Προς το περιεχόμενο

Huawei IDEOS X5

Panahs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καποιο link για καμμια θηκη υπαρχει?

Ειχα δει καποιο ποιο παλια αλλα τωρα δεν το βρισκω!

εγω πηρα προσφατα αυτην και ειμαι πολυ ευχαριστημενος --> Link
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 767
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Τελικά κατάφερα και άλλαξα το αρχείο για το volume, και ηρέμησα.

Είχα ακούσει οτι αυτό γίνεται αλλά δεν το έψαξα περισσότερο???πώς το έκανες???εγκατέστησες κάποια άλλη έκδοση???(εννοώ κατι σαν jailbreak???αν και απο μονο του ειναι γενικοτερα αρκετά ελεύθερο)

Και κάτι αλλο.....στον moboplayer που λες μπορεις και βλεπεις τα ελληνικά τραγουδια κανονικά????και οχι με αυτα τα "ιερογλυφικά"?

Edit: εννοώ με root το εκανες???εβαλες custom rom???(το εψαξα λιγακι και θυμηθηκα πως το λενε)

Custom όχι, δεν πέρασα τίποτα.Root έκανα με το z4root

Ελληνικά τραγούδια δεν έχω βάλει.

Το volume το πείραξα με το <<ES εξερεύνηση>> ανοίγοντας το αρχείο hwVolumeFactor.cfg που βρίσκεται στο φάκελο etc.

ρε παιδιά το ndrive το δοκιμάσατε? παίζει κανονικά???γιατί το μόνο που με αφήνει να κάνω είναι προσομοίωση της διαδρομής και αρχίζει και δείχνει όλη τη διαδρομή απο την αρχή μέχρι το τέλος άσχετα αν εγώ είμαι ακίνητος..μήπως τελικά είναι απλά κάτι σα demo??ή εγώ είμαι τόσο στραβός και χάνω κάποια ρύθμιση?

Να ρωτήσω, επειδή θέλω να το πουλήσω γιατί κόπηκα στο δίπλωμα και έτσι πρέπει να φύγει άκλαφτο.. πως σβήνω ΤΑ ΠΑΝΤΑ από μέσα?

Σαν να είναι καινούριο..

Παιδιά μήπως έχετε να μου προτείνετε τρόπο(πρόγραμμα, ρυθμίσεις κτλπ) για μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας?Το βράδυ αν είναι στο 50% μέχρι το πρωί που ξυπνάω έχει σβήσει!Με wifi, gps, bluetooth κλειστά και σε αναμονή!

Παιδιά μήπως έχετε να μου προτείνετε τρόπο(πρόγραμμα, ρυθμίσεις κτλπ) για μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας?Το βράδυ αν είναι στο 50% μέχρι το πρωί που ξυπνάω έχει σβήσει!Με wifi, gps, bluetooth κλειστά και σε αναμονή!

τον αυτόματο συγχρονισμό τον έχεις απενεργοποιήσει; Αν και πάλι μου φαίνεται περίεργο να βπάζει εκτός μάχης την μισή μπαταρία σε μερικές ώρες.

Κλείνεις wifi- GPS - BT

Πριν κοιμηθείς το βάζεις σε flight mode...

Μπορεις επισης να κατεβασεις εφαρμογη οπως το batteryguard η το systempanel απο το market. Το τελευταιο αν και ελεγχει περισσοτερο για πορους συστηματος (τι καταναλωνει και ποσο) σου δινει τη δυνατοτητα να βγαλεις ενα shortcut το οποιο πατωντας το θα σου τερματιζει τη λειτουργια ολων των εφαρμογων που τρεχουν στο backround (και σου τρωνε πορους συστηματος και κατα συνεπεια μπαταρια).

Μάλιστα, μπορώ να πω, πως μετά την απενεργοποίηση της λειτουργίας συγχρονισμού, το εικονίδιο με τα 2 κυκλικά βελάκια, είδα διαφορά μεγάλη. Το systempanel θα το δοκιμάσω γιατί με ενδιαφέρει ο τερματισμός όλων των εφαρμογών με ένα κουμπί. Είχα δοκιμάσει κάτι task manager αλλά είχε και ένα σωρό υπηρεσίες και δεν είχα ιδέα αν έπρεπε να τερματίσω μια από αυτές. Ακόμη και στη διαχείριση εφαρμογών που τρέχουν που έχει από την αρχή το κινητό έχει αρκετά services που τρώνε κάτι kb και δε ξέρω γιατί τρέχουν! Τέλος, μήπως ξέρετε πως μπορώ να απενεργοποιήσω κάποια πράγματα που ξεκινάνε στην αρχή? Είχα κατεβάσει ένα vlc remote και το βλέπω πάντα στη διαχείριση εφαρμογών. Ευχαριστώ.

Υ.Γ. Περιμένω να μου έρθει μια microSDHC 8GB..λέτε να δοκιμάσω custom rom? Ακούω απόψεις! ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...