oldnew Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Ένα πράγμα μονο θελω να διευκρινίσω. Ποτε δεν είπα οτι η zte είναι κακή εταιρία. Αντιθέτως είναι οντως κολοσος. Τα έχουμε ξαναπεί οταν συζηταγαμε για το blade. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ομως δεν προσπαθεί να φτιάξει κάτι άριστο , αλλα κάτι φθηνο. Οι περισσότεροι οταν μιλάμε για χαμηλη ποιότητα κατασκευής νομίζουν οτι ενοουμε οτι θα χαλάσει. Δε λέω αυτο. Ειδικα μαλιστα η συγκεκριμένη συσκευη που δεν εχει καν μηχανικά κουμπιά μπορει και να μη χαλάσει ποτε. (Συνήθως αυτα χαλάνε). Χαμηλή ποιότητα σημαίνει πολλα πράγματα. Σημαίνει design προ 10ετιας, οθόνη χαμηλου επιπέδου σε χρώματα, αντιθέσεις , με φωτεινοτητα στα άκρα στο σκοτάδι, χωρις καμία επιστρωση για προστασία απο γρατσουνιες, τα ηλεκτρονικά του ΔΕΝ είναι ίδιας ποιότητας σε σχέση με αλλα κινητά που κατασκευάζονται στην Κινα (ολα εκει φτιάχνονται) αλλα με εντελώς άλλες προδιαγραφές που θέτει η samsung, sony κλπ, μπαταρία το ίδιο, κλπ κλπ κλπ. Τώρα όποιος νομιζει οτι θα πάρει αυτη τη συσκευη και θα αντικαταστήσει επάξια το iPhone , be by guest.. Δεν προσπαθω να το θαψω με τα παραπάνω. Είναι μια τιμιοτατη πρόταση. Μια μέτρια ποιοτικά συσκευη σε μια φτηνή τιμη. Φτιαγμένο με οτι παλιωσε , και που λογω τις εξέλιξης εχει φτηνηνει πολυ και για να φύγει φτιάχνουν φτηνές συσκευές. Κάποιους αυτο τους βολεύει, και πολυ καλα κάνουν και το αγοράζουν. Δεν είναι ομως η αγορα του αιώνα που διαβαζω απο πόλους. Δηλαδή αφου είναι τόσο μεγάλη ευκαιρία ποσο έπρεπε να πωλείται ; Να πούμε 250€; Σε 2 μήνες που θα κυκλοφορήσει το gs2 αρκετά, το galaxy s1 θα πέσει στα 300 €. Ποιος θα παει τότε να δώσει 250€ για το παραπάνω; Άρα δεν είναι καθόλου φθηνο και super ευκαιρία και είναι απλώς μια τίμια πρόταση στην τιμη που πρέπει για να φύγει. Εγω έχω μια διαφορετική άποψη για κάποια πράγματα. Το φθηνο πολλές φορές είναι ακριβο. Πας και πετάς 200€ και μετα μόλις σου φύγει ο αρχικός ενθουσιασμός λες , δεν έδινα αλλα 150€ να πάρω κάτι σοβαρότερο σε άλλο επίπεδο.. Αμα θες να κανείς οικονομία παρε κάτι καλύτερο και κρατά το 2 χρόνια και μη επηρεάζεται απο το τι καλύτερο θα βγει αφου θα κανείς σχεδον άριστα τη δουλειά σου. Όπως είπε και ο Βγενοπουλος (σε αυτο είχε δίκιο) , με φυστικια αγοράζεις μαϊμούδες...
MIKELTHEDRUMMER Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Αυτό που με φοβίζει είναι μη μου σκάσει καμιά ώρα η μπαταρία του στα μούτρα. Τα Joy 845 πάντως που ήταν της ίδιας εταιρίας είχαν ένα θέμα με τις θερμοκρασίες τους...Ήμουν και εγώ ένας "τυχερός" κάτοχος ενός joy
b_real Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Ολα τα κινητά που έχω πάρει πάντα τα είχα στο τραπέζι. Είναι πολυ καλύτερο απο το να τα έχεις πχ σε τσέπη και να σε τρώει η ακτινοβολία. Αμα είναι να πεθάνω απο το ανχος αν θα πέσει νερο στο κινητο , 100 φορές να πέσει. Το παραπάνω design με εντελώς αντικειμενικά κριτήρια είναι εντελώς β εθνική. Όσοι δεν το βλέπουν ή κακόγουστοι είναι ή είναι διαθετιμενοι να το υποστούν για να πάρουν καλύτερες επιδόσεις. Το 2ο είναι λογικο και καθόλου κατακριτεο, αλλα μη φτάνουμε στον άλλο άκρο να κάνουμε οτι δεν βλέπουμε. Δεν ξερω τι είναι λυπηρό και τι δεν είναι, καθένας με τα γούστα του. Για εμενα είναι ποιο λυπηρό να χαρακτηριζεις έτσι αυτα που γράφω και έχω τεκμηριωσει πολυ καλα πιστεύω. Χωρις να προσβαλω κανέναν. Και σιγουρα το παραπάνω κινητο είναι μια καλη vfm λύση. Απο εκει και πέρα , δεν με εχει πείσει κανείς οτι το παραπάνω είναι η καλύτερη λύση σημερα γιατι έχουν αλαξει τα δεδομένα. Οταν βγήκε το blade, αν δεις παλαιότερα post μου, το πρότεινα με 1000. Γιατι με 130-150 € και αρκετό παιδεμα, έκανε πράγματα που ήθελες 400€ σε άλλο κινητο. (Το galaxy τότε είχε 600 €). Σημερα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Φίλος μου πηρε σε άριστη κατάσταση ένα galaxy s μεταχειρισμένο με 250 €. Τη θεωρω πολυ ποιο έξυπνη και λογικη αυτη την επιλογή. Αλλα αφου σε σας το παραπάνω σας φαίνεται ποιοτικοτατο, εργονομικοτατο και πανέμορφο και διαφωνείτε μαζι μου, αγοραστέ όλοι το παραπάνω. Μαλλον κακώς ανέλυσα τη σκέψη μου.. δεν καταλαβες καν ποιο πραγμα εθιξα... αναρωτιεμαι που ειδες εσυ να μιλαω για το Ideos;;; Απλα σε ενημερωνω πως υπαρχουν ανθρωποι που δεν τους ενδιαφερει πως φαινεται το κινητο τους στους αλλους,δεν πιστευουν οτι το κινητο τους χαρακτηριζει κ φυσικα δεν θα ντρεποντουσαν επειδη δεν εχουν κινητο που κανει πανω απο 350e για να εχει ωραιο design ή καλυτερη οθονη... τεσπα
mindtrapper Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Προσωπικά έχω iphone 3gs και σκέφτομαι να το πουλήσω και να πάω σε ideos x5. Έχω βαρεθεί και θέλω να έχω μια πρώτη επαφή με android. Επίσης είμαι πλέον της γνώμης ότι και τα πανάκριβα κινητά δεν αξίζουν τα λεφτά που ζητάνε οπότε θα βολευτώ με κάτι πιο vfm. Τι σε πείραξε σε αυτό που είπα;
Heatspreader Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δεν με πείραξε, με τρόμαξε. Θα δώσεις το 3Gs και θα πάρεις το ideos? Μήπως το παρατεντώνουμε το σκοινί?
pournaras Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Εγω θα περιμενω να ανκοινωθει και η τιμη του zte skate. Εκει θα γινει το πανηγυρι
mindtrapper Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δεν με πείραξε, με τρόμαξε. Θα δώσεις το 3Gs και θα πάρεις το ideos? Μήπως το παρατεντώνουμε το σκοινί? Όπως είπα έχω βαρεθεί το iOS και θέλω να δοκιμάσω android. Επίσης είπα ότι πιστεύω πως μετά το iphone όποιο κινητό και να πάρω θα μου φανεί πλαστικούρα (μπορεί να είμαι λάθος, μπορεί και όχι αλλά έχω πιάσει μερικά σε διάφορα καταστήματα και μου φάνηκαν "αλλιώτικης" κατασκευής για να το πω ευγενικά). Οπότε γιατί να μην πουλήσω το 3gs για 300 ευρώ και να πάρω το ideos (υπολογίζω ότι με μια επιδότηση του πατέρα μου θα μου βγει κάτω από 200) που είναι ένα αξιοπρεπές android; Δεν ξέρω αν μετά από 6 μήνες θα το δώσω για να δοκιμάσω κάτι άλλο, αλλά αν δεν προσπαθήσω πως θα ξέρω; Είμαι από τους πρώτους που είχαν το 3gs στην Ελλάδα αγορασμένο από Ελλάδα (αν δεις το serial number του κινητού και το bootrom του θα καταλάβεις) αλλά πλέον πιστεύω ότι τα κινητά δεν αξίζουν την 600άρα που ζητάνε. Για να κάνεις τι παραπάνω από ένα τηλέφωνο των 200 ευρώ όπως το Ideos; Διπύρηνο για να παίζεις games στο κινητό; Please. Για να ρολάρει πιο εύκολα το μενού; Pretty please, αυτό έπρεπε να γίνεται με το πιο απλό κινητό. Για να έχεις την super wow οθόνη; ΟΚ αλλά και από το 3gs μου είμαι ευχαριστημένος και δεν έχει την τέλεια οθόνη. Επίσης δεν συνηθίζω να κρατάω το κινητό 10 πόντους από τη μούρη μου για να δω αν ξεχωρίζουν Pixel. Για να παίζεις full hd video; ΟΚ καλό είναι αυτό αν το συνδέεις σε TV αλλά ακόμα και το Optimus 2x δεν παίζει άνετα όλα τα 1080p, πρέπει να έχουν κωδικοποιηθεί σωστά. Με αυτά και με αυτά πιστεύω ότι μέχρι να γίνει το επόμενο μπαμ (δεν θεωρώ τους διπύρηνους τρομερή εξέλιξη) είναι πιο σωστό να πάρω low-mid range κινητό που να με καλύπτει στις βασικές απαιτήσεις smartphone που έχω χωρίς φανφάρες. Όταν με το καλό βγει κάτι καταπληκτικό (πχ νέα τεχνολογία μπαταρίας που να κρατάει 2-3 μέρες με full χρήση) το ξανασκέφτομαι για high end. Σε κάλυψα;
UpToDate_ Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Εγω θα περιμενω να ανκοινωθει και η τιμη του zte skate. Εκει θα γινει το πανηγυρι Πότε βγαίνει και πόσο σε τιμούλα πάνω κάτω;
tsourakis13 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 ΤΟ ΠΑΝΗΓΎΡΙ ΘΑ ΓΊΝΕΙ ΑΛΛΟΎ..!! ZTE SKATE vs HUAWEI IDEOS X6...!!!εγώ πάντως θα πάρω το X6..!!! δείτε specs να πάθετε..!!
