_BASSstarlet_ Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Με το <<γ>> που το δείχνει <<y>> τι μπορούμε να κάνουμε;
Kariajoulas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Ενώ ήταν ανοιχτό, δεν το είχα ανιχνεύσιμο... Τώρα μια χαρά. Thanks man
UpToDate_ Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Ρε παιδια για δωστε μια λυση... Η κοπελια μου πηρε το Alcatel OT-990 .. android 2.2 Μπορει και στελνει sms με μικρα ελληνικα.. και οχι κεφαλαια οπως εμενα.. και ας επιλεγω τα μικρα.. Δεν στεκει.. whats up και οι 2.. android 2.2 και οι 2... Ένας μοδερεϊτορας στο myphone.gr έγραψε : Γιατί το πρωτόκολλο των sms υποστηρίζει μόνο κεφαλαία για την περίπτωση των 160 ελληνικών χαρακτήρων/sms, δεν φταίει η συσκευή. Τι θελει να πει;; Τι πρέπει να κανω για να στελνω με μικρα και οχι με greeklish?
nikoskon Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Ρε παιδια για δωστε μια λυση... Η κοπελια μου πηρε το Alcatel OT-990 .. android 2.2 Μπορει και στελνει sms με μικρα ελληνικα.. και οχι κεφαλαια οπως εμενα.. και ας επιλεγω τα μικρα.. Δεν στεκει.. whats up και οι 2.. android 2.2 και οι 2... Ένας μοδερεϊτορας στο myphone.gr έγραψε : Τι θελει να πει;; Τι πρέπει να κανω για να στελνω με μικρα και οχι με greeklish? Είναι θέμα και πληκτρολογίου αλλά και κωδικοποίησης. Δυστυχώς δεν θα έχω για καιρό ένα X5 στα χέρια μου για να δω ποιές επιλογές μας δίνει μέσα από το μενού του.
UpToDate_ Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Είναι θέμα και πληκτρολογίου αλλά και κωδικοποίησης. Δυστυχώς δεν θα έχω για καιρό ένα X5 στα χέρια μου για να δω ποιές επιλογές μας δίνει μέσα από το μενού του. Λοιπον κατεβασα τωρα το handcent sms, περασα και το ελληνικο plugin του και κατι εκανα ή δεν εκανα... δεν θυμαμαι :Ρ Και στελνω με μικρα αλλα μεχρι 70 χαρακτηρες..
nickaros Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Λοιπον κατεβασα τωρα το handcent sms, περασα και το ελληνικο plugin του και κατι εκανα ή δεν εκανα... δεν θυμαμαι :Ρ Και στελνω με μικρα αλλα μεχρι 70 χαρακτηρες.. Και εγω το εχω αυτο αλλα δεν με πολυπειραζει να σ πω τηλ αληθεια. Το αλκατελ καλο βγηκε στην κοπελα σ?
UpToDate_ Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Και εγω το εχω αυτο αλλα δεν με πολυπειραζει να σ πω τηλ αληθεια. Το αλκατελ καλο βγηκε στην κοπελα σ? Τωρα θα ποσταρα στο thread που ειχα ανοιξει Για τα 130 του ευρω einai τελειο.. που να πεσει και σε τιποτα 110/120... Η κατασκευη του τελεια.. μνημες κλπ μια χαρα.. απλα το μονο μιων σε συγκριση με το Ideos X5 μου ειναι η αναλυση της οθονης και ο cpu που ειναι 600mhz αντι για 800 Αλλα σου δίνει ωραια εντυπωση το ατιμο.. και ο σχεδιασμος του και ολα. +Οτι η οθονη ανταποκρινεται αμεσα ακομα και σε απλο αγγιγμα
Aplostra Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 μιας και καταφερα και διέλυσα το χ10,να παρω αυτο; αξιζει; μη δωσω παλι κανα 500αρικο... με νοιαζει πολυ το gps.
nickaros Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 μιας και καταφερα και διέλυσα το χ10,να παρω αυτο; αξιζει; μη δωσω παλι κανα 500αρικο... με νοιαζει πολυ το gps. Για gps δεν ξερω αν ειναι καλο, λογικα θα ειναι, καταταλλα ειναι τελειο μ εχει βγει πολυ καλο.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Το GPS ειναι τυπικο. Ουτε καλο ουτε κακο, απλα δουλευει οπως επρεπε να δουλευει.
Aplostra Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Το GPS ειναι τυπικο. Ουτε καλο ουτε κακο, απλα δουλευει οπως επρεπε να δουλευει. αρα δεν θα εχω προβλημα στο αυτοκινητο ή με την μηχανη; γενικοτερα σαν κινητο αξιζει;
chrislsp Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Από GPS είμαι αρκετά ευχαριστημένος, το μόνο που έχω προσέξει είναι πως το navigon αργεί λιγάκι στην αρχή να πιάσει σήμα αλλά μετά πετάει.Αρκετά καλό κινητό, για τα λεφτά τους δε το συζητάω καν!Ειδικά αν το πειράξεις και λίγο μετά με κανα overclock εκεί θα δεις μεγάλη διαφορά!
Kariajoulas Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Ως κινητό τηλέφωνο και γενικότερα συσκευή σε γενικές γραμμές είναι αρκετά καλό. Σε σύγκριση με το Nokia N95 που είχα μπορώ να πω τα παρακάτω: 1. Ο τηλ. κατάλογος του είναι σωστά ανεπτυγμένος. Κάνεις 2 παραπάνω κλικ για να βρεις την επαφή που χρειάζεσαι αφού πρέπει να πατήσεις ένα κουμπί για να βγει το μενού αναζήτησης και μετά ένα δεύτερο κλικ για να πληκτρολογήσεις το πρώτο γράμμα της επαφής για να σου παραθέσει τα προτεινόμενα 2. Εγώ που επισημοποιώ συχνά ανοιχτή ακρόαση Θα προτιμούσα να έχει μεγαλύτερη ένταση το ηχείο 3. Η επιφάνεια ανάγνωσης της συσκευής καθρεφτίζει και αυτό είναι ένα πρόβλημα όταν έχει πολύ ήλιο. 4. Η σύνδεση με το PC γίνεται από ένα καλώδιο microUSB που δεν είναι το universal. Έτσι δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το κοινό USB καλώδιο που έχω να συνδέω την φωτ. μηχανή και την βιντεοκάμερα όπως με το N95. Πρέπει να έχω μαζί μου το συγκεκριμένο καλώδιο. Επίσης κάτι που έχει αναφερθεί και από άλλα άτομα, είναι το ότι όταν το συνδέεις με το PC για να μεταφέρεις δεδομένα, φορτίζει ταυτόχρονα. Οπότε αν θες να κάνεις πλήρεις φορτίσεις δεν μπορείς αν εντωμεταξύ χρειαστεί να μεταφέρεις δεδομένα. 5. Πολύ καλή Wifi σύνδεση. Το 3G δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα για να πω κάτι. 6. Τα μηνύματα εμφανίζονται ως νήματα με κάθε επαφή και όχι με το κλασσικό "Εισερχόμενα" - "Απεσταλμένα" κλπ, που το βρήκα βολικό. Δεν έχω ακόμα προσπαθήσει να τα μεταφέρω στο PC για να δω αν γίνεται εύκολα backup. 7. Οι επαφές μεταφέρθηκαν πολύ εύκολα μέσω της microSD κάρτας. 8. Οι χαρακτήρες είναι λίγο μικροί κατά την πληκτρολόγηση αν δεν έχεις μικρά δάκτυλα. Αν το γυρίσεις στην οριζόντια θέση, μεγαλώνουν λίγο, αλλά αυτό φαντάζομαι είναι και θέμα εξάσκησης. 9. Στο bluetooth θα προτιμούσα η διαδικασία του αν είναι ανιχνεύσιμο ή όχι να γινόταν με on-off και όχι με αντίστροφη χρονομέτρηση. 10. Αρκετά γρήγορο για συσκευή. Δεν έχω παίξει παιχνίδια για να ξέρω τι γίνεται εκεί. 11. Με το GPS ακόμα το ψάχνω. Διάβασα αυτά που έχουν γράψει τα παιδιά πιο πίσω αλλά ακόμα δεν έχω καταλήξει. Αλλού ακούς για δωρεάν πρόγραμμα αλλά με χάρτες επί πληρωμή, αλλού βλέπεις πρόγραμμα επί πληρωμή με δωρεάν χάρτες και γενικά δεν είναι ξεκαθαρισμένο, τουλάχιστον για μένα, το τοπίο. Εγώ δοκιμάζω τώρα το Sygic το οποίο ενώ παρουσιάζεται free, στην πραγματικότητα είναι trial 1 εβδομάδας. Κατέβασα όμως δωρεάν χάρη της Ελλάδας (60 Mb), ενώ υπήρχαν κ άλλοι από πολλές χώρες. Όταν τελειώσει το trial θα δω τι θα κάνω. Καλό μου φαίνεται αν και στην αναζήτηση οδών δεν έχει Ελληνικά γράμματα, παρά μόνο λατινικούς χαρακτήρες. 12. Για κινητό έχει καλή φωτ. μηχανή, ενώ ενδιαφέρουσα είναι η δυνατότητα λήψης HD video σε 720. Σίγουρα δεν έχει καμία σχέση ποιότητας με κανονική βιντεοκάμερα, αλλά μην ξεχνάμε ότι είναι ένα κινητό τηλέφωνο. 13. Πολύ καλή η μεγάλη ανάλυση που προσφέρει 480x800. Απ' ότι ξέρω μόνο το iphone κ ελάχιστα άλλα διαθέτουν μεγαλύτερη. 14. Οι εφαρμογές γραφείου (doc.xls,ppt,pdf) λειτουργούν μαι χαρά μετά από ένα free register.
dancer_69 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Υπάρχουν αρκετές εφαρμογές με τις οποίες μπορεί να γίνει μεταφορά δεδομένων μέσω του wifi. Υπάρχει επίσης η εφαρμογή της huawei HiSuite η οποία λειτουργεί και με wifi σύνδεση, όπου μπορείς να μεταφέρεις δεδομένα, να δημιουργήσεις αντίγραφα ασφαλείας επαφών/μηνυμάτων/εφαρμογών καθώς και όλων των δεδομένων της συσκευής, να εγκαταστήσεις εφαρμογές κλπ. Όσον αφορά το πληκτρολόγιο, υπάρχουν πολύ καλύτερες λύσεις από το default που προσφέρουν πολύ περισσότερες λειτουργίες και ρυθμίσεις. Πολύ καλο και free είναι το go sms pro. Για πλοήγηση η καλύτερη επιλογή για ελλάδα είναι το don't panic, και αυτό κυρίως λόγω των καλών και ενημερωμένων χαρτών και όχι της εφαρμογής. Σίγουρα υπάρχουν πολύ καλύτερες εφαρμογές όπως το iGO, αλλά τι να το κάνεις όταν οι χάρτες δεν είναι καλοί.
Moderators stormrain Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 11. Με το GPS ακόμα το ψάχνω. Διάβασα αυτά που έχουν γράψει τα παιδιά πιο πίσω αλλά ακόμα δεν έχω καταλήξει. Αλλού ακούς για δωρεάν πρόγραμμα αλλά με χάρτες επί πληρωμή, αλλού βλέπεις πρόγραμμα επί πληρωμή με δωρεάν χάρτες και γενικά δεν είναι ξεκαθαρισμένο, τουλάχιστον για μένα, το τοπίο. Εγώ δοκιμάζω τώρα το Sygic το οποίο ενώ παρουσιάζεται free, στην πραγματικότητα είναι trial 1 εβδομάδας. Κατέβασα όμως δωρεάν χάρη της Ελλάδας (60 Mb), ενώ υπήρχαν κ άλλοι από πολλές χώρες. Όταν τελειώσει το trial θα δω τι θα κάνω. Καλό μου φαίνεται αν και στην αναζήτηση οδών δεν έχει Ελληνικά γράμματα, παρά μόνο λατινικούς χαρακτήρες. Καπου στα settings εχει επιλογη για ελληνικο πληκτρολογιο. Βασικα εμενα με υπερκαλυπτει το συγκεκριμενο προγραμμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα