JohnnyStorm Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Καλησπέρα, είμαι 8 χρόνια κάτοχος Pc και 4 κάτοχος και laptop. Θέλω να αγοράσω ένα καινούριο, ψάχνοντας στο πλαίσιο βρήκα αυτά τα δύο: 1,2. Επειδή όμως μου φαίνονται πολύ καλά τα χαρακτηριστικά τους, θέλω να μου πείτε αν υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω. Ευχαριστώ ! ! !
xristoforos89 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Για τι χρηση προοριζεται το λαπτοπ; Μεχρι ποσα χρηματα μπορεις να διαθεσεις;
blacksuede Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 καλωσήρθες στο forum, στην ενότητα υπάρχουν πάνω από δέκα θέματα ενεργά σχετικά με αγορές laptop, καλό διάβασμα λοιπόν και ότι θέλεις να διευκρινήσεις, όποιος γνωρίζει θα σε βοηθήσει...
dimitris_pa Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 ειναι κινεζικα και δεν εχουν καλη κατασκευη σαν υλικο, τωρα για τα καινουργια δεν ξερω αν τα βελτιωσαν
JohnnyStorm Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Για τι χρηση προοριζεται το λαπτοπ; Μεχρι ποσα χρηματα μπορεις να διαθεσεις; Για όλα ... games, online games, internet, Video ταινίες, προγράμματα, επεξεργασία video,mp3, Word κτλ. κτλ. Βασικά θέλω να μην κολάει αυτή τη φορά το laptop, οπότε νομίζω θέλει πολλά GHZ ή GB μνήμης/επεξεργαστή. Για χρήματα θα έλεγα 500-650 αλλά όσο λιγότερο δώσεις τόσο το καλύτερο. Το ότι είναι 64 bit είναι κακό?
xristoforos89 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Γιατι να ειναι κακο που εχει 64bit; http://www.skroutz.gr/s/328082/Dell-Inspiron-N5010-15R-i3-380M-320GB-HD-5650.html Πολυ καλο μηχανημα, πιστευω πως με την μνημη ραμ θα εισαι οκ. Δεν προκειται να δεις σχεδον καμια διαφορα στα 4γιγα. Αλλα αν θες να πας σε 4 γιγα, προσθεσε +20 ευρω και παρε ενα κιτ των 2γιγα και βαλε το στο λαπτοπ. Συνολικα θα εχεις 4γιγα ραμ, και το κοστος δεν θα ξεπερασει τα 630ευρω.
JohnnyStorm Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δηλαδή μου προτείνεις ένα Dell παρά ένα Acer? Επειδή τα χαρακτηριστικά του Acer, που έδειξα εγώ, φαίνεται να είναι καλύτερα.
GeorgeVls Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Είμαι κάτοχος ενός acer 5750g i5. Είναι λίγο καλύτερο απ το 2ο που γράφεις αλλά βέβαια και πιο ακριβό, το πήρα 699. Εμφανισιακά μοιάζουν αρκετά. Το λαπτοπ το έχω από Δευτέρα και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, είναι πύραυλος. Τα χαρακτηριστικά τα βλέπεις, έχει όμως και πολύ καλή οθόνη όπως και ηχεία. Από εμφάνιση είναι για μένα τουλάχιστον, απ τα πιο όμορφα. Πήγαινε ρίξτο μια ματιά από κοντά για να το δεις. Θα σου πρότεινα το 2ο, είναι πολύ καλύτερο από αυτό που σου προτείνει ο xristoforos89 και έχει και πολύ καλή τιμή. Είναι ένα πολύ ολοκληρωμένο σύνολο, πιστεύω θα καλύψει όλες τις ανάγκες σου. Μαζί με το λαπτοπ πήρα και μια βάση ψύξης θα σου πρότεινα να κάνεις το ίδιο εφόσον θα παίζεις παιχνίδια, για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο με τις θερμοκρασίες. Μόλις έριξα μια ματιά και μπορείς να βρεις και τον δικό μου πιο φθηνά : http://www.skroutz.gr/s/328799/Acer-AS5750G-2414G64Mnkk.html?keyphrase=acer+5750g+i5
ipal Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 διαβασε κ το thread http://www.insomnia.gr/topic/405140-acer-aspire-as5750g-2414g64mnkk/ αν 8ες να διαλεξεις acer. τα Αcer ειναι value for money, στα Dell εxεις πολυ καλη εγγυηση . στο πλαισιο αν και το φερνουν το 5750g, δε το εχουν στημενο γιατι σπρωχνουν το Turbo τους.
xristoforos89 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Το ξερω οτι τα acer ειναι εχουν παρα πολυ καλα χαρακτηριστικα για αυτο που κοστιζουν, αλλα ειναι acer!(με οτι αυτο συνεπαγεται --> εγγυηση, αξιοπιστια). Ειναι να μην σου κατσει βεβαια!
ipal Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 τα Acer εχουν βελτιωθει. η βρωμα βγηκε πριν χρονια οταν τα συγκριναν π.χ με γιαπωνεζικα vaio H' κατι Lenovo αμερικανικα σκυλια Παντως ειναι φτηνα λαπτοπ, πολυ πιο φτηνα απ οτι τα πουλανε εδω, ομως στη Γερμανια τα δινουν με 2 χρονια εγγυηση και αμερικη τα δινουν με 3 οταν κανουν προσφορες. Αρα δεν ειναι για πεταμα. . Και τα Dell εχουν λιγο κινεζικο αιμα μεσα τους! Facilities located include Penang, Malaysia; Xiamen, China; Bracknell, UK; Manila, Philippines[33] Chennai, India;[34]... Και τα ΗP ειχαν τις ατυχιες τους http://www.google.gr/search?q=%22hp+dv6%22+overheating+problem&hl=el&safe=off&tbo=1&rlz=1T4GGLG_enGR319GR319&tbas=0&tbs=qdr:y&prmd=ivns&ei=F2HFTZO_Ic6Sswad7qWVDw&start=0&sa=N
JohnnyStorm Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Ρε παιδιά έλεος, έξαντλήθηκε το πρώτο acer που σας έδειξα.
GeorgeVls Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Και το δικό μου εξαντλήθηκε από το μαγαζί που το πήρα.
JohnnyStorm Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Ένας φίλος μου είπε πρόσφατα πως το σημαντικότερο χαρακτηριστικό για να μην κολάει ένας υπολογιστής είναι να έχει μεγάλα rpm ο σκληρός δίσκος του πχ. 7200 και πάνω. Αυτά που σας έδειξα εγώ είναι 5400 rpm. Είναι τόσο άσχημο αυτό?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.