόμενο βίντεο;

ειναι το

mortplayer

οποτε

mort player

τιποτε άλλο

Το δοκίμασα και είναι μια χαρά και με πολλές ρυθμίσεις. Δίνει και τη δυνατότητα ξυπνητηριού ή ειδοποίησης με ότι ήχο θες.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...