pournaras Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 ωωωω καλή φάση... οπότε πάμε για prepaid.. Αλλά αφού οι τιμές είναι σε $.. τι παίζει? Η αλλαγη γινεται αυτοματα, περιπου σε τιμες συναλλαγματος, καθως κι ενα μικρο ποσο (κατω του ευρω), που κρατα σαν προμηθεια το paypal. Οποτε αν παμε σε αυτη, η η τιμη ειναι 11,88 δολαρια, η ισοτιμια της ειναι στα 8,32 ευρω, βαλε στρογγυλα 8,5 με 9 ευρω τελικη.
mainboardER Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Αν εχεις prepaid, απλα κανεις ενα account στο paypal, και κανεις προσθεση την καρτα σε αυτο. Απο κει και περα στις συναλλαγες σου, το site απο οπου θα αγορασεις κατι (πχ ebay), μολις φτασεις στο checkout, θα σε στειλει αυτοματα στο paypal οπου θα βαλεις το user-pass και θα τραβηξει αυτοματα το ποσο που πρεπει. απ οτι μου ειχαν πει στην τραπεζα θελει μια δυο μερες για να εγκριθει το paypal και να μπορεις να κανεις αγορες,ισχυει κατι τετοιο;
pournaras Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 απ οτι μου ειχαν πει στην τραπεζα θελει μια δυο μερες για να εγκριθει το paypal και να μπορεις να κανεις αγορες,ισχυει κατι τετοιο; Υπαρχει μια μικρη διαδικασια, η οποια σου "ανοιγει" πληρως το λογαριασμο, ωστε να κανεις και μεγαλες αγορες. Με το που κανεις το λογαριασμο, το paypal θα σου παρει 1 ευρω και θα στο επιστρεψει, με σκοπο να του δωσεις ενα κωδικο που θα εμφανιστει στη συναλλαγη (αυτο για λογους ασφαλειας). Τον κωδικο αυτο τον παιρνεις τηλεφωνικα απο το δικτυο της καρτας σου. Εγω τον κωδικο αυτο τον πηραν περιπου ενα μηνα μετα (νομιζα οτι θα μου ερθει με ταχυδρομειο). Παρολα αυτα απο την πρωτη στιγμη εκανα μικρες συναλλαγες (10-20 ευρω) χωρις προβλημα. Η εγκριση στο paypal απο οσο θυμαμαι γινεται σε δευτερολεπτα και οχι μετα 2 μερες, αυτο ισως σου το ειπαν για τον κωδικο που ανεφερα πιο πανω.
outlaw star Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 ρε παιδιά έχω ένα ασύρματο bluetouth nokia BH-217..αυτό συνδέεται με 2 κινητά και έτσι το είχα μέχρι τώρα και έπαιζε απροβλημάτιστα... τώρα όταν πάω να το συνδέσω στο ένα κινητό και στο ideos, στο ένα συνδέεται κανονικά, ενώ στο ideos μου λέει σύζευξη , αλλά όχι σύνδεση... οπότε δε συνδέεται ή συνδέεται για λίγο και μετά αποσυνδέεται μόνο του!!αντίθετα αν συνδέσω στο bluetooth μόνο στο huawei τότε παίζει κανονικά! μήπως ξέρει κανείς τι παίζει???παίζει να είναι προβληματικό το bluetooth του κινητού? 1
mainboardER Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Υπαρχει μια μικρη διαδικασια, η οποια σου "ανοιγει" πληρως το λογαριασμο, ωστε να κανεις και μεγαλες αγορες. Με το που κανεις το λογαριασμο, το paypal θα σου παρει 1 ευρω και θα στο επιστρεψει, με σκοπο να του δωσεις ενα κωδικο που θα εμφανιστει στη συναλλαγη (αυτο για λογους ασφαλειας). Τον κωδικο αυτο τον παιρνεις τηλεφωνικα απο το δικτυο της καρτας σου. Εγω τον κωδικο αυτο τον πηραν περιπου ενα μηνα μετα (νομιζα οτι θα μου ερθει με ταχυδρομειο). Παρολα αυτα απο την πρωτη στιγμη εκανα μικρες συναλλαγες (10-20 ευρω) χωρις προβλημα. Η εγκριση στο paypal απο οσο θυμαμαι γινεται σε δευτερολεπτα και οχι μετα 2 μερες, αυτο ισως σου το ειπαν για τον κωδικο που ανεφερα πιο πανω. ωραια οποτε κανω το λογαριασμο και αγοραζω αμεσα τη θηκη αφου δεν ξεπερνα το 10αρι
outlaw star Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 επίσης πάω να μπω στο android market και μου ζητάει αν είμαι γραμμένος στο google...βάζω τα στοιχεία μου στο gmail περιμένω, περιμένω και μου λέει δεν είναι δυνατή η δημιουργία αξιόπιστης σύνδεσης σε αυτό το διακομιστή???!!τι γίνεται???επίσης αυτό το κάνω μέσω δικτύου 3g μήπως πρέπει να το κάνω μέσω wifi?(αν και πρέπει να είναι παντελώς άσχετο...) και μετά λέει αυτό ενδέχεται να είναι ρποσωρινό πρόβλημα ή το τηλ σας να μην υποστηρίζει υπηρεσίες δεδομένων???μήπως δεν έχω ρυθμίσει κάτι? edit: το bluetooth είναι τελικά ότι του κατέβει..παίζει ναναι προβληματικό?
UpToDate_ Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 επίσης πάω να μπω στο android market και μου ζητάει αν είμαι γραμμένος στο google...βάζω τα στοιχεία μου στο gmail περιμένω, περιμένω και μου λέει δεν είναι δυνατή η δημιουργία αξιόπιστης σύνδεσης σε αυτό το διακομιστή???!!τι γίνεται???επίσης αυτό το κάνω μέσω δικτύου 3g μήπως πρέπει να το κάνω μέσω wifi?(αν και πρέπει να είναι παντελώς άσχετο...) και μετά λέει αυτό ενδέχεται να είναι ρποσωρινό πρόβλημα ή το τηλ σας να μην υποστηρίζει υπηρεσίες δεδομένων???μήπως δεν έχω ρυθμίσει κάτι? edit: το bluetooth είναι τελικά ότι του κατέβει..παίζει ναναι προβληματικό? ψαξου λιγο με τον λογαριασμο... ειτε μπεις απο wifi ειτε απο 3g το ιδιο πραγμα ειναι. Επισης μου εφυγε η ζελατινα σε μια βολτα μολις.. τι κανω?
nikoskon Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 επίσης πάω να μπω στο android market και μου ζητάει αν είμαι γραμμένος στο google...βάζω τα στοιχεία μου στο gmail περιμένω, περιμένω και μου λέει δεν είναι δυνατή η δημιουργία αξιόπιστης σύνδεσης σε αυτό το διακομιστή???!!τι γίνεται???επίσης αυτό το κάνω μέσω δικτύου 3g μήπως πρέπει να το κάνω μέσω wifi?(αν και πρέπει να είναι παντελώς άσχετο...) και μετά λέει αυτό ενδέχεται να είναι ρποσωρινό πρόβλημα ή το τηλ σας να μην υποστηρίζει υπηρεσίες δεδομένων???μήπως δεν έχω ρυθμίσει κάτι? edit: το bluetooth είναι τελικά ότι του κατέβει..παίζει ναναι προβληματικό? Αυτό παίζει αρκετά στο market app. Πήγαινε Ρυθμίσεις->Εφαρμογές->Διαχείριση εφαρμογών βρες το application του Market και κάνε Force Stop και μετά Clear cache. Μετά επανεκκίνηση στο κινητό και δοκίμασε το Gmail account σου να το περάσεις πρώτα στο Ρυθμίσεις->Λογαριασμοί & Συγχρονισμός-> Προθήκη Google λογαριασμού. Αφού τον περάσεις εκεί και ολοκληρωθεί ο συγχρονισμός, τότε δοκίμασε απλά να ανοίξεις το market. Αν έχεις πάλι θέμα, τότε hard reset.
mainboardER Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 ψαξου λιγο με τον λογαριασμο... ειτε μπεις απο wifi ειτε απο 3g το ιδιο πραγμα ειναι. Επισης μου εφυγε η ζελατινα σε μια βολτα μολις.. τι κανω? δεν ειναι κολιμενη στην οθονη σαν screen protector;
UpToDate_ Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 δεν ειναι κολιμενη στην οθονη σαν screen protector; wat? Ήταν κολύμενη.. έτσι όπως πήγα να βγάλω το κινητό από την τσέπη βγήκε και η ζελατινα.. τωρα δεν φοραει τπτ επανω..
mainboardER Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 μαλον δεν ειναι για πολα πολα χρειαζομαστε προστασια γιατι χωρις γυαλι η οθονη θα γινει σκατα
outlaw star Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 έχεις δοκιμάσει να συνδέσει κανείς σας bluetooth hands free? παίζει κανονικά???και ειδικότερα αν έχει δοκιμάσει κάποιο που παίρνει 2 τηλέφωνα
outlaw star Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 απο ψάξιμο είδα ότι υπάρχει κάποιο θέμα γενικά με το bluetooth και το android..θα κατεβάσω το bluetooth file transfer και θα δω τι παίζει
UpToDate_ Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Σας λεει κατι το android logo κατω από το post copy paste!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα