outlaw star Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 οκ εγινε να μου πει και ο outlaw star αν θελει και εφυγε παραγκελια φίλε μου σε υπερευχαριστώ αλλά τώρα μίλησα με τον κολλητό μου και μου έκανε παρεγγελία οπότε προχωράτε πάντως αυτά τα animals στη wind να μη φέρουν και θήκες χρυσές δουλειές θα κάναν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mainboardER Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 οκ λογικά μαζί θα έρθουν η δίκη σου και οι δίκες μας. :-P οπότε αυριο τοις παραγκελνω μονό για τη ζελατίνα δεν είμαι σίγουρος πωσο ποιοτική θα είναί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outlaw star Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 οκ λογικά μαζί θα έρθουν η δίκη σου και οι δίκες μας. :-P οπότε αυριο τοις παραγκελνω μονό για τη ζελατίνα δεν είμαι σίγουρος πωσο ποιοτική θα είναί αν έρουν σε κανά 2 βδομάδες τυχεροί θα είμαστε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mainboardER Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 αν έρουν σε κανά 2 βδομάδες τυχεροί θα είμαστε γιατι τοσο πολυ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outlaw star Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 γιατι τοσο πολυ; ε απο κίνα δεν έρχεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mainboardER Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 ε απο κίνα δεν έρχεται? και ποσες ωρες λες να κανει η πτηση κινα ελλαδα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outlaw star Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 και ποσες ωρες λες να κανει η πτηση κινα ελλαδα; λιγότερες απο όσες κάνει το ελληνικό ταχυδρομείο πάντως και αν έρθει καραβίσιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 και ποσες ωρες λες να κανει η πτηση κινα ελλαδα; Για να μην εχεις καθολου, η για να εχεις ελαχιστα μεταφορικα, ερχεται με κονταινερς με πλοια, οποτε εχεις μια Α αργοπορια απο εκει. Αν προσθεσεις και την ταχυτητα για την οποια φημηζονται τα ΕΛΤΑ, τοτε αστα να πανε. Επειδη εχω κανει απειρες παραγγελειες, μου εχουν ερθει και σε 7 ημερες, αλλα και σε 32... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outlaw star Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Για να μην εχεις καθολου, η για να εχεις ελαχιστα μεταφορικα, ερχεται με κονταινερς με πλοια, οποτε εχεις μια Α αργοπορια απο εκει. Αν προσθεσεις και την ταχυτητα για την οποια φημηζονται τα ΕΛΤΑ, τοτε αστα να πανε. Επειδη εχω κανει απειρες παραγγελειες, μου εχουν ερθει και σε 7 ημερες, αλλα και σε 32... This ..την αναμομή δε τη γλυτώνουμε δυστηχώς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mainboardER Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 ρε παιδια στο πισω καπακι του κηνιτου απο την δεξια μερια το μεσεο κλιψακι εχει ποδαρακι σε σας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outlaw star Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 ρε παιδια στο πισω καπακι του κηνιτου απο την δεξια μερια το μεσεο κλιψακι εχει ποδαρακι σε σας; εμένα έχει... τελικά έχει δοκιμάσει κανείς bluetooth ακουστικό με το κινητό? του παίζει κανονικά? και αν ναι ας πει μάρκα και μοντέλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mainboardER Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 επεισης το δικο μου στην κατω αριστερη "γονια" εχει ενα μικρο κενο οπου οταν αναβει το φως των κατω πληκτρων βγενει λιγο φως και απο εκι,το οποιο λινετε σπροχνοντας την πανω επιφανια της οθονης πρως τα κατω πεζει και στο δικο σας κανα κενο αναμεσα στο πλαισιο και την οθονη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mainboardER Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 λιπον λογο των παραπανω μικροπροβληματων και πως μια γραμη pixels στο κατω μερος της οθονης εχει καποια προβληματα στο λευκο θα το παω αυριο για αντικατασταση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outlaw star Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 λιπον λογο των παραπανω μικροπροβληματων και πως μια γραμη pixels στο κατω μερος της οθονης εχει καποια προβληματα στο λευκο θα το παω αυριο για αντικατασταση καλή τύχη man ελπίζω να μη σε ταλαιπωρήσουν στην αντικατάσταση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Παίδες εμένα στις κλήσεις δεν με ακούνε καλά... συμβαίνει και σε άλλους αυτό? Σαν να με ακούν στο βάθος κλπ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα