Προς το περιεχόμενο

Huawei IDEOS X5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 767
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τώρα που το είπες.... :lol:

Την ειχα παρατησει κ ειχε πιασει λιγο σκονη η πανω μερια... τωρα που την εβαλα ειναι ετσι.. τι να κανω να την βγαλω?εχει μεινει προφανως σκονη απο κατω ..

dsc02820fi.jpg

κατσε ρε εσυ ειχες και δευτερη;

και σκονη να εχει απο κατω δεν σου δημιουργει καποιο προβλημα αν δεν σε ενοχλει

εδιτ. αν η σκονη ειναι απο κατω θα επρετε να ειχαν γινει και φουσκες λογικα,πες μου πως και εσυ εβαλες την προστατευτικη ζελατηνα αντι για το protector :wacko:

Δημοσ.

κατσε ρε εσυ ειχες και δευτερη;

και σκονη να εχει απο κατω δεν σου δημιουργει καποιο προβλημα αν δεν σε ενοχλει

εδιτ. αν η σκονη ειναι απο κατω θα επρετε να ειχαν γινει και φουσκες λογικα,πες μου πως και εσυ εβαλες την προστατευτικη ζελατηνα αντι για το protector :wacko:

Όχι ρε συ όντως μια ειναι οπως το λες... αυτο το πραγμα που ειναι αναμεσα στο 1 και στο 2..

Απλα αυτο που βλεπεις στην φωτο..ειναι στο κατω μερος της ζελατινας..

Δημοσ.

Τι γνώμη έχετε για τα ακουστικά που συνοδεύουν τη συσκευή????γτ εμένα μου φαίνονται αρκετά μάπα.....δεν ξέρω απλως ουτε εφαρμόζουν καλα και μειώνουν δραματικά την ένταση του ήχου

Edit:επειδή μολις το αγόρασα κι εχω καποιες μικροαπορίες.....1)πλοήγηση αν δεν εχει καποιο wifi κοντα δεν γινεται ετσι???και επισης 2) στο σημειο που παίζουν τα τραγούδια, όποια ειναι ελληνικά, τα οποία τα περασα εγώ, μου τα βγαζει με αυτα τα "κινέζικα" γράμματα....στον player...οταν απλως τσεκάρω τι αρχεία εχει η κάρτα, ολα οκ

Δημοσ.

Edit:επειδή μολις το αγόρασα κι εχω καποιες μικροαπορίες.....1)πλοήγηση αν δεν εχει καποιο wifi κοντα δεν γινεται ετσι???και επισης 2) στο σημειο που παίζουν τα τραγούδια, όποια ειναι ελληνικά, τα οποία τα περασα εγώ, μου τα βγαζει με αυτα τα "κινέζικα" γράμματα....στον player...οταν απλως τσεκάρω τι αρχεία εχει η κάρτα, ολα οκ

Φυσικά και μπορείς να έχεις πλοήγηση χωρίς Wifi. Θα βάλεις κάποιο πρόγραμμα τύπου NDrive ή Don't Panic πχ.

Για music player κατεβασε απο το market το playerpro και το mobo player και δε χρειαζεσαι τίποτε άλλο.

Δημοσ.

ρε παιδιά προσπαθώ να χρησιμοποιήσω το ndrive που έχω εγκαταστήσει...ο μόνος τρόπος που έχω καταφέρει να το χρησιμοποιήσω είναι με το να κάνει προσομοίωση της διαδρομής...με κανέναν άλλο τρόπο!!εσάς παίζει κανονικά???

Δημοσ.

Φυσικά και μπορείς να έχεις πλοήγηση χωρίς Wifi. Θα βάλεις κάποιο πρόγραμμα τύπου NDrive ή Don't Panic πχ.

Για music player κατεβασε απο το market το playerpro και το mobo player και δε χρειαζεσαι τίποτε άλλο.

Σ'ευχαριστώ πολύ....Θα δοκιμάσω και θα σου πω!!!!

Δημοσ.

Τι γνώμη έχετε για τα ακουστικά που συνοδεύουν τη συσκευή????γτ εμένα μου φαίνονται αρκετά μάπα.....δεν ξέρω απλως ουτε εφαρμόζουν καλα και μειώνουν δραματικά την ένταση του ήχου

Τα ακουστικά είναι χάλια, όπως και η ένταση (μόνο για μέσα στο σπίτι είναι)

Έβαλα κάποια akg και ο ήχος (ποιοτικά) καλυτέρεψε, αλλά η ένταση είναι ανεπαρκής.

Μήπως φταίει, που δεν έχω καταφέρει να αναπαράξω τα τραγούδια από τον MoboPlayer, παρά μόνο από Μενού/Μουσική;

Αν δεν βρεθεί λύση σε αυτό, θα το πουλήσω.

Δημοσ.

πως γραφω μυνημα με "μικρα" ελληνικα? Οπως μου στελνουν αλλοι, απο αλλα τηλεφωνα.. τωρα μονο κεφαλαια στελνει.

Δημοσ.

Βρε στέλνω με μικρά... απλά εμφανίζοντε σαν σταλμένα με κεφαλαία. Οπότε πάνε στον άλλον με κεφαλαία :P

• Moderators
Δημοσ.

Mεσα στην εφαρμογη για sms πηγαινε Settings>Input mode και αλλαξε την τικαρισμενη επιλογη με την αλλη. Απλως εχε υποψη σου πως ετσι θα εχεις 70 μοναχα διαθεσιμους χαρακτηρες ανα sms.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...