Προς το περιεχόμενο

Huawei IDEOS X5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 767
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Απο Παρασκευη που μου ελεγαν τωρα λενε πως θα ερθει στις 25 επειδη υπαρχει ελλειψηeek.png

Από ποιό κατάστημα έκανες την αγορά;

Δημοσ.

Και εγώ που ρώτησα σε αρκετά καταστήματα σήμερα παρόμοιες απαντήσεις πήρα.

Κάποιος μου είπε για παρασκευή, και σε ένα άλλο από 25/8.

Δυστυχώς απο σεπτέμβριο το κόβω να εμφανιστεί πάλι.

Δημοσ.

Πλακα κανεις εμενα μου ειπαν οτι μεχρι το σαββατο θα εχει ερθει στο νησι μου, αν δεν ερθει σαββατο θα πρεπει ν μ το στειλουν θεσσαλονικη γτ φευγω 15 αυγουστου... μην μου λες τετοια....

Δημοσ.

Τι να σου πω..δεν ξερω..

Μπορει επειδη αργησα να κανω παραγγελια να μην προλαβα..

Στειλε τους ενα e-mail

Δημοσ.

καλησπέρα έχω πάρει το χ5 και σαν άσχετος έχω πολλές απορίες. Πηγαίνοντας στης εφαρμογές και στις υπηρεσίες που εκτελούνται μου δείχνει 1 υπηρεσία ανταλλαγής 2 downloadservise kai 3 touchpalme και λέει δίπλα πόσα mb. Και πάω πάντα και τα κάνω διακοπή γιατί νομίζω οτι με χρεώνουν στο ιντερνετ μιας και ακόμα δεν έχω κάνει συμβόλαιο για ιντερνετ? Ισχύει και αν ναι τι πρέπει να κανω?

Δημοσ.

καλησπέρα έχω πάρει το χ5 και σαν άσχετος έχω πολλές απορίες. Πηγαίνοντας στης εφαρμογές και στις υπηρεσίες που εκτελούνται μου δείχνει 1 υπηρεσία ανταλλαγής 2 downloadservise kai 3 touchpalme και λέει δίπλα πόσα mb. Και πάω πάντα και τα κάνω διακοπή γιατί νομίζω οτι με χρεώνουν στο ιντερνετ μιας και ακόμα δεν έχω κάνει συμβόλαιο για ιντερνετ? Ισχύει και αν ναι τι πρέπει να κανω?

Τα android γενικά συνδέονται συνέχεια μόνα τους γιατί έτσι είναι φτιαγμένο το λειτουργικό και οι εφαρμογές. Αν έχεις αμφιβολίες για το αν συνδέεται στο ιντερνετ το δικό σου κατέβασε την εφαρμογή APNdroid (δωρεάν) για να μπορείς να "κόβεις" το ινυτερνετ όποτε θέλεις, βάζεις το widget στην αρχική οθόνη και το πατάς όποτε θέλεις. Μαζί κατεβάζεις αν θέλεις και το 3G Watchdog που συνεργάζεται άψογα, με το οποίο μετράς πόσα data καταναλώθηκαν, και το ρυθμίζεις να έχει και ειδοποίηση όταν πλησιάζεις το όριό σου (για όταν κάνεις πακέτο με mb αυτό).

Δημοσ.

Δεν έχω ιδέα αλλά τέτοια είδη πάντα τα παίρνω από ebay. Εκτός από πολυ μεγαλύτερη ποικιλία, είναι συνήθως στο 1/10 της τιμής.

android.png

Δημοσ.

Καλησπέρα και πάλι προσπαθώ να προσθέσω τον λογαριασμό μου Google αλλά δεν με αφήνει λέει ότι ή το κινητό δεν υποστηρίζει λήψης δεδομένων ή να επικοινωνήσω με τη εξυπηρέτηση πελατών. Ξέρει κανείς τι γίνετε?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...