Giwrgos1996 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Απο Παρασκευη που μου ελεγαν τωρα λενε πως θα ερθει στις 25 επειδη υπαρχει ελλειψη
nikoskon Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Απο Παρασκευη που μου ελεγαν τωρα λενε πως θα ερθει στις 25 επειδη υπαρχει ελλειψη Από ποιό κατάστημα έκανες την αγορά;
dancer_69 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Και εγώ που ρώτησα σε αρκετά καταστήματα σήμερα παρόμοιες απαντήσεις πήρα. Κάποιος μου είπε για παρασκευή, και σε ένα άλλο από 25/8. Δυστυχώς απο σεπτέμβριο το κόβω να εμφανιστεί πάλι.
Giwrgos1996 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Απο τον Αρμαο.. 22/8 παραλαμβανει η wind λεει και αυτοι με την σειρα τους στις 25
nickaros Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Πλακα κανεις εμενα μου ειπαν οτι μεχρι το σαββατο θα εχει ερθει στο νησι μου, αν δεν ερθει σαββατο θα πρεπει ν μ το στειλουν θεσσαλονικη γτ φευγω 15 αυγουστου... μην μου λες τετοια....
Giwrgos1996 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Τι να σου πω..δεν ξερω.. Μπορει επειδη αργησα να κανω παραγγελια να μην προλαβα.. Στειλε τους ενα e-mail
darkside44 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 ωραίο φαίνεται, αλλά ρε παιδιά τα φοβάμαι αυτά τα κινητά, όλο βλέπω τα πουλάνε για ανταλλακτικά
atsak12 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 καλησπέρα έχω πάρει το χ5 και σαν άσχετος έχω πολλές απορίες. Πηγαίνοντας στης εφαρμογές και στις υπηρεσίες που εκτελούνται μου δείχνει 1 υπηρεσία ανταλλαγής 2 downloadservise kai 3 touchpalme και λέει δίπλα πόσα mb. Και πάω πάντα και τα κάνω διακοπή γιατί νομίζω οτι με χρεώνουν στο ιντερνετ μιας και ακόμα δεν έχω κάνει συμβόλαιο για ιντερνετ? Ισχύει και αν ναι τι πρέπει να κανω?
arxaggelos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 καλησπέρα έχω πάρει το χ5 και σαν άσχετος έχω πολλές απορίες. Πηγαίνοντας στης εφαρμογές και στις υπηρεσίες που εκτελούνται μου δείχνει 1 υπηρεσία ανταλλαγής 2 downloadservise kai 3 touchpalme και λέει δίπλα πόσα mb. Και πάω πάντα και τα κάνω διακοπή γιατί νομίζω οτι με χρεώνουν στο ιντερνετ μιας και ακόμα δεν έχω κάνει συμβόλαιο για ιντερνετ? Ισχύει και αν ναι τι πρέπει να κανω? Τα android γενικά συνδέονται συνέχεια μόνα τους γιατί έτσι είναι φτιαγμένο το λειτουργικό και οι εφαρμογές. Αν έχεις αμφιβολίες για το αν συνδέεται στο ιντερνετ το δικό σου κατέβασε την εφαρμογή APNdroid (δωρεάν) για να μπορείς να "κόβεις" το ινυτερνετ όποτε θέλεις, βάζεις το widget στην αρχική οθόνη και το πατάς όποτε θέλεις. Μαζί κατεβάζεις αν θέλεις και το 3G Watchdog που συνεργάζεται άψογα, με το οποίο μετράς πόσα data καταναλώθηκαν, και το ρυθμίζεις να έχει και ειδοποίηση όταν πλησιάζεις το όριό σου (για όταν κάνεις πακέτο με mb αυτό).
atsak12 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Ευχαριστώ και κάτι ακόμη θέλω θήκη προστασία δλδ κάλυμμα για το πίσω μέρος ξέρεις που θα βρω?
arxaggelos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δεν έχω ιδέα αλλά τέτοια είδη πάντα τα παίρνω από ebay. Εκτός από πολυ μεγαλύτερη ποικιλία, είναι συνήθως στο 1/10 της τιμής.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Ευχαριστώ και κάτι ακόμη θέλω θήκη προστασία δλδ κάλυμμα για το πίσω μέρος ξέρεις που θα βρω? Κοίτα το post #363
atsak12 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Καλησπέρα και πάλι προσπαθώ να προσθέσω τον λογαριασμό μου Google αλλά δεν με αφήνει λέει ότι ή το κινητό δεν υποστηρίζει λήψης δεδομένων ή να επικοινωνήσω με τη εξυπηρέτηση πελατών. Ξέρει κανείς τι γίνετε?
Katsalaki Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Παιδιά πήγα στην Wind και μου είπαν αρχές Σεπτέμβρη θα φέρουν το Ideos. Kάποιο άλλο κατάστημα υπάρχει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα