kernelalive Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Χαίρεται παιδιά !! Έχω πρόβλημα με την 790fx gd 70 της msi , για την ακρίβεια πήγα και πήρα μαζί με την εν λόγω mobo και έναν "συμβατό" επεξεργαστή για να κάνω την δουλειά μου έναν amd phenom II x6 1100. Το πρόβλημα μου είναι ότι ενώ συνδέω τα πάντα και ανοίγω το pc έχω την ένδειξη FF και δεν έχω σήμα στην οθόνη και απλά ακούω κάτι να ξεφυσάει μέσα από το κουτί(έχω την υποψία ότι είναι η γραφικών) γενικά έχω μια υπόνοια ότι η συγκεκριμένη μομπο θέλει bios upgrade για τους χ6 cores αλλά δεν ξέρω αν είναι μόνο αυτό το πρόβλημα.Έχετε καμιά ιδέα γιατί δεν ξέρω τι να κάνω και στην περίπτωση που απλά θέλει bios upgrade πως μπορώ να το κάνω όταν δεν μπορώ να δω :/. Το τροφοδοτικό μου είναι ενα thermaltake litepower 700w (καλά 700 δεν είναι απλά τόσο γράφει απ όσο θυμάμαι βγάζει καπου στα 620watt) και για την gpu xfx 5850 amd Ρίξτε καμιά ιδέα γιατι βλέπω το κουτί και μ έρχεται να το ρίξω σουτι από το μπαλκόνι Ευχαριστώ προκαταβολικά !!!
Thanos1972 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Βαλε τον παλιο επεξεργαστη επανω,κατεβασε cpuz,δες πιο bios εχεις,πηγαινε στο site του κατασξευαστη και κατεβασε το τελευταιο αφου πρωτα εχεις δει το cpu support και ξαναδοκιμασε.
kernelalive Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Βαλε τον παλιο επεξεργαστη επανω,κατεβασε cpuz,δες πιο bios εχεις,πηγαινε στο site του κατασξευαστη και κατεβασε το τελευταιο αφου πρωτα εχεις δει το cpu support και ξαναδοκιμασε. Το συγκεκριμένο cpu το υποστηρίζει το κοίταξα πριν τον αγοράσω το θέμα είναι ότι θέλει bios update !!Ο προηγούμενος επεξεργαστής δεν υποστηρίζεται από αυτό το chipset οπότε δεν γίνεται
Thanos1972 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Ε και πως θα κανεις bios update εαν δεν εχεις επεξεργαστη επανω???? Παιζει προβλημα.
kernelalive Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Ε και πως θα κανεις bios update εαν δεν εχεις επεξεργαστη επανω???? Παιζει προβλημα. Επεξεργαστής υπάρχει απλά είναι ο χ6 οπότε ή πρέπει να βρώ χ4 και μετά να κάνω το cpu switch ή κάπως αλλιώς που δεν ξέρω
benign Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δεν υποστηριζει η MSI αναβαθμιση bios κατευθειαν μεσω του bios οπως η Asus?
ColdFusion Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Η θα πας εκει που αγορασες την μητρικη να βαλουν πανω αλλο επεξεργαστη και να κανουν update η θα θα βρεις cpu απο καποιο φιλο σου να κανεις την τραμπα. Επισης ειναι σιγουρο οτι τα εχεθς συνδεσει ολα σωστα τσεκαρε επισης αν η μητρικη ειναι οκ.....
kernelalive Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Η θα πας εκει που αγορασες την μητρικη να βαλουν πανω αλλο επεξεργαστη και να κανουν update η θα θα βρεις cpu απο καποιο φιλο σου να κανεις την τραμπα. Επισης ειναι σιγουρο οτι τα εχεθς συνδεσει ολα σωστα τσεκαρε επισης αν η μητρικη ειναι οκ..... Όσο αναφορά την τράμπα έχω ένα γνωστό που έχει χ4 .Τώρα για το αν και κατά πόσο δουλεύει η μητρική το μόνο σημάδι που μπορώ να δω είναι οι λυχνίες led πάνω στην μητρική που φαίνονται να δουλεύουν κανονικά εκτός από το hdd led που ανάβει κόκκινο.Το ξεφύσημα με προβληματίζει βέβαια πφφ
ColdFusion Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Βασικα στη gigabyte που ειχα οταν εβαλα τον x6 χωρις bios update μου εβγαζε unknown cpu. Μην ανχωνεσαι για το μαρσαρισμα δεν παθαινει τιποτα και ειναι σιγουρο πως ακουγεται απο την καρτα γραφικων.
kernelalive Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Βασικα στη gigabyte που ειχα οταν εβαλα τον x6 χωρις bios update μου εβγαζε unknown cpu. Μην ανχωνεσαι για το μαρσαρισμα δεν παθαινει τιποτα και ειναι σιγουρο πως ακουγεται απο την καρτα γραφικών. ανησυχώ γιατί δεν σταματάει δηλαδή μια δίνει πίεση μια σταματάει αλλά το κάνει συνέχεια για αυτό προβληματίζομαι thx gia τα απαντήσεις πάντως!!Μόλις παρατήρησα ότι πατώντας το ενσωματομένο στη mobo clear cmos button ο προαναφερθείς ήχος σταματάει και όλα φαίνονται να δουλεύουν κανονικά αλλά πάλι νεκρή οθόνη do the im-possible
lionheart75 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Έχω την ίδια mobo, αν δεν κάνεις bios update δεν πρόκειται να δουλέψει με τον X6. Κάνε κάποιο απο αυτά που σου πρότειναν τα παιδιά δηλαδή ή πας την μητρική και στην αναβαθμίζουν στο κατάστημα ή βρίσκεις κάποιον συμβατό cpu απο φίλο σε AM3 (Athlon II X2, Athlon II X3, Athlon II X4, Phenom II X4) τον βάζεις πάνω και κάνεις το bios update.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.