kajwbtfe Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Όπως είπα έχω βαρεθεί το iOS και θέλω να δοκιμάσω android. Επίσης είπα ότι πιστεύω πως μετά το iphone όποιο κινητό και να πάρω θα μου φανεί πλαστικούρα (μπορεί να είμαι λάθος, μπορεί και όχι αλλά έχω πιάσει μερικά σε διάφορα καταστήματα και μου φάνηκαν "αλλιώτικης" κατασκευής για να το πω ευγενικά). Οπότε γιατί να μην πουλήσω το 3gs για 300 ευρώ και να πάρω το ideos (υπολογίζω ότι με μια επιδότηση του πατέρα μου θα μου βγει κάτω από 200) που είναι ένα αξιοπρεπές android; Δεν ξέρω αν μετά από 6 μήνες θα το δώσω για να δοκιμάσω κάτι άλλο, αλλά αν δεν προσπαθήσω πως θα ξέρω; Είμαι από τους πρώτους που είχαν το 3gs στην Ελλάδα αγορασμένο από Ελλάδα (αν δεις το serial number του κινητού και το bootrom του θα καταλάβεις) αλλά πλέον πιστεύω ότι τα κινητά δεν αξίζουν την 600άρα που ζητάνε. Για να κάνεις τι παραπάνω από ένα τηλέφωνο των 200 ευρώ όπως το Ideos; Διπύρηνο για να παίζεις games στο κινητό; Please. Για να ρολάρει πιο εύκολα το μενού; Pretty please, αυτό έπρεπε να γίνεται με το πιο απλό κινητό. Για να έχεις την super wow οθόνη; ΟΚ αλλά και από το 3gs μου είμαι ευχαριστημένος και δεν έχει την τέλεια οθόνη. Επίσης δεν συνηθίζω να κρατάω το κινητό 10 πόντους από τη μούρη μου για να δω αν ξεχωρίζουν Pixel. Για να παίζεις full hd video; ΟΚ καλό είναι αυτό αν το συνδέεις σε TV αλλά ακόμα και το Optimus 2x δεν παίζει άνετα όλα τα 1080p, πρέπει να έχουν κωδικοποιηθεί σωστά. Με αυτά και με αυτά πιστεύω ότι μέχρι να γίνει το επόμενο μπαμ (δεν θεωρώ τους διπύρηνους τρομερή εξέλιξη) είναι πιο σωστό να πάρω low-mid range κινητό που να με καλύπτει στις βασικές απαιτήσεις smartphone που έχω χωρίς φανφάρες. Όταν με το καλό βγει κάτι καταπληκτικό (πχ νέα τεχνολογία μπαταρίας που να κρατάει 2-3 μέρες με full χρήση) το ξανασκέφτομαι για high end. Σε κάλυψα; Εμενα παντως με καλυψες!!!+1 και εγω καπως ετσι το βλεπω.
Dbzakias2 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Πότε βγαίνει και πόσο σε τιμούλα πάνω κάτω; το skate ερχεται ελλαδα το καλοκαιρι με το ονομα του αλλαγμενο σε Style S και η τιμη θα ειναι χαμηλωτερη των 190€ του ideo x5 οπως διερευσε απο την ZTE.
UpToDate_ Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 το skate ερχεται ελλαδα το καλοκαιρι με το ονομα του αλλαγμενο σε Style S και η τιμη θα ειναι χαμηλωτερη των 190€ του ideo x5 οπως διερευσε απο την ZTE. Έχουμε κάποιο λινκ; Α,καλοκαίρι είναι και σε 20 μέρες.. αλλά έχουν διαφορά οι 20 με τις 70-90..
pournaras Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 το skate ερχεται ελλαδα το καλοκαιρι με το ονομα του αλλαγμενο σε Style S και η τιμη θα ειναι χαμηλωτερη των 190€ του ideo x5 οπως διερευσε απο την ZTE. Πλακα κανεις... γιατι μεχρι τωρα ελεγαν για 250 (καλα, τοσο μπορει τελικα καν ερθει ελλαδα ). Εχεις κανενα λινκ με παραπανω πληροφοριες;
tsourakis13 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Πάντως αν έρθει Ελλάδα το IDEOS X6 θα είναι TOP..!! Σίγουρα καλύτερο του SKATE...!!!
pournaras Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Πάντως αν έρθει Ελλάδα το IDEOS X6 θα είναι TOP..!! Σίγουρα καλύτερο του SKATE...!!! Μα ετσι πανε αυτα, το ενα θα ειναι λιγο καλυτερο απο το αλλο. Δε γινεται ουτε να ειναι καταλαθος τα ιδια ουτε να περιμενει η μια εταιρια να δει τι εβγαλε η αλλη ωστε να βγαλει το ιδιο. Το θεμα ειναι να κρατηθει και η τιμη χαμηλα, διοτι αν το Χ6 ξεπερασει τα 250, δεν εχει νοημα να λεει καποιος οτι ειναι καλυτερο απο ενα τςν 150 πχ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα