Προς το περιεχόμενο

Huawei IDEOS X5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το συγκεκριμενο μοντελο εδω και 5 μερες περιπου και εχω να παρατηρησω τα εξης:

Το κινητο ειναι ταχυτατο, δεν εχω δει ως τωρα κανενα ειδους κολλημα σε εφαρμογες ή γενικοτερο προβλημα με "κρεμασματα" σε UI (restarts απο μονο του ή κατι παρομοιο).

Η ποιοτητα υλικων ειναι ανω του μετριου, τουλαχιστον οσον αφορα τα πλαστικα του μερη. Για την οθονη δε θα μιλησω γιατι δεν εχω τις απαραιτητες γνωσεις (αν και προσωπικα μου φαινεται μια χαρα τοσο σε αναλυση οσο και σε φωτεινοτητα την οποια και εχω χαμηλωσει).

Η μπαταρια κραταει το αναμενομενο. Με ανω του μετριου χρηση (συνεχως συνδεδεμενο wifi σε σπιτι και δουλεια, κλησεις, μυνηματα και αρκετες δοκιμες εφαρμογων, μιας κι ειμαι νεος στο Android, στο συνολο της μου κραταει περιπου 24-36 ωρες) Φανταζομαι πως αν καποιος ειναι λιγο πιο σχολαστικος θα τις φτασει ανετα τις 2 μερες.

Τα μονα μειονεκτηματα που εχω να αναφερω, προς το παρον, ειναι η μη υπαρξη "γρηγορου κουμπιου" για την καμερα και το γεγονος οτι τα πληκτρα εντασης θα επρεπε να ειναι ελαφρως πιο "βυθισμενα" καθως πατιουνται ΠΟΛΥ ευκολα και εκνευριζουν μερικες φορες. Επισης πειτε με τραγικό αλλα με ενοχλησε που δεν "κουβαλουσε" microSD απο τη μαμα του...

Γενικα θα συμφωνησω με το ολο κλιμα του topic πως, για 200€ το κινητο αυτο ειναι διαμαντι! Ουφ...την αποψη μου ηθελα να πω κι εκανα mini-review :P

• Απαντ. 767
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

καλα εκανες και τα εγραψες οπως και οι υπολοιποι κατοχει του γιατι καποιοι το κραζουν χωρις καν να το εχουν πιασει στα χερια τους και παρασιρουν και αλους στο να μην το παρουν

πιθανον αυριο να το εχω και εγω :wub:

Δημοσ.

Τελικα καμια θηκη απο ελληνικο καταστημα? η εστω καποιο screen protector?

android.png

αφου ο pournaras λεει πως τα μετεφορικα ειναι τσαμπα τι σε χαλαει στο να την παρεις απο ebay;
Δημοσ.

Τελικα καμια θηκη απο ελληνικο καταστημα? η εστω καποιο screen protector?

Εγω πηρα μια απο ενα τοπικο καταστημα εδω στο Ηρακλειο, η οποια και ηταν προορισμενη για Iphone4. Δε ξερω αν ισχυει για ολες το ιδιο αλλα η συγκεκριμενη του ηρθε κουτι του Χ5.

Δημοσ.

αφου ο pournaras λεει πως τα μετεφορικα ειναι τσαμπα τι σε χαλαει στο να την παρεις απο ebay;

no paypal.. ασε που θα θελει και κανα 10αρι μερες να ερθει.. δεν προκειται να αντεξει ως τοτε η ζελατινα:P

android.png

Δημοσ.

θα ηθελα να ρωτισο αν καποιος μπωρει να με βοηθειση να μ φτιαξει κατι σαν εναν μικρο καταλογο με της εφαρμογες που θα πρεπει να εχω ως κατοχος android ... μου αρεσε πολυ η εφαρμογη που μετρα τα mb αν και εμενα δεν μ εφταναν σε 1 μηνα τα 120.. αλα ακουσα και μια αλλη προσφορα της cosmote που ελεγε 1 ευρο ολοι την μερα....

Δημοσ.

θα ηθελα να ρωτισο αν καποιος μπωρει να με βοηθειση να μ φτιαξει κατι σαν εναν μικρο καταλογο με της εφαρμογες που θα πρεπει να εχω ως κατοχος android ... μου αρεσε πολυ η εφαρμογη που μετρα τα mb αν και εμενα δεν μ εφταναν σε 1 μηνα τα 120.. αλα ακουσα και μια αλλη προσφορα της cosmote που ελεγε 1 ευρο ολοι την μερα....

Ενα ευρω ολη μερα = 30mb...

android.png

Δημοσ.

με prepaid δεν γινετε δουλεια; :cry:

Μα αν εχεις prepaid, στην ουσια εχεις και paypal. Ολοι πλεον τις prepaid εχουμε συνδεμενες με το paypal.

Δημοσ.

Μα αν εχεις prepaid, στην ουσια εχεις και paypal. Ολοι πλεον τις prepaid εχουμε συνδεμενες με το paypal.

δηλαδη χρειαζομαι account στο paypal η μπορω απευθιας απο την καρτα;
Δημοσ.

Ενα ευρω ολη μερα = 30mb...

android.png

οχι ξερω ποσο ειναι αλλα επιδη θα παρω και εγω το πρωτο μου android θα ηθελα να μ κανει καποιος μια λιστα με καποιες εφαρμογες που θα επρεπε να εχω...

Δημοσ.

δηλαδη χρειαζομαι account στο paypal η μπορω απευθιας απο την καρτα;

Αν εχεις prepaid, απλα κανεις ενα account στο paypal, και κανεις προσθεση την καρτα σε αυτο. Απο κει και περα στις συναλλαγες σου, το site απο οπου θα αγορασεις κατι (πχ ebay), μολις φτασεις στο checkout, θα σε στειλει αυτοματα στο paypal οπου θα βαλεις το user-pass και θα τραβηξει αυτοματα το ποσο που πρεπει.

Δημοσ.

Αν εχεις prepaid, απλα κανεις ενα account στο paypal, και κανεις προσθεση την καρτα σε αυτο. Απο κει και περα στις συναλλαγες σου, το site απο οπου θα αγορασεις κατι (πχ ebay), μολις φτασεις στο checkout, θα σε στειλει αυτοματα στο paypal οπου θα βαλεις το user-pass και θα τραβηξει αυτοματα το ποσο που πρεπει.

ωωωω καλή φάση... οπότε πάμε για prepaid..

Αλλά αφού οι τιμές είναι σε $.. τι παίζει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...