chrislsp Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Εγώ δεν είπα πως κάνει μακαρονάδες το ideos δάσκαλε, άλλος είπε πως το htc κάνει πράγματα που δε κάνει άλλο κινητό και στη παρούσα φάση το Ideos! Anyway, εγώ τους έδειξα το σημείο που είχε το πρόβλημα και μάλιστα μου έδωσαν και το χαρτί της αντικατάστασης το οποίο έγραφε και για το σκουπιδάκι και για τα καμένα Pixels.Ευτυχώς μου ήρθε οκ η συσκευή. Το μόνο που έχω παρατηρήσει μέχρι τώρα είναι πως με πετάει από το wifi μερικές φορές αλλά δε ξέρω αν φταίει η συσκευή.Κάπου διάβασα πως είναι γνωστό πρόβλημα αλλά δε γνωρίζω κάποια λύση.Έχει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα?
mainboardER Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 τέλος πάντων... υ.γ. σου έχω βάλει σε bolt τα ορθογραφικά λάθη σου... αν κανείς δεξί κλικ πάνω σε μια λέξη θα σου βγάλει τον ορθογραφικό έλεγχο. δοκίμασε το fixed chrislsp. εχω την εντυπωση πως η ηλιθια η υπαλληλος εγραψε πως ειχε καμενο pixel.την δευτερα θα το ξαναπαω και θα τους πω να γραψουν ακριβος που βρισκετε το σκουπιδακι γιατι δεν γινετε δουλεια νομιζω πως ετρωγα και εγω d/c στο wifi
outlaw star Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Εγώ δεν είπα πως κάνει μακαρονάδες το ideos δάσκαλε, άλλος είπε πως το htc κάνει πράγματα που δε κάνει άλλο κινητό και στη παρούσα φάση το Ideos! Anyway, εγώ τους έδειξα το σημείο που είχε το πρόβλημα και μάλιστα μου έδωσαν και το χαρτί της αντικατάστασης το οποίο έγραφε και για το σκουπιδάκι και για τα καμένα Pixels.Ευτυχώς μου ήρθε οκ η συσκευή. Το μόνο που έχω παρατηρήσει μέχρι τώρα είναι πως με πετάει από το wifi μερικές φορές αλλά δε ξέρω αν φταίει η συσκευή.Κάπου διάβασα πως είναι γνωστό πρόβλημα αλλά δε γνωρίζω κάποια λύση.Έχει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα? εγώ δεν έχω κάποιο θέμα με το wifi εκτός και αν το σήμα είναι πολύ αδύνατο..βέβαια δεν έχει να κάνει με το κινητό γιατί και ένας φίλος που έχει blackberry δε μπορούσε να συνδεθεί στο ίδιο δίκτυο
UpToDate_ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Σήμερα μου ήρθε η θηκούλα με το protector από ebay.. για ρίξτε κάνα tip για το πως να βάλω το protector, δεν έχω ξαναβάλει. Και τι πρέπει να κάνω..
