ChRis6 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Το εχω 3 μερες το κινητο.Ειναι πολυ καλο για τα λεφτα του παιδια.... Πολυ καλη οθονη και ο επεξεργαστης οντως ειναι κλειδωμενος στα 800... ΠΙστευω οτι αξιζει καποιος να δωσει 30 - 40 ευρω παραπανω και να παρει αυτο παρα το blade.Το ideos Χ5 ειναι κλασσεις ανωτερο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panahs Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Το εχω 3 μερες το κινητο.Ειναι πολυ καλο για τα λεφτα του παιδια.... Πολυ καλη οθονη και ο επεξεργαστης οντως ειναι κλειδωμενος στα 800... ΠΙστευω οτι αξιζει καποιος να δωσει 30 - 40 ευρω παραπανω και να παρει αυτο παρα το blade.Το ideos Χ5 ειναι κλασσεις ανωτερο... Για πες ρε Chris, η μπαταρία τι λέει? Το Gps δουλεύει κανονικά? Η κάμερά του είναι τόσο χάλια όσο λένε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Το εχω 3 μερες το κινητο.Ειναι πολυ καλο για τα λεφτα του παιδια.... Πολυ καλη οθονη και ο επεξεργαστης οντως ειναι κλειδωμενος στα 800... ΠΙστευω οτι αξιζει καποιος να δωσει 30 - 40 ευρω παραπανω και να παρει αυτο παρα το blade.Το ideos Χ5 ειναι κλασσεις ανωτερο... Έχεις παρατηρήσει να χάνει το wifi καμιά φορά ή δεν παίζει πρόβλημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Ρε παιδιά, δεν είπα οτι είναι αχρηστο. Σιγουρα είναι vfm. Απλα αυτο που έχω παρατηρήσει τελευταία, και δεν αφορά ειδικα το παραπάνω κινητο, είναι οτι παρα πόλοι παίρνουν κάτι τέτοια κινητά λογω του χαμηλού κόστους, και μετα ψάχνουν για κάτι σοβαρότερο. Όσοι δεν μπορούν να διαθέσουν παραπάνω χρήματα, καλα κάνουν και τα παίρνουν. Το κατανοώ. Αυτο που λέω, και δεν το λέω καθόλου ειρωνικά , είναι οτι εγω προσωπικα ένα τέτοιο κινητο δε θα το έβγαζα πχ στο τραπέζι μιας καφετέριας γιατι σαν design φωνάζει μακριά οτι είναι κάτι β διαλογής. Δεν είπα οτι δεν εχει καλη ποιότητα κατασκευής. Αν και εκει, μη περιμένετε πολλα.. Θα προτιμουσα να πάρω μεταχειρισμένο πχ ένα galaxy s με λίγο παραπάνω (καινούριο εχει 350). Όχι οτι εχει καλύτερα πλαστικά απο το παραπάνω. Αλλα δε φαίνεται το ίδιο.. Τώρα, οποιος το καταλαβαίνει καλως. Οι υπόλοιποι καλα κάνετε και τα αγοράζετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Προσωπικά έχω iphone 3gs και σκέφτομαι να το πουλήσω και να πάω σε ideos x5. Έχω βαρεθεί και θέλω να έχω μια πρώτη επαφή με android. Επίσης είμαι πλέον της γνώμης ότι και τα πανάκριβα κινητά δεν αξίζουν τα λεφτά που ζητάνε οπότε θα βολευτώ με κάτι πιο vfm. Ύστερα από το iphone μάλλον όλα πλαστικούρες θα μου φαίνονται οπότε τι huawei τι samsung. Α, και το iphone δεν έχει κάτσει ποτέ πάνω σε τραπέζι καφετέριας. Δε θα ρισκάρω νερό/καφέ στο κινητό για να κάνω μόστρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Και εγω 3GS έχω. Και εχει φάει και νερο και καφέ. Δεν είναι θέμα μοστρας. Είναι θέμα πρακτικοτητας. Ολα τα κινητά εκει τα αφήνω πάντα συμπεριλαμβανομενου και των μπακατελων.. Ποτε δεν πίστεψα οτι θα κοιτάξει κανείς το iPhone.. Απο την άλλη κάτι φτινιαρικα, ντρεπεσαι να τα αφήσεις στο τραπέζι. Έχω πάρει για φίλο ένα blade, απο το οποίο εχει μείνει καταευχαριστημενος, αλλα η πλάκα πάντα γίνεται Οταν είναι και άλλοι του λέω, τι μπακατελα είναι αυτη, που το βρηκες στο παζαρι; Και πέφτει γέλιο, γιατι οντως έτσι δείχνει. Και ζηλεψαν όλοι το blade, το πήραν άλλοι 5!!! φίλοι , και σιγά σιγά όλοι ψάχνουν για κάτι σοβαρότερο τώρα που πήραν μια ιδέα απο android. Τυχαίο; Δε νομίζω.. Προσωπικα απο iPhone θα πάω σε galaxy s2 για να δω πραγματική διάφορα. Και θα το κράτησω 2 χρόνια. Ακριβά κινητά δεν τα αλαζεις κάθε 3μηνο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsourakis13 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Πάντως εγώ πιστεύω ότι είναι εξαιρετικό κινητό...Η ποιότητα κατασκευής του είναι αρκετά ανώτερη του Blade..Αλλά το Galaxy S με έχει κερδίσει κατακράτως...Μόνο και μόνο που βλέπω την οθόνη!!! Για μένα οι φθηνές TOP VFM επιλογές αυτή τη στιγμή είναι το εν λόγω κινητό, ή ανεβαίνεις στα 350 και παίρνεις το "γαλαξία"...Μην ξεχνάτε ότι οι περισσότεροι αυτή τη στιγμή, δεν είναι διατεθημένοι να ξοδέψουν μισό (ή ακόμα και ένα!!) μηνιάτικο για μία ακριβή συσκευή, που βέβαια θα είναι τέλειο, αλλά που να τρέμει η ψυχή σου κάθε φορά που το παίρνεις στα χέρια για να μην σου πέσει, ή χυθεί νερό πάνω του..ή γενικά καταστραφεί και πάνε τα ευρουλάκια...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChRis6 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Η μπαταρια του ειναι καλη.Μπορει βεβαια να μην κραταει και παρα πολυ γιατι ακομα δεν το εχω παιδεψει Πιο πριν ειχα το iphone 3G ( μου χαλασε η οθονη ...) και μεχρι στιγμης ειμαι ικανοποιημενος. Προβλημα με το wifi δεν εχει προκυψει.Gps δεν εχω χρησιμοποιησει ακομα( σπανιως το ανοιγω )... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
b_real Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Και εγω 3GS έχω. Και εχει φάει και νερο και καφέ. Δεν είναι θέμα μοστρας. Είναι θέμα πρακτικοτητας. Ολα τα κινητά εκει τα αφήνω πάντα συμπεριλαμβανομενου και των μπακατελων.. Ποτε δεν πίστεψα οτι θα κοιτάξει κανείς το iPhone.. Απο την άλλη κάτι φτινιαρικα, ντρεπεσαι να τα αφήσεις στο τραπέζι. Έχω πάρει για φίλο ένα blade, απο το οποίο εχει μείνει καταευχαριστημενος, αλλα η πλάκα πάντα γίνεται Οταν είναι και άλλοι του λέω, τι μπακατελα είναι αυτη, που το βρηκες στο παζαρι; τοσο πολυ σε ενδιαφερει το φαινεσθαι που δεν θα το εβαζες σε τραπεζι καφετεριας γτ ειναι β διαλογης και θα ντρεποσουν κιολας;;και για ποιο λογο;γιατι δεν εχεις α διαλογης κινητο; ειναι λυπηρα αυτα που λες... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsourakis13 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Ρε παιδιά, δεν είπα οτι είναι αχρηστο. Σιγουρα είναι vfm. Απλα αυτο που έχω παρατηρήσει τελευταία, και δεν αφορά ειδικα το παραπάνω κινητο, είναι οτι παρα πόλοι παίρνουν κάτι τέτοια κινητά λογω του χαμηλού κόστους, και μετα ψάχνουν για κάτι σοβαρότερο. Όσοι δεν μπορούν να διαθέσουν παραπάνω χρήματα, καλα κάνουν και τα παίρνουν. Το κατανοώ. Αυτο που λέω, και δεν το λέω καθόλου ειρωνικά , είναι οτι εγω προσωπικα ένα τέτοιο κινητο δε θα το έβγαζα πχ στο τραπέζι