Προς το περιεχόμενο

HD 5450 512 + Οθονη 22

bkran

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για τη χρήση που το θες δεν θα έχεις ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα.

Αν έχεις δεν χάλασε ο κόσμος την βάζεις μετά...

Αλλά ψηφίζω μην πάρεις gpu

edit: Αν πρόσεξες ποστάραμε σχεδόν μαζί με τον stm00192 δεν έβαλε ούτε ο ένας ούτε η ΑΛΛΗ (τρομάρα μου) extra gpu

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κενάνα πρόβλημα με την συγκεκριμένη onboard για την συγκεκριμένη χρήση... οπως ήδη φυσικά ανέφερε η φίλτατη φίλη μας karmen!!! ;)

Δημοσ.

Για τη χρήση που το θες δεν θα έχεις ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα.

Αν έχεις δεν χάλασε ο κόσμος την βάζεις μετά...

Αλλά ψηφίζω μην πάρεις gpu

edit: Αν πρόσεξες ποστάραμε σχεδόν μαζί με τον stm00192 δεν έβαλε ούτε ο ένας ούτε η ΑΛΛΗ (τρομάρα μου) extra gpu

Καλα εδω εσεις γραφατε για corsair κι εγω εκεινη την ωρα τα κοιτουσα στο skroutz.... Οποτε μαλλον θα παιξει το μικρο το corsair, τα on-board, o i3 και βλεποντας και κανοντας....

Ευχαριστω πολυ παιδια :rolleyes:

Αληθεια, και sorry για την ασχετοσινη, τα links απο που ειναι αν επιτρεπεται?

Δημοσ.

Ετσι, έτσι θα το γλυτώσεις τελικά το Μαρίκα :lol: :P

Είμαι προσεκτικό παιδι εγώ!!! :lol: :D :rolleyes:

Δημοσ.

Είμαι προσεκτικό παιδι εγώ!!! :lol: :D :rolleyes:

Ναι ναι και παρατηρητικό και καλόκαρδο και και και και και και... Δεν έχω και παράπονο έμαθα και κάποια πραγματάκια χθες ;)

τίποτα βρε καλές αγορές και καλορίζικο να είναι

Δημοσ.

Ναι ναι και παρατηρητικό και καλόκαρδο και και και και και και... Δεν έχω και παράπονο έμαθα και κάποια πραγματάκια χθες ;)

Σταμάτα βρε κοκκινίζω!!!! :P :lol: :lol: :D

Δημοσ.

Καλά καλά :devil:

Α α α α και τώρα που ξαναδιάβασα τι έγραψα... Για να μην έρθει κανένα πονηρό μυαλό (λέγε με Thano) όταν είπα έμαθα κάποια πραγματάκια χθες εννοούσα για θερμοκρασίες και cpu usage στο bios Τhanoooooooooooo

Δημοσ.

Καλά καλά :devil:

Α α α α και τώρα που ξαναδιάβασα τι έγραψα... Για να μην έρθει κανένα πονηρό μυαλό (λέγε με Thano) όταν είπα έμαθα κάποια πραγματάκια χθες εννοούσα για θερμοκρασίες και cpu usage στο bios Τhanoooooooooooo

Αστα τωρα αυτα,για τα ματια του κοσμου και καλα αναγνωριζεις οτι εκανες λαθος.αλλα ολοι καταλαβαμε τι θελεις να πεις.

Τωρα εμαθες για το bios εσυ,ναι......

Τοσο καιρο πιατα επλενες στην κουζινα,δεν το ηξερες για το bios..... :devil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...