chrislsp Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Σήμερα μου ήρθε η θηκούλα με το protector από ebay.. για ρίξτε κάνα tip για το πως να βάλω το protector, δεν έχω ξαναβάλει. Και τι πρέπει να κάνω.. Μιας και έχει μόνο ένα μέσα θέλει πολύ προσοχή. Καθάρισμα πολύ καλό στην οθόνη και στα χέρια σου, μακριά από παράθυρα κτλπ και γενικά από εστίες σκόνης, προσοχή σε τρίχες κτλπ. Στατικός ηλεκτρισμός is a bitch στη παρούσα φάση! Εργαλείο θα χρειαστείς μια κάρτα πιστωτική δεν έχει σημασία ποιας τράπεζας και της μονόπολης μας κάνει αρκεί να είναι σκληρή. Ευθυγράμμισε από τη μία άκρη του κινητού και ακούμπα προσεχτικά τη μια άκρη της ζελατίνας στο κινητό.Αφού κολλήσεις ένα πολύ μικρό μέρος ξεκινάς να κολλάς και το άλλο βάζοντας δύναμη με τη κάρτα, σπρώχνοντας δηλαδή τη ζελατίνα που είναι να κολήσει με την άκρη της κάρτας.Αυτό το κάνεις για να μην έχει φουσκάλες μέσα, έτσι καλό είναι η κάρτα να εφάπτεται στην οθόνη και να πιέζει τη ζελατίνα ώστε να διώξει τον αέρα από μέσα. Προσπάθησε να αποφύγεις τα ξεκολλήματα της ζελατίνας! http://www.youtube.com/watch?v=euIPR-yTZrE
mainboardER Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 σε περιπτωση που κολισει κατι στη ζελατινα βγαλτο με λιγο σελοτειπ
outlaw star Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 η θήκη απο το e-bay 2 ζελατίνες έχει μέσα όχι μια
UpToDate_ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 η θήκη απο το e-bay 2 ζελατίνες έχει μέσα όχι μια Μια έχει με 2 ταμπελάκια της Nilkin σε εμένα πάντως Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα να το βάλω
UpToDate_ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Καλά fail to protector.. το έκανα με πιστωτική, μπήκε τέλεια αλλά είναι γεμάτο φούσκες.. Το ταμπελάκι με τον αριθμο 2 αφαιρουμε μονο ετσι? οχι ολοκληρο το protector μαζί του? ρωταω μηπως οταν εφαπτετε κανα αλλο protector πανω στην οθονη και πρεπει να αφαιρεθει αυτό.. Η να το βγαλω τελειως το protector? Πω τα νευρα μου με τις μλκιες,βαλτε gorilla glass ρε κινεζακια. Πάντως όντως 2 εχει τελικα. Να δοκιμάσω και το 2ο ή να το αφήσω ως έχει με τις φουσκάλες το πρώτο?
mainboardER Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 την πιστωτικη σε τι την χρησιμοποιησες αφου σου γεμισε φουσκες . ξαναδοκιμασε με το αλο η και με το ιδιο αν καταφερεις και το βγαλεις σωο. ναι τη δευτερη ζελατινα τη βγαζεις οταν το τοποθετησεις,βοηθαει στην τοποθετηση γιατι το κανει ποιο παχυ. οι φουσκες ειναι απο αερα η σκουπιδακια κατω απο το protector;
outlaw star Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 ναι είναι ζόρικη η μαλακία για να το βάλεις χωρίς φούσκες αέρα...εμένα η πρώτη ζελατίνα πήγε άκλαφτη και με δυσκολία έβαλα τη δεύτερη, ευτυχώς αρκετά καλά..(έχει μόνο 2 μικρές φουσκαλίτσες στο κάτω μέρος-όχι μέσα στην οθόνη)
UpToDate_ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 την πιστωτικη σε τι την χρησιμοποιησες αφου σου γεμισε φουσκες . ξαναδοκιμασε με το αλο η και με το ιδιο αν καταφερεις και το βγαλεις σωο. ναι τη δευτερη ζελατινα τη βγαζεις οταν το τοποθετησεις,βοηθαει στην τοποθετηση γιατι το κανει ποιο παχυ. οι φουσκες ειναι απο αερα η σκουπιδακια κατω απο το protector; δεν έπιασα την δευτερη γραμμη αερας ειναι, απλα ειναι πολλες φουσκαλες, κανει κακο στην οθονη?
mainboardER Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 το protector εχει δυο ζελατινες κολιμενες μια απο τη μερια που κολαει και μια δευτερη απο την πανω μερια.την δευτερη την βγαζεις οταν βαλεις το protector στην οθονη δε δημιουργουν καποιο προβλημα οι φουσκες, αν δεν σε ενοχλουν αστο ετσι οπως ειναι
UpToDate_ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 δηλαδή απο τα 2 προτεκτορ το καθε προτεκτορ εχει 2 υποπροτεκτορ? xD
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα