Προς το περιεχόμενο

Huawei IDEOS X5

Panahs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

app2sd..τώρα δε μπορείς να βάλες Apps στη κάρτα?Επίσης γιατί χάνεις εγγύηση?Αν πάθει κάτι, απλά το γυρνάς σε stock και το στέλνεις..Μπορείς μήπως να μου στείλεις κάποιο λινκ με πληροφορίες?Θα ψάξω και στο google απλά μιας και το έχετε κάνει να μου προτείνεται κάποιο thread Που τα έχει μαζεμένα.

η εγγύηση χανεται οταν αλλαζει κατι απο τις εργοστασιακες του ρυθμισεις...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 767
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

ναι απλά θέλω να πω πως δε φαίνεται.Στο iPhone Πχ κάνεις jailbreak αλλά αν θες να το πας για φτιάξιμο κάνει restore και το πας.

φαινεται μονο και μονο οταν πας να το ανοιξεις που αντι για το πρασσινο ανδροιδες σου δειχνει ενα μπλε με skateboard και γραφει cyanogen's mod

φαινεται μονο και μονο οταν πας να το ανοιξεις που αντι για το πρασσινο ανδροιδες σου δειχνει ενα μπλε με skateboard και γραφει cyanogen's mod

νομιζω μπορεις να το επαναφερεις στην stock rom

νομιζω μπορεις να το επαναφερεις στην stock rom

Αυτό εννοούσα, το ίδιο διάβασα και γω κάπου.Οπότε δε χάνεις την εγγύηση!Έτσι έλεγαν και για το PS3 αλλά μια χαρά εγγύηση έχει και ας κάνεις jailbreak, αρκεί να τους το πας με την στοκ μέσα.Εσείς έχετε βάλει custom? Για δώστε τα φώτα σας, οδηγίες-links και τι καλό θα δούμε?

ηρθε και η δικη μου θηκη :-D

ρε chrislsp τη σε χαλαει στην μαμα rom και φαγωθηκες να περασεις πιραγμενη;

Έχω που και που κάτι μικρά προβληματάκια με το wifi, επίσης έχω διαβάσει για καλύτερη κάμερα σε βίντεο, πιο γρήγορο UI και με δελεάζει ο επεξεργαστής στα 1.5-1.8! Αφού γίνεται γιατί να μη το κάνουμε!!:P θα διαβάσω κάτι links Που βρήκα και θα το σκεφτώ!Θέλω πρώτα να βεβαιωθώ για το αν μπορώ να βάλω πάλι εύκολα τη stock rom ώστε να το στείλω για service σε μια κακιά στιγμή.

Έχω που και που κάτι μικρά προβληματάκια με το wifi, επίσης έχω διαβάσει για καλύτερη κάμερα σε βίντεο, πιο γρήγορο UI και με δελεάζει ο επεξεργαστής στα 1.5-1.8! Αφού γίνεται γιατί να μη το κάνουμε!!:P θα διαβάσω κάτι links Που βρήκα και θα το σκεφτώ!Θέλω πρώτα να βεβαιωθώ για το αν μπορώ να βάλω πάλι εύκολα τη stock rom ώστε να το στείλω για service σε μια κακιά στιγμή.

τον επεξεργαστη τον κανεις overclock και χωρις custom rom...

με κατω απο τη μιση αυτονομια; :eek: :eek:

2 απλά είναι εκατέρωθεν του ίδιου πλαστικού πάνω στο οποίο είναι κολλημένες!(ελπίζω να μη το πέταξες!!) :-D

μια ειναι ρε, τα αυτοκολητα 1 και 2 τα βγαζεις οταν την τοποθετησεις :P :P

πες που οτι κολισες τοις εξοτερικες ζελατηνες :confused:

μια ειναι ρε, τα αυτοκολητα 1 και 2 τα βγαζεις οταν την τοποθετησεις :P :P

πες που οτι κολισες τοις εξοτερικες ζελατηνες :confused:

Τώρα που το είπες.... :lol:

Την ειχα παρατησει κ ειχε πιασει λιγο σκονη η πανω μερια... τωρα που την εβαλα ειναι ετσι.. τι να κανω να την βγαλω?εχει μεινει προφανως σκονη απο κατω ..

dsc02820fi.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...