Προς το περιεχόμενο

Huawei IDEOS X5

Panahs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

το navigon που και που μου κάνει force close με βόλεψε μεν πιο πολύ και απο χάρτες και pois είναι άπαικτο αλλα το don't panic τρέχχει τουλαχιστον σταθερα

έχω bluetooth a2dp stereo ακουστικά με υποδοχή jack για να πέρνουν ότι ακουστικό θές απο ebay κι αυτo αλλά τρώει τραγικά σκαλώματα στον ήχο όταν παίζεις μουσική και είναι πολύ εκνευριστικό - στην ουσία για μουσική δεν κάνουν και δεν ξέρω αν φταίει το ακουστικό ή το κινητό

αυτο που έχεις παίζει σωστά και σε κλήσεις και σε μουσική;

κι αν ναι πιο είναι;

κάτι τέτοιο πάντως ξέρει κανείς αν θα δούλευε sto ideos? και mic και κουμπί και stereo

http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/Speakers-Headsets-Microphones/headphones/Turbo-X-Earphones-Mic-iMe-Black-SK-30-Black.htm

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 767
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Αυτό που έχω εγώ είναι πολύ απλό και ψιλομούφα. Δεν είναι σε καμία περίπτωση για μουσική. Είναι ένα μονό, απλό ακουστικό για κλήσεις!Δεν είναι να απομακρύνεσαι πολύ απο το κινητό, είναι απλά σε φάση μέσα στο αυτοκίνητο.Αν γράψεις στο ebay bluetooth headset θα σου βγάλει κανα 2 πολύ φτηνά με 2-3 δολάρια.

να κανω μια ερωτηση δεν ειχα ξανα smartphone και λεω να αγορασω το IDEOS X5 για αρχη και γιατι μου εχουν πει οτι ειναι ενα καλο και φθηνο κινητο !!! εσεις τι λετε αξιζει ??

Καλησπέρα παιδιά,

Ψήνομαι και γω εδώ και αρκετό καιρό να πάρω το συγκεκριμένο κινητό, το οποίο απ'ότι αντιλαμβάνομαι είναι το απόλυτο value for money στα λεφτά του! Είμαι συνδρομητής στην cosmote και προφανώς θα το αγοράσω από κάποιο ηλεκτρονικό κατάστημα. Το θέμα είναι ότι όπου το έχω βρει γράφει δίπλα ότι είναι "ελληνικής αντιπροσωπείας WIND". Αυτό τι σημαίνει πρακτικά; Έχει πάνω διακριτικά της εταιρίας; Είναι το menu του προσαρμοσμένο στη WIND; Θα έχω πρόβλημα αν βάλω μέσα την κάρτα της cosmote; Θα χρειαστούν τυχόν ρυθμίσεις για να δουλεύει σωστά;

Ευχαριστώ προκαταβολικά και συγχωρέστε με αν σας φανούν χαζές οι απορίες μου!

Απλά η Wind φέρεται ως εισαγωγέας του τηλεφώνου.

Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

Δεν είναι branded για να φέρει οποιασδήποτε μορφής διακριτικά.

android.png

φιλε το κινητο δεν το ξερω αλλα η HUAWEI κανει τρομερη εισοδο στα android.εχω παρει πολυ φθηνα με πολυ καλα χαρακτηριστικα ενα κινητο-κινηταρα.γι'αυτο μην το φοβασαι πολυ

Αν είναι να αποχωριστείς το Desire S έτσι κι αλλιώς έχει καλώς, αν το αποχωριστείς για τα μάτια του X5 μην το κάνεις. Είπαμε καλο, αλλά είναι άλλη κλάση. Επίσης θσχύει αυτό που λέει ο nickaros, όπως επίσης και το γεγονός ότι είναι εξαιρετικά πιθανό να δούμε σύντομα Ελλάδα αυτό, το οποίο δεν έχει τιμολογηθεί ακόμη. Κάτι μου λέει ότι θα είναι στην τιμή που έχω τώρα το Χ5 ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...