Προς το περιεχόμενο

Huawei IDEOS X5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 767
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ήρθε ο αντικαταστάτης, δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα στην οθόνη οπότε όλα καλά. Το κλιψάκι στο καπάκι πίσω πάλι δεν είναι εκεί και ας έχει θέση η πλάτη της συσκευής, οπότε 2 και 2 είναι τα κλιψάκια. Κάποιος που ρώτησε για bluetooth..μου δουλεύει κανονικά. Έχω ένα που πήρα από το ebay με 2-3ευρώ H200 το εμφανίζει στο κινητό.

Το swype δεν υποτίθεται πως έρχεται Pre-installed με το κινητό? Εσείς τη πρώτη φορά το αφήσατε 8 ώρες να φορτίσει?Αυτό παλιά δεν ίσχυε?Πλέον ξέρω πως απλά το φορτίζεις μέχρι να δείξει full και τέλος..

Δημοσ.

και εγω μαλον αυριο θα εχω το καινουριο και ελπιζω να ειναι και το τελευταιο

swype δεν νομιζω πως εχει απο τη μανα του αλλα μπορεις να περασεις καποιο 3d party.

για ποιο λογο 8 ωρες αφου οταν φουλαρει η μπατατια σταματαει η επικοινωνια με το φορτιστη :P ,παντος καλο ειναι στοις πρωτες κυριος φωρτησεις να το φορτιζεις οταν αδιαζει τελιος η μπαταρια

Δημοσ.

Παιδιά έχετε δει αν γίνεται κάτι καλύτερο με τη κάμερα?Βλέπω στις ιδιότητες πως λέει 1280χ720 και 23fps. Δε μπορώ να πω πως μου έκανε φοβερή εντύπωση η κάμερα.Καλή μεν αλλά έχω δει και καλύτερες!Δε παραπονιέμαι για 200ευρώ είπαμε πιο value for money δε γίνεται.

Επίσης για το θέμα του Overclock στο 1GHz ξέρετε αν είναι "απαραίτητο"? Θέλω να πω, το κινητό πάει μια χαρά μέχρι στιγμής, που θα ωφελήσει το overclock? Σε παλιότερο κινητό έκανε βίντεο μεγάλου μεγέθους να παίζουν και να μη κολλάνε.Στο X5 τι γίνεται? Υπάρχει κάποιος κίνδυνος/μείον?

Για ταινίες ποιο πρόγραμμα έχετε να προτείνετε(με υποστήριξη subs)? Κατέβασα το RockPlayer αλλά δε παίζει σε full screen γιατί έχει ένα logo πάνω αριστερά και είναι επί πληρωμής. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

δηλαδη τι περιμενες 1080π καμερα :P,νομιζω με καποιες custom roms μπορεις να πετιχεις περισσοτερα fps.

αφου το κινητο σου φενεται μια χαρα γιατι να κουραζεις τον επεξεργαστη και να μιοσεις την αυτονομια σου;

Δημοσ.

Εντάξει για τη κάμερα δε θέλω πολλά!Μια χαρά είναι απλά ρώτησα αν υπάρχει μεγάλη διαφορά γιατί το είχα διαβάσει κάπου αυτό για τις custom roms. Όσο για τον επεξεργαστή τι να κάνουμε είμαστε πειραχτήρια! :P Αφού μπορούμε γιατί όχι! :P Πέρα από τη πλάκα, δε ξέρω αν θα έχει κάποια διαφορά γι'αυτό ρώτησα. Πρόγραμμα για ταινίες ξέρετε κάποιο καλό? Επίσης άκουσα πως υπάρχει κάτι σαν "Market" για τις επι πληρωμή εφαρμογές αλλά σπασμένες?Σε στυλ Installous στο iPhone.Ισχύει?

Δημοσ.

Καλά ρε φίλε αμα εσυ αγοράζεις κινητό για να το βγάζεις στο τραπέζι της καφετεριας τότε είσαι άξιος τις μοίρας σου.

Ρε παιδιά, δεν είπα οτι είναι αχρηστο.

Σιγουρα είναι vfm. Απλα αυτο που έχω παρατηρήσει τελευταία, και δεν αφορά ειδικα το παραπάνω κινητο, είναι οτι παρα πόλοι παίρνουν κάτι τέτοια κινητά λογω του χαμηλού κόστους, και μετα ψάχνουν για κάτι σοβαρότερο. Όσοι δεν μπορούν να διαθέσουν παραπάνω χρήματα, καλα κάνουν και τα παίρνουν. Το κατανοώ.

Αυτο που λέω, και δεν το λέω καθόλου ειρωνικά , είναι οτι εγω προσωπικα ένα τέτοιο κινητο δε θα το έβγαζα πχ στο τραπέζι μιας καφετέριας γιατι σαν design φωνάζει μακριά οτι είναι κάτι β διαλογής. Δεν είπα οτι δεν εχει καλη ποιότητα κατασκευής. Αν και εκει, μη περιμένετε πολλα.. Θα προτιμουσα να πάρω μεταχειρισμένο πχ ένα galaxy s με λίγο παραπάνω (καινούριο εχει 350). Όχι οτι εχει καλύτερα πλαστικά απο το παραπάνω. Αλλα δε φαίνεται το ίδιο..

Τώρα, οποιος το καταλαβαίνει καλως. Οι υπόλοιποι καλα κάνετε και τα αγοράζετε.

android.png

Έχεις δει το desire και το μπορεί να κάνει?

και να μην παρει official την 2.3 ειπαρχουν και custom roms ;)

στο κατω κατω δεν σκασαμε και 300+ οπως οι κακομοιρηδες που πηραν το desire :P

android.png

Δημοσ.

Μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος από το κινητάκι. Κανένα απολύτως πρόβλημα και η μπαταρία του κρατάει μια χαρά αν δεν το λιώνω όλη μέρα στο wifi.

Χωρίς πολύ wifi μου πάει 48 ώρες πολύ πολύ άνετα, μιλώντας περίπου 1 ώρα τη μέρα.

Δημοσ.

πλακα πλακα το ideos εχει αρκετα καλυτερο touch panel απο το "ποιοτικο" desire της htc

ποσο μαλακες πεζει νανε στην wind.μου εστιλαν πισω την συσκευη γιατι δεν βρηκαν υποτηθετε καποιο προβλημα στην οθονη.

Δημοσ.

πλακα πλακα το ideos εχει αρκετα καλυτερο touch panel απο το "ποιοτικο" desire της htc

ποσο μαλακες πεζει νανε στην wind.μου εστιλαν πισω την συσκευη γιατι δεν βρηκαν υποτηθετε καποιο προβλημα στην οθονη.

οταν τους το πηγες πισω επρεπε να τους κανεις επίδειξη το προβλημα που εχει...

Δημοσ.

μα ηταν η δευτερη συσκευη που μου εφεραν την οποια ανοιξα στο καταστημα. anyway θα την ξαναπαω την δευτερα και θα τους πω ακριβως σε ποιο σημειο βρισκεται το σκουπιδακι κατω απο την οθονη γιατι οι παιζει ναναι τελειος γκαβoι

Δημοσ.

μα ειταν η δευτερη συσκευη που μου εφεραν την οποια ανιξα στο καταστημα. anyway θα την ξαναπαω την δευτερα και θα τους πω ακριβος σε ποιο σημειο βρησκετε το σκουπιδακι κατω απο την οθονη γιατι οι πεζει νανε τελιος γκαβει

τέλος πάντων...

υ.γ. σου έχω βάλει σε bolt τα ορθογραφικά λάθη σου... αν κανείς δεξί κλικ πάνω σε μια λέξη θα σου βγάλει τον ορθογραφικό έλεγχο. δοκίμασε το

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...