Panahs Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Το έχετε δει αυτό? Φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό... Τεχνικά χαρακτηριστικά Λειτουργικό σύστημα: Android 2.2 Επεξεργαστής: 800MHz Οθόνη TFT capacitive οθόνη αφής 3.8’’ •Ανάλυση 480 x 800 pixels •16M χρωμάτων •Multi-touch •Αισθητήρας accelerometer για αυτόματη περιστροφή της θόνης •Πλήκτρα αφής Camera 5.0 mpx 2592 x 1544 pixels •Autofocus & LED flash •Geo-tagging •Βίντεο 720p Μνήμη Εσωτερική 2GB Μνήμη RAM 512ΜΒ Επέκταση έως και 32GB Απεριόριστες θέσεις στον τηλεφωνικό κατάλογο Multimedia MP3/WMA/WAV/eAAC+ Music Player MP4/WMV/H.263/H.264 videoplayer •Ψηφιακή πυξίδα •Document viewer •Photo viewer/editor •Adobe Flash 10.1 Άλλες λειτουργίες GPS / A-GPS • Wi-Fi / Wi-Fi hotspot 3G (HSDPA, 14.4 Mbps) Bluetooth (2.1 με A2DP ) Άμεση πρόσβαση σε κοινωνικά δίκτυα Και όλα αυτά γύρω στα 200 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Απλα ειναι απιστευτο για τα λεφτα του, δεν ξερω τι λεει απο ποιοτητα κατασκευης παντως σιγουρα αξιζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Η κάμερα του είναι ο ορισμός του γτπκ σε 720p πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EKTELESTES Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Είναι και γαμώ τα κινητά, άξιος αντικαταστάτης του Zte Blade. Blade + είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Η κάμερα του είναι ο ορισμός του γτπκ σε 720p πάντως ενταξει σε αυτη τη τιμη να λες και ευχαριστω ειναι οντως εξαιρετικο vfm και κοντραρει στα ισια συσκευες των 300ε και βαλε σε ορισμενες περιπτωσεις και εκτος αυτου εχει και πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panahs Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Το έχει πιάσει κανείς στα χέρια του να δει πώς δουλεύει όντως? Κάπου διάβασα πως φημολογείται ότι ο επεξεργαστής του είναι κλειδωμένος στα 800 Mhz και μπορεί να πάει στα 1000. Επίσης πως η κάμερα του τραβάει χάλια βίντεο (16 fps) στην αρχική δοκιμαστική του έκδοση και πως στην τελική είναι 30 fps. Τέλος και τα επίπεδα ακτινοβολίας του πρέπει να είναι πολύ χαμηλότερα από το Blade. Έχω ψηθεί πολύ για την τιμή του. Αυτό που με φοβίζει είναι μη μου σκάσει καμιά ώρα η μπαταρία του στα μούτρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Το έχει πιάσει κανείς στα χέρια του να δει πώς δουλεύει όντως? Κάπου διάβασα πως φημολογείται ότι ο επεξεργαστής του είναι κλειδωμένος στα 800 Mhz και μπορεί να πάει στα 1000. Επίσης πως η κάμερα του τραβάει χάλια βίντεο (16 fps) στην αρχική δοκιμαστική του έκδοση και πως στην τελική είναι 30 fps. Τέλος και τα επίπεδα ακτινοβολίας του πρέπει να είναι πολύ χαμηλότερα από το Blade. Έχω ψηθεί πολύ για την τιμή του. Αυτό που με φοβίζει είναι μη μου σκάσει καμιά ώρα η μπαταρία του στα μούτρα. για τον επεξεργαστη δεν εχω ακουσει κατι, αλλα σιγουρα θα ανεβαινει οπως ολοι αλλωστε με ενα προγραμματακι, η με καποιον κερνελ αμα ασχοληθουν οι developers (ειναι σχεδον απιθανο να μην ασχοληθουν), αλλα και παλι ποια διαφορα νομιζεις οτι θα δεις? το κυριοτερο που θα δεις ειναι μειωση της αυτονομιας σου η καμερα γενικα δεν ειναι πολυ καλη και ειδικα το βιντεο ειναι κακο για 720p και παλι ομως για τα χρηματα του, προσφερει παρα πολλα... αυτο για την μπαταρια που ειπες μην το ξαναπεις , η huwaei οπως και η zte ειναι μεγαλες πολυεθνικες εταιρειες, καμια σχεση με τα γνωστα κινεζικα προιοντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δηλαδή θα τους έπεφτε ο κ@λος να βάλουν και ραδιόφωνο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsourakis13 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Παίδες μην το ψάχνετε...Αυτό το κινητό είναι το TOP Value For Money στην αγορά αυτή τη στιγμή...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Παίδες μην το ψάχνετε...Αυτό το κινητό είναι το TOP Value For Money στην αγορά αυτή τη στιγμή...! Mε κάμερα που στα 720p σου θυμίζει εποχές που είχε πρωτοβγεί το crysis? και χωρίς ραδιόφωνο; Κάτσε να ξαναπέσει το Defy στα 230 κάτι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsourakis13 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 εμένα με ενδιαφέρει ότι έχει μέγιστο δείκτη SAR 0.5 και κάτι ψιλά...τώρα να μην μιλήσω για το DEFY...ψήνει εγκεφάλους το κινητό...είπαμε να πάρουμε ένα φθηνό smartphone αλλά όχι και μετά από λίγα χρόνια να μην έχουμε εγκέφαλο για ένα ραδιόφωνο και μια κάμερα μέτριας προς κακής ποιότητας...! Άρα ποια είναι η λύση? Ή αγοράζεις μπλε δόντι ή παίρνεις το x5...γνώμη μου...πάντως στο + του defy είναι η εξαιρετική κατασκευή του...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Απο design παντως είναι για τα πανυγηρια. Σαν παιδικό παιχνίδι φθηνο. Στρογγυλεμενες άκρες.. Για τον επεξεργάστη και εγω έχω διαβάσει οτι το συγκεκριμένο μοντέλο είναι Κανονικα στα 1000. Και αυτο απλα τι έχουν κλειδώσει στα 800 για οικονομία μπαταρίας. Άρα με ξεκλειδωμα λογικά παει πολυ παραπάνω. Παντως πλέον έχουν φθηνινει πολλα επώνυμα καλύτερα smartphone , Οποτε με καμία 300ρια ευρω παιρνεις σοβαρά τηλέφωνα. Ενω με κάτι τέτοια δεν ξερω.. Τουλάχιστον ας τα φτιάξουν λίγο ομορφότερα/πρακτικοτερα. Με τέτοια πλαστικά φωνάζει απο μακριά "Ειμαι μαϊμού κινέζικο". Τώρα αν το κόστος είναι πολυ σημαντικο, τότε ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Απο design παντως είναι για τα πανυγηρια. Σαν παιδικό παιχνίδι φθηνο. Στρογγυλεμενες άκρες.. Για τον επεξεργάστη και εγω έχω διαβάσει οτι το συγκεκριμένο μοντέλο είναι Κανονικα στα 1000. Και αυτο απλα τι έχουν κλειδώσει στα 800 για οικονομία μπαταρίας. Άρα με ξεκλειδωμα λογικά παει πολυ παραπάνω. Παντως πλέον έχουν φθηνινει πολλα επώνυμα καλύτερα smartphone , Οποτε με καμία 300ρια ευρω παιρνεις σοβαρά τηλέφωνα. Ενω με κάτι τέτοια δεν ξερω.. Τουλάχιστον ας τα φτιάξουν λίγο ομορφότερα/πρακτικοτερα. Με τέτοια πλαστικά φωνάζει απο μακριά "Ειμαι μαϊμού κινέζικο". Τώρα αν το κόστος είναι πολυ σημαντικο, τότε ναι. Περίεργο γιατί παντού λένε ότι έχει πολύ καλή ποιότητα, καμία σχέση με κινεζιές. Μήπως είσαι λίγο προκατειλημμένος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 μια χαρα ειναι η κατασκευη του x5, καμια σχεση με του blade για το video 720p εδω αλλα και αλλα ακριβοτερα εχουν gtp καμερα, του x5 μας μαρανε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katz Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 "Ειμαι μαϊμού κινέζικο". H 2η μεγαλυτερη εταιρια τηλεπικοινωνιακου hardware μετα την ericsson στον ΠΛΑΝΗΤΗ,ειναι μαιμου κινεζικη... Χοχοχο Οσο για το κινητακι,δυστυχως δεν το εχω πιασει στα χερια μου,αλλα για τα λεφτα του τα specs του ειναι πραγματικα απιστευτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα