Προς το περιεχόμενο

Huawei IDEOS X5

Panahs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 767
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Καλως.

Λοιπον,στο skroutz το βρηκα μονο σε 2 καταστηματα..Η cosmote το εχει ετσι ωστε να το αγορασω με επιδοτηση?

Επισης,ας πουμε οτι κατι παθαινει,Που το στελνω για επισκευη εφοσον δεν υπαρχει(?)αντιπροσωπεια στο Ηρακλειο..(Λογικα απο εκει που το αγορασα αλλα δεν ειμαι σιγουρος...)

Τελος,για κατι προβληματα που ακουω με το wi-fi αληθευουν?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλως.

Λοιπον,στο skroutz το βρηκα μονο σε 2 καταστηματα..Η cosmote το εχει ετσι ωστε να το αγορασω με επιδοτηση?

Επισης,ας πουμε οτι κατι παθαινει,Που το στελνω για επισκευη εφοσον δεν υπαρχει(?)αντιπροσωπεια στο Ηρακλειο..(Λογικα απο εκει που το αγορασα αλλα δεν ειμαι σιγουρος...)

Τελος,για κατι προβληματα που ακουω με το wi-fi αληθευουν?

το κινητό το φέρνει αποκλειστικά η wind, οπότε ξέχνα τη cosmote..όσον αφορά το service αν πάθει κάτι το πας με την απόδειξή του στη wind..(ο αρμάος νομίζω είναι αντιπρόσωπος wind)..όσον αφορά το wi-fi εγώ δεν έχω κάποιο πρόβλημα, όπως και άλλοι 2 γνωστοί μου που έχουν πάρει το κινητό...

να κάνω και εγώ μια ερώτηση..έχει κανείς χρησιμοποιήσει το gps του ndrive??εμένα και σε κάποιον άλλο κάνει πολύ ώρα για να κλειδώσει...έχει κάποιος άλλος τέτοιο θέμα?

επίσης ξέρετε κανά πρόγραμμα της προκοπής για gps για το κινητό?

outlaw star καποιο αλλο προβλημα σου εχει βγαλει???

Εισαι ευχαριστημενος απο το ολο πακετο?

σε αυτά τα λ7 το τηλ είναι έτη φωτός απο οτιδήποτε άλλο...τα 2 θεματάκια που έχω μόνο είναι το gps που ανέφερα προηγουμένως και ότι δε συγχρονίζεται σωστά με ένα bluetooth ακουστικό που έχω, αλλά αυτό μπορεί να είναι θέμα λειτουργικού και όχι τηλεφώνου μιας και είδα ότι με την έκδοση 2.2 του android και άλλοι έχουν θέμα με το

bluetooth με διαφορετικές μάρκες κινητών...

σε αυτά τα λ7 δε θα μετανοιώσεις για αυτήν την αγορά!

Απο μπαταρια?κραταει?

Επισης η οθονη γινεται να την κανω οπως το i-phone που εναλλασονται σε καρτελες αντι να κανω scroll σε μια μεγαλη οθονη πανω κατω?

(Ισως να μην εγινε σαφης..δεν ξερω)

Απο μπαταρια?κραταει?

Επισης η οθονη γινεται να την κανω οπως το i-phone που εναλλασονται σε καρτελες αντι να κανω scroll σε μια μεγαλη οθονη πανω κατω?

(Ισως να μην εγινε σαφης..δεν ξερω)

για τα δικά μου δεδομένα η μπαταρία μια χαρά είναι..βέβαια έχε υπόψην ότι αν είσαι όλη μερα νετ κτλ τότε τελειώνει σχετικά γρήγορα, αλλά αυτό ισχύει για όλα

τα smartphones...επειδή δεν έχω δουλέψει ποτέ iphone δε μπορώ να σου απαντήσω στο ερώτημά σου, μιας και δεν κατάλαβα τι ακριβώς εννοείς...

πάντως το interface έχει να κάνει με το λειτουργικό και όχι με τη συσκευή..

Σε αυτο που ειχα εγω δεν υπυρχε θεμα με κανενα wifi ουτε το δικο μου ουτε σε καφετεριες. Η wind ειναι ο αντιπροσωπος οποτε το πας εκει με την αποδειξη.

Μπαταρια οπως ολα τα android. Το μενου το κανεις οπως θες εσυ. Εγω το εχω χωρισει σε φακελακια. 1. Συστημα 2. Επικοινωνιες 3. Παιχιδια 4. Εφαρμογες 5. Πολυμεσα 6. Νεα 7, Ανενεργα 8. Προσφατα. Οποτε οποτε παταω το μενου μου ανοιγουν αυτα τα 8 και απο εκει μπαινω στην εφαρμογη που θελω.

Σε αυτο που ειχα εγω δεν υπυρχε θεμα με κανενα wifi ουτε το δικο μου ουτε σε καφετεριες. Η wind ειναι ο αντιπροσωπος οποτε το πας εκει με την αποδειξη.

Μπαταρια οπως ολα τα android. Το μενου το κανεις οπως θες εσυ. Εγω το εχω χωρισει σε φακελακια. 1. Συστημα 2. Επικοινωνιες 3. Παιχιδια 4. Εφαρμογες 5. Πολυμεσα 6. Νεα 7, Ανενεργα 8. Προσφατα. Οποτε οποτε παταω το μενου μου ανοιγουν αυτα τα 8 και απο εκει μπαινω στην εφαρμογη που θελω.

Αυτο με τους φακελους εννοουσα

Καποιο αλλο προβλημα δεν ειχες ετσι?

το κινητό το φέρνει αποκλειστικά η wind, οπότε ξέχνα τη cosmote..όσον αφορά το service αν πάθει κάτι το πας με την απόδειξή του στη wind..(ο αρμάος νομίζω είναι αντιπρόσωπος wind)..όσον αφορά το wi-fi εγώ δεν έχω κάποιο πρόβλημα, όπως και άλλοι 2 γνωστοί μου που έχουν πάρει το κινητό...

να κάνω και εγώ μια ερώτηση..έχει κανείς χρησιμοποιήσει το gps του ndrive??εμένα και σε κάποιον άλλο κάνει πολύ ώρα για να κλειδώσει...έχει κάποιος άλλος τέτοιο θέμα?

επίσης ξέρετε κανά πρόγραμμα της προκοπής για gps για το κινητό?

Αν και δεν έχω αυτή τη συσκευή ακόμη(σκέφτομαι σύντομα να την αποκτήσω) θα απαντήσω.

Όσον αφορά το ndrive δεν είχα πρόβλημα κλειδώματος δορυφόρων, μπορείς όμως να δοκιμάσεις το fasterfix(ή κάποια παρόμοια εφαρμογή) που ίσως βοηθήσει για πιο γρήγορο κλείδωμα.

Καλύτερα βέβαια θα ήταν να χρησιμοποιήσεις κάποιο άλλο λογισμικό. Το don't panic αυτή τη στιγμή είναι το πιο ενημέρωμένο(και άρα η καλύτερη επιλογη) για ελλάδα.

Προστατευτικο οθονης και θηκη του εχεις βαλει?

ναι αλλά την πήρα απο ebay απο κίνα..εδώ ελλάδα δε ξέρω αν εχουν προς το παρόν φέρει θήκες..

Αν και δεν έχω αυτή τη συσκευή ακόμη(σκέφτομαι σύντομα να την αποκτήσω) θα απαντήσω.

Όσον αφορά το ndrive δεν είχα πρόβλημα κλειδώματος δορυφόρων, μπορείς όμως να δοκιμάσεις το fasterfix(ή κάποια παρόμοια εφαρμογή) που ίσως βοηθήσει για πιο γρήγορο κλείδωμα.

Καλύτερα βέβαια θα ήταν να χρησιμοποιήσεις κάποιο άλλο λογισμικό. Το don't panic αυτή τη στιγμή είναι το πιο ενημέρωμένο(και άρα η καλύτερη επιλογη) για ελλάδα.

thx θα τα δοκιμάσω :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...