μιας καφετέριας γιατι σαν design φωνάζει μακριά οτι είναι κάτι β διαλογής. Δεν είπα οτι δεν εχει καλη ποιότητα κατασκευής. Αν και εκει, μη περιμένετε πολλα.. Θα προτιμουσα να πάρω μεταχειρισμένο πχ ένα galaxy s με λίγο παραπάνω (καινούριο εχει 350). Όχι οτι εχει καλύτερα πλαστικά απο το παραπάνω. Αλλα δε φαίνεται το ίδιο.. Τώρα, οποιος το καταλαβαίνει καλως. Οι υπόλοιποι καλα κάνετε και τα αγοράζετε. λες και δηλαδή όλοι θα κυκλοφορούν με iPhone 4 και Galaxy S2...!! κάποιοι δεν έχουν καν smartphone, οπότε θα εντυπωσιαστούν μ'αυτό το κινητό...εκτός και αν πας να βγάλεις γκόμενα.. γιατί αν δεν δουν κανένα ακριβό κινητό και κλειδιά από porche, την "κάνουν"..!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lary7 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Το δικο μου blade οταν το βγαζω στο τραπεζι (γραφει san francisco επανω) ολοι το περνανε για sony Ericsson οποτε γλυτωνω το τεραστιο προβλημα που αναφερετε. Ακουω μετα καποια σχολια για κινεζιες και μ@λ@κιες αλλα οταν δειχνω την AMOLED και τις δυνατοτητες που εχει το android τοτε κλεινουν τα στοματα. Απο εκει και περα το blade και το στην συνεχεια το ideos αποτελουνε μια ιδανικη επιλογη για ατομα που δεν θελουν να δωσουν 500+ για κινητο.Κανουν τα πρακτικα smartphone προσιτα στο ευρυ κοινο και υστερουν ελαχιστα απο τα ακριβα desire-Galaxy για τις λειτουργιες που θελει ο μεσος χρηστης.Και το ποιο βασικο, αναγκαζουν τις εταιριες να ξεκαβαλησουν και να αρχισουν να πουλανε φθηνοτερα δυνατα μοντελα.Ιδη η Samsung πουλαει το φοβερο και τρομερο galaxy s2 φθηνοτερα απο το αναμενομενο και θα ακολουθησουν και αλλοι. Παντος για οσους εχουν το blade, το Ideos δεν αξιζει γιατι προσφερει λιγα παραπανω πραγματα.Εγω θα περιμενω επομενη γενια απο ZTE για να σκεφτω να αλλαξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 τοσο πολυ σε ενδιαφερει το φαινεσθαι που δεν θα το εβαζες σε τραπεζι καφετεριας γτ ειναι β διαλογης και θα ντρεποσουν κιολας;;και για ποιο λογο;γιατι δεν εχεις α διαλογης κινητο; ειναι λυπηρα αυτα που λες... Ολα τα κινητά που έχω πάρει πάντα τα είχα στο τραπέζι. Είναι πολυ καλύτερο απο το να τα έχεις πχ σε τσέπη και να σε τρώει η ακτινοβολία. Αμα είναι να πεθάνω απο το ανχος αν θα πέσει νερο στο κινητο , 100 φορές να πέσει. Το παραπάνω design με εντελώς αντικειμενικά κριτήρια είναι εντελώς β εθνική. Όσοι δεν το βλέπουν ή κακόγουστοι είναι ή είναι διαθετιμενοι να το υποστούν για να πάρουν καλύτερες επιδόσεις. Το 2ο είναι λογικο και καθόλου κατακριτεο, αλλα μη φτάνουμε στον άλλο άκρο να κάνουμε οτι δεν βλέπουμε. Δεν ξερω τι είναι λυπηρό και τι δεν είναι, καθένας με τα γούστα του. Για εμενα είναι ποιο λυπηρό να χαρακτηριζεις έτσι αυτα που γράφω και έχω τεκμηριωσει πολυ καλα πιστεύω. Χωρις να προσβαλω κανέναν. Και σιγουρα το παραπάνω κινητο είναι μια καλη vfm λύση. Απο εκει και πέρα , δεν με εχει πείσει κανείς οτι το παραπάνω είναι η καλύτερη λύση σημερα γιατι έχουν αλαξει τα δεδομένα. Οταν βγήκε το blade, αν δεις παλαιότερα post μου, το πρότεινα με 1000. Γιατι με 130-150 € και αρκετό παιδεμα, έκανε πράγματα