Προς το περιεχόμενο

Huawei IDEOS X5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 767
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

πωπωπω σκίζω ο άτιμος.

Θα πάρεις τη θηκούλα τελικά με το protector?

ναι

της εφαρμογες πως τοις κλεινουμε;

επεισης την σελίδα της wind πως την βγαζουμε απο αρχικη;

android.png

γαμοτο το εβαλα στιν τσεμη μου και γεμισε η ζελατηνα απο κατω τριχες :mad:

να το διακινδινευσω να την βγαλω η θα αποκτισω συλογη απο γρατζουνιες;

Δημοσ.

Εγώ το έχω βγάλει... βγήκε μόνο του δηλαδή.

Άμα πάρεις κανονίζουμε να παραγγείλεις και ένα για μένα και στα δίνω από κοντά?

Δημοσ.

Με μια θήκη από το ebay με 1 δολάριο και είσαι κομπλέ.

Πάντως γενικά είναι Top for value επιλογή, και με αρκετά θετικά για τα λεφτά του.

Δημοσ.

Εγώ το έχω βγάλει... βγήκε μόνο του δηλαδή.

Άμα πάρεις κανονίζουμε να παραγγείλεις και ένα για μένα και στα δίνω από κοντά?

το βλεπεις να αντεχει γρατζουνιες;

παντος εγω πειτε με υπερβολικο αλα μεχρι να μου ερθει η θηκη και η ζελατινα κραταω το παλιο μου για χριση εκτως σπιτιου.

uptodate που μενεις;.παντος αν εχεις prepaid η πιστωτικη η διαδικασια ειναι αρκετα απλη απ οτι ειδα.

Δημοσ.

το βλεπεις να αντεχει γρατζουνιες;

παντος εγω πειτε με υπερβολικο αλα μεχρι να μου ερθει η θηκη και η ζελατινα κραταω το παλιο μου για χριση εκτως σπιτιου.

uptodate που μενεις;.παντος αν εχεις prepaid η πιστωτικη η διαδικασια ειναι αρκετα απλη απ οτι ειδα.

Αθηνα ειμαι, και εγω αυτο θα κανω απο αυριο.. απ' ο,τι εχω δει αντεχει παντως. Το ψηνεις να το κανουμε ετσι?

android.png

Δημοσ.

Αυτό παίζει αρκετά στο market app.

Πήγαινε Ρυθμίσεις->Εφαρμογές->Διαχείριση εφαρμογών

βρες το application του Market και κάνε Force Stop και μετά Clear cache.

Μετά επανεκκίνηση στο κινητό και δοκίμασε το Gmail account σου να το περάσεις πρώτα στο

Ρυθμίσεις->Λογαριασμοί & Συγχρονισμός-> Προθήκη Google λογαριασμού.

Αφού τον περάσεις εκεί και ολοκληρωθεί ο συγχρονισμός,

τότε δοκίμασε απλά να ανοίξεις το market.

Αν έχεις πάλι θέμα, τότε hard reset.

με hard reset έφτιαξε το θέμα με το λογαριασμό στο market ευχαριστώ!

έχει τελικά κανείς θέμα με bluetooth ακουστικό??απο ότι είδα στο net διάφορες συσκευές που έχουν τη 2.2.1 έχουν πρόβλημα με το bluetooth ακουστικό.. :-(

επίσης ενώ προσπαθούσα να συνδέσω το ακουστικό στο τηλέφωνο μέσω bluetooth filetransfer επειδή είχε περάσει ώρα και δε γινόταν τπτ προσπάθησα ταυτόχρονα να κλείσω

το bluetooth απο τις ρυθμίσεις και το τηλ έκανε restart...πρέπει να ανησυχώ ή αυτά γενικά παίζουν??τέλος αν τελικά κάνει κάποιος παραγγελία για θήκη/screenprotector και παραγγείλει και για άλλους αν δεν έχει θέμα ας με υπολογίσει και μένα μέσα και του δίνω (τα πολλά λεφτά που κάνει :-D) προκαταβολικά, αρκεί να μένει εντός αττικής

Δημοσ.

επειδη δεν μενω αθηνα αν θες την παραγκελνω και στην στελνω με αντικαταβολη.

thx mate θα ρωτήσω σε λίγο κάποιον που έχει χρεωστική αν μπορεί να παραγγείλει(είχε κάποιο θέμα με το paypal μου είχε πει) και αν είναι θα συο στείλω άμεσα ένα pm για να μη σε καθυστερήσω στη παραγγελία σου. με το restart ου μου έκανε ξέρεις κάτι?

Δημοσ.

επειδή το παλικάρι είναι μακρια, με paysafecard πορώ να βάλω χρήματα σε paypal account?

βασικά μπορώ να στην στηλών με αντικαταβολή από ελτα αν θες

απλός αν ειναι πες το μου μέχρι αυριο.

android.png

Δημοσ.

βασικά μπορώ να στην στηλών με αντικαταβολή από ελτα αν θες

απλός αν ειναι πες το μου μέχρι αυριο.

android.png

Λοιπον εγινε ας το κανουμε ετσι γιατι αλλιως ασπρη μερα μονος μου να δω δεν παιζει..κ εχω αρχισει να φοβαμαι και για την συσκευη.. απο τα 3 χρωματα το πιο βαθυ απο εμενα... γκρι τι ηταν δεν θυμαμαι,παντως οχι το λευκο κ το μπλε..και κανονιζουμε στοιχεια απο πμ οταν ερθει η ωρα:-)

android.png

Δημοσ.

Λοιπον εγινε ας το κανουμε ετσι γιατι αλλιως ασπρη μερα μονος μου να δω δεν παιζει..κ εχω αρχισει να φοβαμαι και για την συσκευη.. απο τα 3 χρωματα το πιο βαθυ απο εμενα... γκρι τι ηταν δεν θυμαμαι,παντως οχι το λευκο κ το μπλε..και κανονιζουμε στοιχεια απο πμ οταν ερθει η ωρα:-)

android.png

οκ εγινε

να μου πει και ο outlaw star αν θελει και εφυγε παραγκελια ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...