_BASSstarlet_ Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Υπάρχει ξεχωριστό θέμα με εφαρμογές Android.
d3m0n Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Υπάρχει ξεχωριστό θέμα με εφαρμογές Android. Ευχαριστώ, δε το είχα δει αυτό το νήμα.
bnvdarklord Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Μια ερώτηση σε αυτούς που έχουν το κινητο: Ποσο διαρκεί χοντρικά η μπαταρία αν δεν το χρησιμοποιείς σχεδόν καθόλου(κανα μήνυμα ή καμια κληση για 2-3 λεπτα), και πόσο με μέτρια χρήση(= λιγο μουσικη, browising, κανα παιχνίδι κτλ);
Kariajoulas Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιοποιώ πάλι την παρακάτω ανάρτηση μου μήπως αυτή τη φορά είμαι πιο τυχερός. Τόσος κόσμος που έχει αυτή τη συσκευή, δεν έχει σκεφτεί να της βάλει ένα προστατευτικό όπως το iphone; Ή μήπως επειδή είναι σχεδόν το 1/3 της αξίας του iphone δεν τους ενδιαφέρει να το προστατεύσουν; Δεν άντεξα να διαβάσω και τις 46 σελίδες, αλλά τουλάχιστον αυτές που κοίταξα δεν ανέφεραν που μπορούμε να βρούμε προστατευτικά πλάγια καλύμματα. Έριξα μια ματιά και βρήκα μια Σουηδική αλλά κοστίζει πολύ (45Ε). Ξέρει κάποιος κάτι καλύτερο; Αν οι απαντήσεις αφορούν ebay παρακαλώ να μην μπουν στον κόπο οι φίλοι να τις γράψουν. Το γνωρίζω. Εδώ στην Ελλάδα θέλω να μάθω. Ευχαριστώ
parsifal Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Υποπτεύομαι πως υπάρχουν μέλη, αλλά σκάλωσαν στην παράκλησή σου περί (μη-)eBay πηγών...
chrislsp Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Μια βδομάδα από ebay!Μόνο την αναμονή μπορώ να φανταστώ σαν λόγο που να σε κρατάει ακόμα από το να πάρεις από εκεί!Στην ελληνική αγορά δε θα βρεις τίποτα εκτός και αν βρεις κανα μαγαζάκι της γειτονιάς που θα σου πει ναι έχουμε αλλά θα στο φέρουν σε καμιά βδομάδα και πάνω πάλι από ebay αλλά 2-3 φορές πάνω από τη τιμή!
Kariajoulas Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Έλεγα να αποφύγω το ebay για μια αγορά με τόσο χαμηλό κόστος, αλλά μάλλον δεν θα τα καταφέρω....
Giwrgos1996 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Κανενα νεο για την Gingerbread εχουμε?
d3m0n Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιοποιώ πάλι την παρακάτω ανάρτηση μου μήπως αυτή τη φορά είμαι πιο τυχερός. Τόσος κόσμος που έχει αυτή τη συσκευή, δεν έχει σκεφτεί να της βάλει ένα προστατευτικό όπως το iphone; Ή μήπως επειδή είναι σχεδόν το 1/3 της αξίας του iphone δεν τους ενδιαφέρει να το προστατεύσουν; Εγώ του πήρα μια τέτοιου τύπου -> http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cases/PURO-Case-Slim-Leather-Galaxy-S-Black-GLXS-PCSLIMBK.htm (δεν είναι ακριβώς αυτή) Δεν είναι για το X5 αλλά με λίγο ξεχείλωμα με το χέρι είναι gg.
Kariajoulas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ του πήρα μια τέτοιου τύπου -> http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cases/PURO-Case-Slim-Leather-Galaxy-S-Black-GLXS-PCSLIMBK.htm (δεν είναι ακριβώς αυτή) Δεν είναι για το X5 αλλά με λίγο ξεχείλωμα με το χέρι είναι gg. Ευχαριστώ, αλλά όντως δεν είναι αυτή που θέλω. Εγώ ήθελα μια σαν και αυτήν και τελικά κατέφυγα στο ebay. Ελπίζω μέσα στην εβδομάδα να μου έρθει.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Kαλύτερα να έπαιρνες αυτή που αγκαλιάζει περισσότερο το κινητό.
chrislsp Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτή που πήρες http://www.ebay.com/itm/Black-Rubber-Case-Cover-Huawei-U8800-IDEOS-X5-C8800-/180719705357?pt=PDA_Accessories&hash=item2a13bbdd0d#ht_4512wt_1163 είναι σκληρή και απλά κουμπώνει πίσω που σημαίνει όχι μεγάλη προστασία από πεσίματα.Είναι καλή για τις γρατσουνιές τύπου τσέπη,τραπέζι κτλπ.Η σιλικόνης είναι η καλύτερη.
Kariajoulas Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Ξέρει κανείς να μου πει 1.με ποιο τρόπο θα ορίζω να εγκαθίστανται οι εφαρμογές που κατεβάζω στην extra κάρτα microSD και όχι σε αυτήν που έχει η συσκευή 2Gb από τη μαμά της; 2. Πως θα μεταφέρω τις επαφές μου από το Nokia N95 στο IDEOS; Δεν τις έχω στη SIM. Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα