Προς το περιεχόμενο

Huawei IDEOS X5

Panahs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 767
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

εν τω μεταξύ πήγα διακοπές και όσοι το έβλεπαν το περνούσαν για htc!!( και κανά 2 για iphone...)..

προσπαθούσα μια ώρα να τους πείσω ότι είναι huawei και δε με πίστευαν ότι υπάρχει τέτοια εταιρεία...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά μόλις έμαθα απο ένα φίλο οτι ειναι εφικτή η αναβάθμιση σε android 2.3.5 με απόλυτη επιτυχία, το πέρασε χθες και δουλευουν τα πάντα, φυσικα και ειναι πιο γρήγορο και αναμένεται καλύτερη αξιοποιηση της μπαταρίας.

Μόλις το περάσω θα ποστάρω.

καλησπέρα και από μένα παιδιά. ψάχνω για iPhone 3GS , άλλα ειναι φαρμακεία εστω και μεταχιρισμενα ,κατω απο 250 δεν βρισκεισ μεταχειρο!

ηθελα και εγω να ρωτισω για το Χ5, αν καπιος εχει συναντήσει ελατωματα του κινητού ( κωλύματα, επανεκκινήσεις)οπως άκουσα απο ενα φίλο!!! Η οθόνη γρατσουνιετε εύκολα??

χαιρετώ.

Κάτι φρίκες που τρώει ώρες-ώρες και το κινητό παγώνει για 2-3 δευτερόλεπτα,όπου οτι και να κάνεις δέν ανταποκρίνεται.

Επίσης μερικές φορές "μπλοκάρει" το pattern για να ξεκλειδώσεις την συσκευή (θα πρέπει να δοκιμάσεις 2~3 φορές για να σχηματίσεις αυτό που πραγματικά θέλεις)

Δέν πιστεύω οτι είναι θέμα οθόνης,οπότε ρίχνω βάρος πιο πολύ στο λειτουργικό.

Για τα χρήματα που ζητάει,δέν ξέρω κάν αν είναι προβλήματα άξια αναφοράς.Για το Samsung Omnia είχα δώσει 500 ευρώ και μου είχε κάνει την ζωή μαρτύριο...

αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι όταν μπαίνω με 3g στο νετ, αλλά δεν έχω καλό σήμα το κινητό σέρνεται(όχι μόνο το νετ όλες οι εφαρμογές)..

με ένα απλό restart βέβαια όλα δουλεύουν άψογα...όλα αυτά τα "προβληματάκια" μάλλον είναι θέματα os όπως λέει και ο @tenshi...για αυτό

περίμενουμε την αναβάθμιση σε 2.3 να δούμε τι ψάρια πιάνει

αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι όταν μπαίνω με 3g στο νετ, αλλά δεν έχω καλό σήμα το κινητό σέρνεται(όχι μόνο το νετ όλες οι εφαρμογές)..

με ένα απλό restart βέβαια όλα δουλεύουν άψογα...όλα αυτά τα "προβληματάκια" μάλλον είναι θέματα os όπως λέει και ο @tenshi...για αυτό

περίμενουμε την αναβάθμιση σε 2.3 να δούμε τι ψάρια πιάνει

νομιζο οτι εχει βγει η 2.3!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...