Προς το περιεχόμενο

Αγορά Laptop

JohnnyStorm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένας φίλος μου είπε πρόσφατα πως το σημαντικότερο χαρακτηριστικό για να μην κολάει ένας υπολογιστής είναι να έχει μεγάλα rpm ο σκληρός δίσκος του πχ. 7200 και πάνω. Αυτά που σας έδειξα εγώ είναι 5400 rpm. Είναι τόσο άσχημο αυτό?

To εχουμε αναφέρει και εδώ αρκετές φορές , άσχημο δεν είναι με δισκο στις 7.200 οι επιδοσεις γενικά ειναι πολυ καλυτερες.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ψάχνοντας στο multirama βρήκα ένα laptop με καλά χαρακτηριστικά, πιστεύω όμως πως είναι λίγο φτηνό γι αυτά που έχει. Για πείτε μου την γνώμη σας. Ποιό είναι το μειονέκτημά του?

HP G62-A14EV

Δημοσ.

Ψάχνοντας στο multirama βρήκα ένα laptop με καλά χαρακτηριστικά, πιστεύω όμως πως είναι λίγο φτηνό γι αυτά που έχει. Για πείτε μου την γνώμη σας. Ποιό είναι το μειονέκτημά του?

HP G62-A14EV

Στα χρηματα αυτα, τον Μαιο πηρα ενα toshiba με i3 στα 2.53, 4gb ram, 5470 1gb, 320gb hdd.

Και 2 χρονια εγγυησης..

Οποτε δεν ειναι καμια προσφορα.

Δημοσ.

HP G62-A14EV

Επειδή ψαχνόμουν και εγώ για το συγκεκριμένο μηχάνημα διάβασα αρκετά reviews και πήγα να το δω και από κοντά τελικά (νομίζω στο Πλαίσιο). Δεν θα έλεγα πως έχει ιδιαίτερα μειονεκτήματα, είναι αρκετά "τίμια" πρόταση για τα λεφτά του. Αυτό που κάνει "μπαμ" πάντως όταν το πιάνεις στα χέρια σου είναι η σχετικά "φτηνή" κατασκευή του. Το καπάκι "ζουλιέται" πολύ εύκολα στο πάνω μέρος ενώ και τα πλαστικά γύρω από το πληκτρολόγιο φαίνονται κάπως ψεύτικα.

Σε γενικές γραμμές πάντως δεν φαίνεται χειρότερο από μηχανήματα άλλων κατασκευαστών στα ίδια χρήματα. Σου προτείνω να το δείς από κοντά για να αποφασίσεις αν τα όσα αναφέρω παραπάνω σε ενοχλούν. Αν δεν σε ενοχλούν νομίζω πως είναι μια καλή πρόταση.

Προσωπικά σου προτείνω να ψάξεις την σειρά Probook της HP. Ανάλογα με τον εξοπλισμό παίζουν σε διάφορες τιμές, όλα όμως, ακόμα και τα φτηνότερα, είναι σκυλιά - εξαιρετική κατασκευή από μέταλλο και πανέμορφα. Ενδεικτικά:

(15άρι - νέα σειρά)

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.900678

(13άρι - παλαιότερη σειρά)

http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/HP-ProBook-4320s-XX826EA.htm

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...