UpToDate_ Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 τη να σου πω δεν εχω αγωρασει ποτε απο ebay απο browser η insomnia app; απο browser.. κοιτάω στο market για insomnia app ε?
mainboardER Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 απο browser.. κοιτάω στο market για insomnia app ε? ναιδοκιμασε και τον opera mini γιατι κανει καλυτερη συμπιεση απο το stock και γλιτωνεις mb
UpToDate_ Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 ναι δοκιμασε και τον opera mini γιατι κανει καλυτερη συμπιεση απο το stock και γλιτωνεις mb τωρα ειμαι απο wifi ετσι και αλλιως...αλλα για να το λες θα το κατεβασω. Ετοιμο κ το insomnia app:P Για χρήση msn πιο να κατεβάσω? που να τρωει και λιγότερα mb? MSN messenger mercury ή ebuddy? και κάτι για fb... αν και έχει κατι προεγκατεστημένο ήδη
mainboardER Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 για msn δεν ξερω,για facebook ισος την official εφαρμογη το android logo σου βγηκε επειδη εγραψες απο το insomnia app;
UpToDate_ Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 για msn δεν ξερω,για facebook ισος την official εφαρμογη το android logo σου βγηκε επειδη εγραψες απο το insomnia app; Ναι επειδή έγραψα από insomnia app^ Κάποιος για msn? Ή καμιά άλλη χρήσιμη εφαρμογή?
pournaras Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 αρκετα καλο φενεται..μεταφορικα ομως να ξεραμε.. τεστ απο ideos:P , Η συγκεκριμενη δεν εχει μεταφορικα...
UpToDate_ Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Η συγκεκριμενη δεν εχει μεταφορικα... Τσαμπα στελνει απο hong kong?
pournaras Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Τσαμπα στελνει απο hong kong? ??? Δεν εχεις ξαναψωνισει απο ebay;
mainboardER Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 μ αρεσει το τσαμπε πρεπει ομως να παρουμε και κανα παραμανω s.protector για μια ωρα αναγκης
pournaras Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 οχι Τα μεταφορικα απο Κινα συνηθως (για ελαφρα και μικρα αντικειμενα), δεν ξεπερνουν τα 4-5 δολλαρια. Απο κει και περα αλλοι τα εχουν ως εχτρα για να τα δεις, αλλοι τα συμπεριλαμβανουν στην τιμη.
UpToDate_ Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Τι πρέπει να κάνω για να μπορώ να μπω net από το κιν χωρίς wifi τώρα? Μου χε έρθει ένα άκυρο μήνυμα της cosmote me 1111 σε μια φάση.. FIXED.. αλλά με 1 λεπτο στο insomnia app μου έφαγε 900kb... τόσο πάει?
mainboardER Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 με 1 λεπτο στο insomnia app μου έφαγε 900kb... τόσο πάει? πολυ μου φαινετε μηπος εκανε τιποτα update μεσο 3g η καποιο widget οπως fb πχ εκανε ενημερωσεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα