nikoskon Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Ξέρει κανείς να μου πει με ποιο τρόπο θα ορίζω να εγκαθίστανται οι εφαρμογές που κατεβάζω στην extra κάρτα microSD και όχι σε αυτήν που έχει η συσκευή 2Gb από τη μαμά της; Εφόσον έχεις 2.2, αφού εγκαταστήσεις μια εφαρμογή, πας στο Ρυθμίσεις/Εφαρμογές/Διαχείριση Εφαρμογών και μπαίνοντας σε μια εφαρμογή σου δίνεται η δυνατότητα για "Μετακίνηση στην SD". Αν η εφαρμογή που θες να μεταφέρεις στην SD, δεν έχει γραφτεί για να σου δίνει την δυνατότητα αυτή, το κουμπί "Μετακίνηση στην SD" δεν θα πατιέται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kariajoulas Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Εφόσον έχεις 2.2, αφού εγκαταστήσεις μια εφαρμογή, πας στο Ρυθμίσεις/Εφαρμογές/Διαχείριση Εφαρμογών και μπαίνοντας σε μια εφαρμογή σου δίνεται η δυνατότητα για "Μετακίνηση στην SD". Αν η εφαρμογή που θες να μεταφέρεις στην SD, δεν έχει γραφτεί για να σου δίνει την δυνατότητα αυτή, το κουμπί "Μετακίνηση στην SD" δεν θα πατιέται. Thanks man. Για κοίτα και την άλλη ερώτηση που πρόσθεσα στο προηγούμενο μήνυμα μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Thanks man. Για κοίτα και την άλλη ερώτηση που πρόσθεσα στο προηγούμενο μήνυμα μου. Το είδα και ξέχασα να σου απαντήσω. Αυτό δεν το ορίζεις εσύ αλλά η εφαρμογή. Οι εφαρμογές που δίνουν την δυνατότητα για μετακίνηση στην SD συνήθως(σχεδόν πάντα) εγκαθίστανται αυτόματα στην εξωτερική SD. Αν είσαι root, σίγουρα θα υπάρχει κάποια εφαρμογή App2SD+ που θα κάνει αυτό που θες, αλλά δεν το έχω ψάξει καθόλου με το X5 για να σου πω σίγουρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kariajoulas Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 οκ με τις επαφές. Τις αντέγραψα από το Ν95 στην microSD, και από εκεί τις έκανα εισαγωγή στις επαφές της συσκευής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Κάνε τες sync με το gmail σου. Θα είναι πιο ολοκληρωμένες(email,birthday,address,multiple numbers κλπ) και δεν θα έχεις το φόβο μην τις χάσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Μου έχει εμφανιστεί αριστερά από εκεί που δείχνει το σήμα ένα εικονίδιο με 2 κολλητά βελάκια(πάνω-κάτω) που αναβοσβήνουν, και από πάνω λέει πότε Η, πότε E πότε G. Τι είναι αυτό; Edit: το βρήκα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Μου έχει εμφανιστεί αριστερά από εκεί που δείχνει το σήμα ένα εικονίδιο με 2 κολλητά βελάκια(πάνω-κάτω) που αναβοσβήνουν, και από πάνω λέει πότε Η, πότε E πότε G. Τι είναι αυτό; Edit: το βρήκα... Ενεργά δεδομένα μέσω κινητού δικτύου. Ενδέχεται να έχεις χρεώσεις, ανάλογα με το πρόγραμμα/πακέτο δεδομένων σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι το βρήκα, κατέβασα το apn on-off widget, ευτυχώς έχω κανά μήνα να βάλω κάρτα και δεν είχα πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kariajoulas Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Ένα θεματάκι με την "Πλοήγηση" Πατώντας το σχετικό εικονίδιο, εμφανίζεται ειδοποίηση "έλεγχος διαθεσιμότητας πλοήγησης" η οποία παραμένει έτσι μέχρι να σβήσει το φως και να επανέλθει στην αρχική "κλειδωμένη" θέση. Δοκίμασα να αλλάξω το όριο χρόνου σε μεγαλύτερο αλλά τίποτα. Το έχω στο μπαλκόνι και μου φαίνεται δύσκολο να μην μπορεί να βρει δορυφόρο. Το μικρό εικονιδιάκι με την κεραία να πρασινίζει εμφανίζεται συχνά αλλά δεν συνδέεται. Δεν κάνω κάτι σωστά; Ας βοηθήσει κανένα παλικάρι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Ένα θεματάκι με την "Πλοήγηση" Πατώντας το σχετικό εικονίδιο, εμφανίζεται ειδοποίηση "έλεγχος διαθεσιμότητας πλοήγησης" η οποία παραμένει έτσι μέχρι να σβήσει το φως και να επανέλθει στην αρχική "κλειδωμένη" θέση. Δοκίμασα να αλλάξω το όριο χρόνου σε μεγαλύτερο αλλά τίποτα. Το έχω στο μπαλκόνι και μου φαίνεται δύσκολο να μην μπορεί να βρει δορυφόρο. Το μικρό εικονιδιάκι με την κεραία να πρασινίζει εμφανίζεται συχνά αλλά δεν συνδέεται. Δεν κάνω κάτι σωστά; Ας βοηθήσει κανένα παλικάρι... Πλοήγηση by Google νομίζω πως ακόμα στην Ελλάδα δεν έχουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kariajoulas Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Πλοήγηση by Google νομίζω πως ακόμα στην Ελλάδα δεν έχουμε. Αυτό τι σημαίνει; Θα πρέπει να κατεβάσω κάποια έξτρα εφαρμογή για να δουλέψει ο πλοηγός; .......................................................................................... Ψάχνοντας λίγο στο Insomnia βρήκα αυτό Android - Πώς να ενεργοποιήσετε το Navigator της Google όπου φαίνεται ότι μπορεί να ενεργοποιηθεί το Google navigator Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2011 από Kariajoulas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stathis80 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 καλημερα, εχω παρατηρησει οτι δεν μπορω να εισαγω κειμενο σε flash based σελιδες οπως web browser παιχνιδια (shakes & fidget κλπ).Χρησιμοποιω opera και τον intergrated browser,αλλα δεν ανοιγει απο κατω το εικονικο πληκτρολογιο για να εισαγω πχ username. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 καλημερα, εχω παρατηρησει οτι δεν μπορω να εισαγω κειμενο σε flash based σελιδες οπως web browser παιχνιδια (shakes & fidget κλπ).Χρησιμοποιω opera και τον intergrated browser,αλλα δεν ανοιγει απο κατω το εικονικο πληκτρολογιο για να εισαγω πχ username. Πολλά παιχνίδια flash δεν είναι διαδραστικά από κινητό μιας και είναι φτιαγμένα για desktop. Από εκεί και πέρα, αν θες, δώσε link να το ελέγξω και από το Galaxy S μου, να δούμε τις πταίει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kariajoulas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Ξέρει κανείς πως λαμβάνει αρχεία μέσω b/tooth αυτή η συσκευή. Προσπάθησα να στείλω σε ένα Nokia N95 και πήγαιναν κανονικά. Το αντίθετο όμως δεν το κατάφερα, αφού, ενώ ήταν ανοιχτό το b/tooth του Ideos, δεν το έβλεπε το Νokia. Ούτε από το lap-top μπορούσα να δω το Ideos. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 To είχες ανιχνεύσιμο; Αν ναι και παρόλα ταύτα δεν, κατέβασε την εξής εφαρμογή από το market Bluetooth file transfer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα