mainboardER Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 για μουσικη μια χαρα ειναι, βαζεις και οτι player γουσταρεις λογο android τωρα για βιντεο αν ενωεις στην ιδια την συσκευη η οθονη δεν ειναι και κατι ιδιετερο αλα την κανεις τη δουλεια σου, αν ενωεις για αναπαραγωγη βιντεο στην τηλεοραση απο την συσκευη δυστιχος δεν εχει hdmi.
chrislsp Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 ok ας ελπισω πως το καινουριο δεν θα ειναι ελατοματικο κι αυτο Γεια, αύριο θα πάω σε ένα κατάστημα να το δω από κοντά, να δω αν είναι διαθέσιμο κτλπ. Κατά 99,9% θα το πάρω οπότε μήπως μπορείς να συνοψίσεις τα προβλήματα που είχε ώστε να τα ελέγξω και εγώ?Αν το δώσεις πίσω παίρνεις άλλη καινούρια συσκευή με σφραγισμένη συσκευασία ή παίζει να σου δώσουν και κανένα ανακατασκευασμένο όπως προβλέπουν οι όροι της εγγύησης συνήθως?Ευχαριστώ πολύ. Υ.Γ. Θήκη τελικά ποια λέτε από ebay?Κάρτα microSDHC ποια λέτε να πάρω κατά τη γνώμη σας?
mainboardER Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Γεια, αύριο θα πάω σε ένα κατάστημα να το δω από κοντά, να δω αν είναι διαθέσιμο κτλπ. Κατά 99,9% θα το πάρω οπότε μήπως μπορείς να συνοψίσεις τα προβλήματα που είχε ώστε να τα ελέγξω και εγώ? καταρχιν μηλαω για μικροπροβληματακια τα οποια οι περισσοτεροι πιστευω δεν θα παρατηρουσαν η δεν θα τους ενοχλουσαν.λιπον το πρωτο ειχε μια γραμη pixels στο κατω μερος της οθονης που ηταν ελαχιστα ποιο σκουρα απο το υπολοιπο panel την οποια παρατιρουσα μονο σε πολυ ανηχτο η ασπρο φοντο και κοιτοντας το απο καποια κλυση, επεισης η επιφανια της οθονης δεν εκανε καλη επαφη με το πλαισιο του κηνιτου με αποτελεσμα οταν εβγαζαν φως τα κουμπια του κηνιτου να βγενει λιγο φως και αναμεσα απο το πλαισιο.τωρα στο δευτερο ειπηρχε ενα σκουπιδακι αναμεσα στο touch panel και την οθονη το οποιο φενοταν περισσοτερο με σβιστη την οθονη.επεισης και στα δυο ελειπε απο το καπακι ενα κλιψακι κατι που δεν διμιουργει προβλημα. Αν το δώσεις πίσω παίρνεις άλλη καινούρια συσκευή με σφραγισμένη συσκευασία ή παίζει να σου δώσουν και κανένα ανακατασκευασμένο όπως προβλέπουν οι όροι της εγγύησης συνήθως?Ευχαριστώ πολύ. την επιστρεφεις τους λες τη προβλημα ειχε την στελνουν για ελεγχο και σου στελνουν καινουρια σφραγισμενη συσκευη Θήκη τελικά ποια λέτε από ebay?Κάρτα microSDHC ποια λέτε να πάρω κατά τη γνώμη σας? εμεις παραγκιλαμε αυτη http://cgi.ebay.com/HUAWEI-U8800-IDEOS-X5-soft-Case-cover-screen-protector-/270750619540?pt=PDA_Accessories&hash=item3f09fe9794 στον outlaw star ηρθε σε μια βδομαδα περιπου και εγω την περιμενω μες τη βδομαδαΚάρτα microSDHC ποια λέτε να πάρω κατά τη γνώμη σας? αυτο εξαρτατε απο σενα.το κηνιτο εχει 2gb εσωτερικη μνημη που πιστευω ειναι υπερ αρκετη για τοις εφαρμογες οποτε δεν ειναι απαρετιτο να παρεις γριγορη καρτα(class 6/10).εγω πειρα μια kingston 16gb class4 γιατι θελω να περασω αρκετη μουσικη. παντος το κηνιτακι ειναι τρελο vfm τσιμπατο οσο προλαβενεις
chrislsp Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Λοιπόν το κρατάω τώρα στα χέρια μου, έχει και σε εμένα μια γραμμή που φαίνεται περίεργη σαν γρατσουνια αλλά φαίνεται μόνο σε έντονο άσπρο.Επίσης κάτι σαν σκουπιδάκι έχει ακριβώς πάνω από αυτή τη γραμμή! Σκάλωσα τώρα!!!Το καπάκι είναι οκ σε εμένα.Θα το πάω πίσω το απόγευμα ή αύριο.Ελπίζω να μην έχω πρόβλημα.Σε πόσο καιρό σου έφεραν άλλη συσκευή?Είχε πάλι πρόβλημα?Δε με ενοχλεί να σου πω την αλήθεια αλλά είναι για το γαμώτο!