που ήθελες 400€ σε άλλο κινητο. (Το galaxy τότε είχε 600 €). Σημερα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Φίλος μου πηρε σε άριστη κατάσταση ένα galaxy s μεταχειρισμένο με 250 €. Τη θεωρω πολυ ποιο έξυπνη και λογικη αυτη την επιλογή. Αλλα αφου σε σας το παραπάνω σας φαίνεται ποιοτικοτατο, εργονομικοτατο και πανέμορφο και διαφωνείτε μαζι μου, αγοραστέ όλοι το παραπάνω. Μαλλον κακώς ανέλυσα τη σκέψη μου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Απο την άλλη κάτι φτινιαρικα, ντρεπεσαι να τα αφήσεις στο τραπέζι. Έχω πάρει για φίλο ένα blade, απο το οποίο εχει μείνει καταευχαριστημενος, αλλα η πλάκα πάντα γίνεται Οταν είναι και άλλοι του λέω, τι μπακατελα είναι αυτη, που το βρηκες στο παζαρι; Και πέφτει γέλιο, γιατι οντως έτσι δείχνει. Το παραπάνω design με εντελώς αντικειμενικά κριτήρια είναι εντελώς β εθνική. Όσοι δεν το βλέπουν ή κακόγουστοι είναι ή είναι διαθετιμενοι να το υποστούν για να πάρουν καλύτερες επιδόσεις. Μπορούμε να μάθουμε αυτά τα αντικειμενικά κριτήρια; Και κάποιο link που να τα αναφέρει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δεν ξέρω ρε παίδες.. και πάλι καλύτερο μου φένεται κάτι σε windows mobile 7 στα 199(trophy,lg 7) .. και ας φοράνε windows Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Περίεργο γιατί παντού λένε ότι έχει πολύ καλή ποιότητα, καμία σχέση με κινεζιές. Μήπως είσαι λίγο προκατειλημμένος; Από ότι ξέρω είναι μία από τις κινέζικες Κολοσσούς εταιρίες! Δεν είναι κάποια τυχαία κινέζικη. Σιγουρα είναι vfm. Απλα αυτο που έχω παρατηρήσει τελευταία, και δεν αφορά ειδικα το παραπάνω κινητο, είναι οτι παρα πόλοι παίρνουν κάτι τέτοια κινητά λογω του χαμηλού κόστους, και μετα ψάχνουν για κάτι σοβαρότερο. Έτσι γίνεται συνήθως. Όσοι δεν μπορούν να διαθέσουν παραπάνω χρήματα, καλα κάνουν και τα παίρνουν. Το κατανοώ. Αυτο που λέω, και δεν το λέω καθόλου ειρωνικά , είναι οτι εγω προσωπικα ένα τέτοιο κινητο δε θα το έβγαζα πχ στο τραπέζι μιας καφετέριας γιατι σαν design φωνάζει μακριά οτι είναι κάτι β διαλογής. Ολα τα κινητά εκει τα αφήνω πάντα συμπεριλαμβανομενου και των μπακατελων.. Ποτε δεν πίστεψα οτι θα κοιτάξει κανείς το iPhone.. Απο την άλλη κάτι φτινιαρικα, ντρεπεσαι να τα αφήσεις στο τραπέζι. Αυτό δεν στηρίζεται από πουθενά τώρα. Τόσο πολύ σε νοιάζει η γνώμη του κόσμου, είτε καλή, είτε κακή? Με όλο τον σεβασμό, είναι πραγματικά πολύ άκυρο αυτό που λες. Θα προτιμουσα να πάρω μεταχειρισμένο πχ ένα galaxy s με λίγο παραπάνω (καινούριο εχει 350). Όχι οτι εχει καλύτερα πλαστικά απο το παραπάνω. Αλλα δε φαίνεται το ίδιο.. Τώρα, οποιος το καταλαβαίνει καλως. Οι υπόλοιποι καλα κάνετε και τα αγοράζετε. Από τη στιγμή που το Galaxy S έχει 350Ευρώ καινούριο, δεν ξέρω κατά πόσο είναι vfm το Ideos X5. Συμφωνώ. Προσωπικά έχω iphone 3gs και σκέφτομαι να το πουλήσω και να πάω σε ideos x5. Έχω βαρεθεί και θέλω να έχω μια πρώτη επαφή με android. Επίσης είμαι πλέον της γνώμης ότι και τα πανάκριβα κινητά δεν αξίζουν τα λεφτά που ζητάνε οπότε θα βολευτώ με κάτι πιο vfm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα