karmen1983 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Για τη χρήση που το θες δεν θα έχεις ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα. Αν έχεις δεν χάλασε ο κόσμος την βάζεις μετά... Αλλά ψηφίζω μην πάρεις gpu edit: Αν πρόσεξες ποστάραμε σχεδόν μαζί με τον stm00192 δεν έβαλε ούτε ο ένας ούτε η ΑΛΛΗ (τρομάρα μου) extra gpu
stm00192 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Κενάνα πρόβλημα με την συγκεκριμένη onboard για την συγκεκριμένη χρήση... οπως ήδη φυσικά ανέφερε η φίλτατη φίλη μας karmen!!!
karmen1983 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 φίλτατη φίλη μας karmen!!! Ετσι, έτσι θα το γλυτώσεις τελικά το Μαρίκα
bkran Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Για τη χρήση που το θες δεν θα έχεις ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα. Αν έχεις δεν χάλασε ο κόσμος την βάζεις μετά... Αλλά ψηφίζω μην πάρεις gpu edit: Αν πρόσεξες ποστάραμε σχεδόν μαζί με τον stm00192 δεν έβαλε ούτε ο ένας ούτε η ΑΛΛΗ (τρομάρα μου) extra gpu Καλα εδω εσεις γραφατε για corsair κι εγω εκεινη την ωρα τα κοιτουσα στο skroutz.... Οποτε μαλλον θα παιξει το μικρο το corsair, τα on-board, o i3 και βλεποντας και κανοντας.... Ευχαριστω πολυ παιδια Αληθεια, και sorry για την ασχετοσινη, τα links απο που ειναι αν επιτρεπεται?
karmen1983 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Απο visionstudio Θεσσαλονίκη http://www.visionstudio.gr/
stm00192 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Ετσι, έτσι θα το γλυτώσεις τελικά το Μαρίκα Είμαι προσεκτικό παιδι εγώ!!!
bkran Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Απο visionstudio Θεσσαλονίκη http://www.visionstudio.gr/ thanks
karmen1983 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Είμαι προσεκτικό παιδι εγώ!!! Ναι ναι και παρατηρητικό και καλόκαρδο και και και και και και... Δεν έχω και παράπονο έμαθα και κάποια πραγματάκια χθες thanks τίποτα βρε καλές αγορές και καλορίζικο να είναι
stm00192 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Ναι ναι και παρατηρητικό και καλόκαρδο και και και και και και... Δεν έχω και παράπονο έμαθα και κάποια πραγματάκια χθες Σταμάτα βρε κοκκινίζω!!!! :lol:
karmen1983 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Καλά καλά Α α α α και τώρα που ξαναδιάβασα τι έγραψα... Για να μην έρθει κανένα πονηρό μυαλό (λέγε με Thano) όταν είπα έμαθα κάποια πραγματάκια χθες εννοούσα για θερμοκρασίες και cpu usage στο bios Τhanoooooooooooo
Thanos1972 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Καλά καλά Α α α α και τώρα που ξαναδιάβασα τι έγραψα... Για να μην έρθει κανένα πονηρό μυαλό (λέγε με Thano) όταν είπα έμαθα κάποια πραγματάκια χθες εννοούσα για θερμοκρασίες και cpu usage στο bios Τhanoooooooooooo Αστα τωρα αυτα,για τα ματια του κοσμου και καλα αναγνωριζεις οτι εκανες λαθος.αλλα ολοι καταλαβαμε τι θελεις να πεις. Τωρα εμαθες για το bios εσυ,ναι...... Τοσο καιρο πιατα επλενες στην κουζινα,δεν το ηξερες για το bios.....
karmen1983 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Ηηηηρθα,ηηηρθα,ηηηρθα για να φυγω παααλι. Εσύ και ο Θεός
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.