heroicentaur Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Ο τυπος ειναι απο αλλο πλανητη (αν δειτε δεν εχει λοβους ) νομιζουμε ολοι τωρα πως θα βγει στο εμποριο μονο για τα σχολεια, αλλα αργοτερα σχεδον σε ολες τις ηλεκτρονικες συσκευες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
digekas Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 απο "σκληρο" δεν λεει ομος.. Τον συνδέεις κανονικά στο hub. Μόνο η ram του είναι πολύ λίγη (128ΜΒ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
c0prse_grinder Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 επρεπε να χε 2 USB θηρες, τωρα αναγκαζεσαι να παρεις και ενα hub για να βαλεις moyse+keyboard. εκτος αν θες μανιταρακι wireless..αλλα και παλι θα θελες μια ακομη ελευθερη θυρα για να δεις καμια ταινια (εφ'οσον ειναι φτιαγμενο για να εφαρμοζεται σε HD ΤVs)..παρ'ολα αυτα...ΤΟ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΓΩ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 ARM proccessors will take over the world!: σδφδσγδρφδγφγδφγδφγδδγδφγ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
digekas Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 ARM proccessors will take over the world!: Narf! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soulnick Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 εγω δεν καταλαβαινω απο που προκυπτει η composite εξοδος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 επρεπε να χε 2 USB θηρες, τωρα αναγκαζεσαι να παρεις και ενα hub για να βαλεις moyse+keyboard. αγοραζεις usb hub keyboard Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 εγω δεν καταλαβαινω απο που προκυπτει η composite εξοδος... Το composite έχει σαφώς ευκολότερο Pinout σε σχέση με το vga Επίσης υπάρχει και αυτό. αγοραζεις usb hub keyboard Αν δεν του δώσει επιπλέον μνήμη θα φυσάει που θα πλευριτώνεται ο χρήστης του. :Ρ Γιατί αλλιώς το κόβω να γίνεται «ο ποιο άχρηστος υπολογιστής στα 25 δολάρια». Kαλά εγώ σκέφτηκα ήδη 2-3 φάσεις που θα ήταν ότι πρέπει (λέγε με mame cabinet;)). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kakofonixx Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 αντε καλα ολα τα αλλα.... ρευμα απο που παιρνει?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kenmitsakos Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 αυτο ποτε θα βγει στην αγορα ;;;; για 25$ ειναι παρα πολυ καλο θα το παρω !!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anaisthitos Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 δεν ξερω αν μου διαφευγει αλλα αυτο κανα περιβλημα ή κατι γυρο του δεν εχει? ετσι τσιτσιδι ειναι ή ειναι απλος prototype? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Πολύ καλό !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Κατι τετοιο θα ηταν απλα γαματο να ηταν ενσωματωμενο σε τηλεορασεις για media player Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Πολύ καλό αλλά όσοι προσπάθησαν να κατασκευάσουν υπολογιστή χαμηλού κόστους στο τέλος το πραγματικό κόστος ήταν αρκετά μεγαλύτερο από αυτό που είχαν αρχικά ανακοινώσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Raf_uRecken Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 πολύ ωραίο! νομίζω πως είναι ένα πολύ καλο βήμα για future μηχανήματα microPC Το θέλω να το κάνω σέρβερ!! χάχα! καλή φάση θα ήταν! Τον συνδέεις κανονικά στο hub. Μόνο η ram του είναι πολύ λίγη (128ΜΒ). παίζει να είναι ισα ισα και για linux! ok για πρώτο δείγμα από κάπου όλοι ξεκινάνε πιστεύω! αργότερα στάνταρ θα τα ανεβάσουν όλα! αλλα το θέμα είναι πως υποθέτω ότι θα αυξηθεί και το μέγεθος (??).. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα