Προς το περιεχόμενο

Huawei IDEOS X5

Panahs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 767
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Ε τι να σου απαντησουμε σε κατι το προφανες κ εμεις?

Ideos εννοειται. Τι xperia mini? δεν συγκρινονται καν

Eπειδή έχει καλύτερο επεξεργαστή και κάρτα γραφικών νομιζα οτι ηταν καλύτερο.

Τέτοια λειτουργικά θέλουν μεγάλη οθόνη.

Εμένα και του IDEOS μου φαίνεται μικρή.

Οπότε συμπέρασμα άμεση αγορά το IDEOS. Σας ευχαριστω πολύ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Eπειδή έχει καλύτερο επεξεργαστή και κάρτα γραφικών νομιζα οτι ηταν καλύτερο.

Οπότε συμπέρασμα άμεση αγορά το IDEOS. Σας ευχαριστω πολύ!

το ιδεοσ ειναι σε ελλειψη και θα εχει η wind το κινητο απο αρχες σεπτεβρη (περιπου μεσα στις πρωτες δυο βδομαδες)

Mην πολυεμπιστεύεστε πάντως μια ημερομηνία που δίνει ένα κατάστημα. Εδώ για παράδειγμα αποστέλλεται σε 24 ώρες:

http://www.armaoseshop.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=448&category_id=88&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&vmcchk=1&Itemid=26

Το λέω αυτό γιατί όταν το έψαχνα εγώ, πήρα τηλέφωνο σε 4-5 καταστήματα όπου τα 4 μου είπαν σε 2 εβδομάδες και 1 σε 3 μέρες.

Την περίοδο εκείνη υπήρχε όντως έλλειψη πάλι, το παραπάνω eshop είχε παραλαβή σε 20 μέρες.

Τρεις μέρες λοιπόν αργότερα, τσεκάρω το λινκ και έγραφε αποστολή σε 24 ώρες. Παίρνω λοιπόν τηλέφωνο σε 2 καταστήματα και υπήρχε και στα 2.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχω αντιμετωπίσει μέχρι τώρα είναι το πίσω μικρόφωνο που έχει για την ακύρωση θορύβου! Κάνει αλλαγές την ώρα που μιλάω και δε με ακούνε, επίσης δε μπορω να το καλύψω καθόλου γιατί μετά με ακούνε στο βάθος, μου έχει σπάσει τα νεύρα!

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχω αντιμετωπίσει μέχρι τώρα είναι το πίσω μικρόφωνο που έχει για την ακύρωση θορύβου! Κάνει αλλαγές την ώρα που μιλάω και δε με ακούνε, επίσης δε μπορω να το καλύψω καθόλου γιατί μετά με ακούνε στο βάθος, μου έχει σπάσει τα νεύρα!

Αυτό γίνεται όταν μιλάς και δεν έχεις καλό σήμα ή φυσάει και είσαι σε εξωτερικό χώρο ή και σε κανονικές συνθήκες?

καλησπερα dudes

μια παρατήρηση απλά για όσους ψάχνωνται

μετα απο αρκετές δοκιμές ανακάλυψα οτι το μοναδικό navigation προγραμμα που δουλεύει σωστα μέχρι στιγμής τουλάχιστον, είναι το

DON'T PANIC

Κλειδώνει δορυφόρους το πολύ μέσα σε 5 δευτερόλεπτα και μέχρι στιγμής στο χάρτη του δεν είδα λάθη (Θεσσαλονίκη)

(πληρώνεις μόνο τους χάρτες που αν ψάξεις τους βρίσκεις....)

BY THE WAY

έχει κανείς την παραμικρή ιδέα που μπορούμε να βρούμε handfree για το ideos?

αν τα χάσουμε (όπως εγώ) ή τα σπάσουμε τι κάνουμε?

όργωσα το ebay και δεν βρήκα τίποτα

για μουσική βέβαια βάζουμε καλά ακουστικά - για ομιλία ομώς?

Αυτό γίνεται όταν μιλάς και δεν έχεις καλό σήμα ή φυσάει και είσαι σε εξωτερικό χώρο ή και σε κανονικές συνθήκες?

Και σε κανονικές συνθήκες, δηλαδή όταν είμαι στο σπίτι μέσα παίζει για λίγα δευτερόλεπτα να φάει κάποιο σκάλωμα και να μη με ακούει καλά ο άλλος και τέλος όταν το έχω καλύψει, να είμαι ξαπλωμένος δηλαδή ή να το έχω στον ώμο μου.Μακάρι να μπορούσα να το απενεργοποιήσω κάπως!

καλησπερα dudes

μια παρατήρηση απλά για όσους ψάχνωνται

μετα απο αρκετές δοκιμές ανακάλυψα οτι το μοναδικό navigation προγραμμα που δουλεύει σωστα μέχρι στιγμής τουλάχιστον, είναι το

DON'T PANIC

Κλειδώνει δορυφόρους το πολύ μέσα σε 5 δευτερόλεπτα και μέχρι στιγμής στο χάρτη του δεν είδα λάθη (Θεσσαλονίκη)

(πληρώνεις μόνο τους χάρτες που αν ψάξεις τους βρίσκεις....)

BY THE WAY

έχει κανείς την παραμικρή ιδέα που μπορούμε να βρούμε handfree για το ideos?

αν τα χάσουμε (όπως εγώ) ή τα σπάσουμε τι κάνουμε?

όργωσα το ebay και δεν βρήκα τίποτα

για μουσική βέβαια βάζουμε καλά ακουστικά - για ομιλία ομώς?

Για navigation έχω το Navigon το οποίο μου τρέχει άψογα μέχρι στιγμής εκτός του ότι κάνει λίγα λεπτά στην αρχή για να βρει σήμα. Hands free μπορείς να βρεις στο ebay bluetooth αν θες. Εγώ πήρα με 3$ περίπου αν θυμάμαι καλά. Γενικά bluetooth hands free δουλεύουν όλα αφού έχει να κάνει με το bluetooth Και όχι με τη συσκευή. Τώρα αν θες με καλώδιο δε ξέρω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...