mainboardER Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Λοιπόν το κρατάω τώρα στα χέρια μου, έχει και σε εμένα μια γραμμή που φαίνεται περίεργη σαν γρατσουνια αλλά φαίνεται μόνο σε έντονο άσπρο.Επίσης κάτι σαν σκουπιδάκι έχει ακριβώς πάνω από αυτή τη γραμμή! Σκάλωσα τώρα!!!Το καπάκι είναι οκ σε εμένα.Θα το πάω πίσω το απόγευμα ή αύριο.Ελπίζω να μην έχω πρόβλημα.Σε πόσο καιρό σου έφεραν άλλη συσκευή?Είχε πάλι πρόβλημα?Δε με ενοχλεί να σου πω την αλήθεια αλλά είναι για το γαμώτο! πιστευω μεχρι την παρασκευη η δευτερα θα σου φερουν καινουριο.για πες μου λιγο στο καπακι απο τη μια πλευρα εχει τρια κλιψακια και απο την αλη δυο η και απο τοις δυο εχει δυο;
chrislsp Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Το πήγα πριν λίγο, θα μου φέρουν άλλο τη πέμπτη αλλιώς την άλλη βδομάδα. Το κοίταξα αυτό με το καπάκι και ήταν και σ'εμένα έτσι. Δε πρέπει να είναι σπασμένο όμως γιατί έχει άλλο καλούπι από τα υπόλοιπα και δεν έπαιζε καθόλου οπότε μην ανησυχείς.Το θέμα είναι η οθόνη να είναι οκ γιατί έχω δει περιπτώσεις που από 1 pixel αρχίζει σιγά σιγά να τρώγεται μεγάλο μέρος της οθόνης. Υ.Γ. ορίστε μια photo με το πίσω κάλημα, όχι δικιά μου απλά από το google για να συγκρίνουμε. 2 από τα αριστερά και 2 από τα δεξιά απλά επειδή αυτό που έχει στα δεξιά μοιάζει πολύ με κλιψάκι νομίσαμε πως είναι σπασμένο αλλά τελικά δεν είναι.
mainboardER Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 οκ απλος ο outlaw star μου ειπε πως το δικο του ειχε και νομιζα οτι ειναι σπασμενο τι δικο μου παντος αν δεις και στην πλατη του κηνιτου εχει αυλακι και για το τριτο
chrislsp Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Το είδα και εγώ το κενό που έχει για 3ο αλλά το "σπασμένο" δε μου έκανε για σπασμένο οπότε δεν έδωσα σημασία μιας και δεν ενοχλούσε σε κάτι, μπορώ να πω πως ήταν σφιχτά κλειστό το καπάκι ακόμη και σπασμένο να ήταν. Η οθόνη ήταν το κυριότερο και ελπίζω η επόμενη συσκευή να μην έχει άλλο πρόβλημα! Οταν πάρεις το δικό σου, πες μας αν ήταν όλα οκ με την οθόνη κτλπ.Να μας δώσεις ελπίδα!
mainboardER Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Οταν πάρεις το δικό σου, πες μας αν ήταν όλα οκ με την οθόνη κτλπ.Να μας δώσεις ελπίδα! λογικα την πεμπτη θα ερθει το δικο μου.ελπιζω αυτη τη φορα να ειμαι τυχερος
outlaw star Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 (επεξεργασμένο) περίεργα πράματα εμένα έχει κανονικά 3 κλιπσάκια, αλλά νταξ μάλλον είναι όπως τύχει...έχουμε καμιά ενημέρωση αν το κινητό θα φορέσει android 2.3?? τέλος θα γίνω κουραστικός που ξαναρωτάω, αλλά το έχει κάποιος συνδέσει με bluetooth ακουστικό?? Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2011 από outlaw star
chrislsp Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Διάβασα πως θα γίνει κάποιο στιγμή αναβάθμιση σε 2.3, το είχαν βάλει και στο facebook στο official page. Τι διαφορές έχει με την 2.2? Για το bluetooth δε γνωρίζω, μόλις το πάρω στα χέρια μου θα σου πω.
mainboardER Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 και να μην παρει official την 2.3 ειπαρχουν και custom roms στο κατω κατω δεν σκασαμε και 300+ οπως οι κακομοιρηδες που πηραν το desire
tsourakis13 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 και να μην παρει official την 2.3 ειπαρχουν και custom roms στο κατω κατω δεν σκασαμε και 300+ οπως οι κακομοιρηδες που πηραν το desire γιατί κακομοίρηδες..?? αφού θα την πάρει τελικά την 2.3 το desire..!!!
Physics_Rulez Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 γιατί κακομοίρηδες..?? αφού θα την πάρει τελικά την 2.3 το desire..!!! Εντάξει, κράτα το "300+ ευρώ" τότε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα