Προς το περιεχόμενο

HD 5450 512 + Οθονη 22

bkran

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας,

πεθανε το φορητο μιας φιλης και μαλλον παμε για σταθερο καθως δεν υπαρχει και τοσο αναγκη για laptop. Εχω βαλει στο ματι cpu, δισκους κτλ κτλ απλά στην καρτα γραφικών κολαω λιγο καθως η τιμη της HD5450 ειναι πολυ καλη, αλλα δεν ξερω πως θα παιζει στην 22αρα. Η αναλυση ειναι 1280Χ1024 της συγκεκριμμενης οθονης. Η χρηση θα ειναι πολυ απλη, αντε μεχρι κανενα DVD.... Τι λέτε? Επισης τα links τυχαια ειναι απο e-shop, δεν με περιοριζει κατι.

Ευχαριστω

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλησπερα σας,

πεθανε το φορητο μιας φιλης και μαλλον παμε για σταθερο καθως δεν υπαρχει και τοσο αναγκη για laptop. Εχω βαλει στο ματι cpu, δισκους κτλ κτλ απλά στην καρτα γραφικών κολαω λιγο καθως η τιμη της HD5450 ειναι πολυ καλη, αλλα δεν ξερω πως θα παιζει στην 22αρα. Η αναλυση ειναι 1280Χ1024 της συγκεκριμμενης οθονης. Η χρηση θα ειναι πολυ απλη, αντε μεχρι κανενα DVD.... Τι λέτε? Επισης τα links τυχαια ειναι απο e-shop, δεν με περιοριζει κατι.

Ευχαριστω

Είσαι σίγουρος για την ανάλυση της οθόνης;

Επίσης δεν μας λες και τι διάλεξες, να πάρεις και γνώμες;

Δημοσ.

Εχεις δικιο, 1920x1080 ειναι η αναλυση, ο δαιμον της βλακειας βλεπεις......

Το υπολοιπο της ιδεας ειναι

INTEL CORE I3-2100 3.1 GHZ

INTEL DH61WWB3

SEAGATE ST3500413AS 500GB

KINGSTON KVR1333D3N9K2/4G DDR3 4GB (2X2GB)

Τωρα τα λοιπα κουτι-psu-dvd ειναι φτηνα, μας ενδιαφερει το κοστος να ειναι χαμηλο....

Δημοσ.

Εχεις δικιο, 1920x1080 ειναι η αναλυση, ο δαιμον της βλακειας βλεπεις......

Το υπολοιπο της ιδεας ειναι

INTEL CORE I3-2100 3.1 GHZ

INTEL DH61WWB3

SEAGATE ST3500413AS 500GB

KINGSTON KVR1333D3N9K2/4G DDR3 4GB (2X2GB)

Τωρα τα λοιπα κουτι-psu-dvd ειναι φτηνα, μας ενδιαφερει το κοστος να ειναι χαμηλο....

Αυτό ΔΕΝ πρεπει να είναι φθηνό και δεν πρέπει ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ να συγκαταλέγεται στα δευτερεύονται εξαρτηματα ενος υπολογιστή.

Αντε να δουμε ποτε θα μάθετε???

Φιλικά!

Τωρα που το ξεκαθαρίσαμε πες μας μέχρι πόσα διαθέτεις και αν το pc θα χρησιμοποιηθεί και για κανενα παιχνιδακι ή μονο για αυτά που έχεις ήδη αναφερει!

Δημοσ.

Αυτά όλα μαζί βγαίνουν στο e-shop 460 ευρα.... Άπλα στα intel ειμαι σταθερος λογω και IPI της εταιριας που δουλευω ( advanced warranty replacement). Κάπου εκεί γύρω πάντως θα ήθελα να κυμαίνεται...

Δημοσ.

Αυτό ΔΕΝ πρεπει να είναι φθηνό και δεν πρέπει ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ να συγκαταλέγεται στα δευτερεύονται εξαρτηματα ενος υπολογιστή.

Φιλικά!

Γεια σου βρε stm00192 :lol: +1

@ts

Στο θέμα intel είσαι κάθετος;

Δημοσ.

Φιλικά!

Τωρα που το ξεκαθαρίσαμε πες μας μέχρι πόσα διαθέτεις και αν το pc θα χρησιμοποιηθεί και για κανενα παιχνιδακι ή μονο για αυτά που έχεις ήδη αναφερει!

Δεν διαφωνω με αυτο που λες, απλα δεν θεωρω σκοπιμο να αναφερω μαρκες PSU, θα ειναι απο σειρα που χρησιμοποιουν στην εταιρεια που δουλευω, φτηνο αλλα τιμιο.....

Οσο για χρηση το πολυ μεχρι facebook games, ταινιες στο DVD, office κτλ κτλ. Αυτο που με σπρωχνει στην οθονη ειναι οτι η 19αρες που παιζουν ειναι κατα την γνωμη μου πολυ κοντες και η 22αρα ειναι σε καλη τιμη.

Τα intel οπως ειπα ηδη δεν τα αλλαζω, παιζει αλλαγη σε 2 ημερες αεροπορικώς :rolleyes:

Δημοσ.

Ωραία γνώμη μου αφού θες intel με ταβάνι 460 όπως μου είπες είσαι εδώ. Αν και ο i3 μια χαρά θα την βόλευε. Βάλε τον να γλυτώσεις μερικά

post-204649-0-97416900-1304711600_thumb.png

Και αν δεν σε καλύψουν τα γραφικά που δεν το νομίζω για την χρήση που λες, πας σε μία τέτοια πουχου

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=21780&cat=5&sub=undefined&pmanuf=undefined&sort=3&step=2

Δημοσ.

Παρε μια σύνθεση Intel λοιπόν... Και τα τροφοδοτικά που χρησιμοποιούν σε εταιρίες με το κιλό συνήθως δεν είναι και τόσο τιμία προτίμισε καλό τροφοδοτικό...

Καρτα γραφικών από την στιγμή που δεν παιζει παιχνίδια και αυτή του επεξεργαστή είναι μια χαρά ακόμη και για full HD.

Ωραία γνώμη μου αφού θες intel με ταβάνι 460 όπως μου είπες είσαι εδώ. Αν και ο i3 μια χαρά θα την βόλευε. Βάλε τον να γλυτώσεις μερικά

post-204649-0-97416900-1304711600_thumb.png

Και αν δεν σε καλύψουν τα γραφικά που δεν το νομίζω για την χρήση που λες, πας σε μία τέτοια πουχου

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=21780&cat=5&sub=undefined&pmanuf=undefined&sort=3&step=2

Karmen με απογοητεύεις!!

Μα Xilence??? Δεν το περίμενα ποτέ αυτό από εσενα... Ντροπή!!! :-D

post-74154-0-60560300-1304711792_thumb.jpg

Δημοσ.

Καλά εγώ πάνω από corsair βάζω 1 , 2 μετρημένα (άσε που είμαι και άπιστος Θωμας. Αν δεν δοκιμάσω δεν λέω :P)

Δημοσ.

Παιδια μην κολαμε στα psu, θα μπορουσα να παιξω και με το μικρο το corsair 430 που το ειδα περιπου 40 ευρω. Η καρτα και η αναλυση της οθονης με προβληματιζουν. Ωστοσο η GTX 430 μου φαινεται και αυτη πολυ καλη επιλογη.

Τα onboard της cpu τα εχει δουλεψει κανεις/καμια σε τοσο μεγαλη αναλυση? Δεν εχω εικονα και για αυτο τα ψιλοφοβαμαι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...