Προς το περιεχόμενο

Ξαφνικο σβήσιμο καινουργιου Sony Vaio

nikos2027

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες χαιρετω. Αγορασα απο 2 βδομαδων το Sony Vaio VPC-F13Z1E/B.

Του εκανα format και του εβαλα τα Win 7 Ultimate. Μου εσβησε ξαφνικα 2 φορες μεσα στις 2 αυτες πρωτες βδομαδες.

Μια την 2η μερα και μια σημερα. Και τις 2 φορες ήμουν internet και εβλεπα streaming βιντεο ή αγωνα. Γνωρίζετε τι προβλημα μπορει να εχει?

Υπάρχει περιπτωση να είναι software προβλημα ή μπορει ειναι καθαρα hardware. Και τις 2 φορες το pc ηταν στην πρίζα.

Δημοσ.

θα σου έλεγα να δεις τις θερμοκρασίες που ανεβάζει, το πιο πιθανό είναι να έχεις πρόβλημα ψύξης. Κατέβασε το speedfan από εδώ και πες μας που πηγαίνουν οι θερμοκρασίες σου. Υπάρχει και πιθανότητα κατά τη γνώμη μου να είναι και μνήμη (αλλά τότε είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα)

Δημοσ.

Εφόσον το έχεις μόνο 2 βδομάδες αγορασμένο έχεις δικαίωμα αντικατάστασης. Κανονικά βάσει νόμου μέχρι και 1 μήνα οι καταναλωτές έχουν δικαίωμα αντικατάστασης ενός προϊόντος μετά την αγορά του. Εξαιρούνται τρόφιμα , καλλυντικά , ρούχα , παπούτσια. :)

Δημοσ.

Το λαπτοπ το ειχα ανοιχτω πολλές ώρες. Κατέβασα το everest benchmark. Μου είπαν ότι τσεκάρει την ταχύτητα το pc στρεσαροντας το. Με το που έτρεξα σβήσε. Το ξανανοιγω το ξανατρεχω και σβήνει πάλι. Και τις φορές που έσβησε σε streaming έπαιζε. Υποψιαζομαι μνήμη; Εσείς τι λέτε μετά και αυτό;

Δημοσ.

Προσωπικα προτεινω να κανεις ενα ωραιο φορματ και μετα το ξαναστρεσαρεις.

Αν και παλι σου κλεισει υπαρχει πιθανοτητα να ειναι και προβληματικη καρτα γραφικων.

Το ιδιο επαθε ενας φιλος σε ενα alienware που ειχε και ηταν στα τελευταια της η καρτα γραφικων.

Το εστειλε στην dell, και ηρθε καινουριο!

Δημοσ.

Φίλε μου μην το σκέφτεσαι καθόλου..!

Το πας για RMA και παίρνεις η καινούριο η τα χρήματα σου πίσω..!

Μην το στρεσάρεις γτ αν κάψεις τίποτα, μπορεί να σου πουν διάφορα στο κατάστημα που το πήρες...

Δημοσ.

Μην το στρεσάρεις γτ αν κάψεις τίποτα, μπορεί να σου πουν διάφορα στο κατάστημα που το πήρες...

Εφοσον ειναι στην εγγυηση, αν παθει κατι στην sony θα πρεπει να απευθυνθει μετα.

Σχετικα με την επιστροφη του λαπτοπ στο καταστημα,

τα πιο πολλα μαγαζια λενε για 15ημερες..Ασχετα αν ο νομος λεει για 1 μηνα.

Δημοσ.

Εφοσον ειναι στην εγγυηση, αν παθει κατι στην sony θα πρεπει να απευθυνθει μετα.

Σχετικα με την επιστροφη του λαπτοπ στο καταστημα,

τα πιο πολλα μαγαζια λενε για 15ημερες..Ασχετα αν ο νομος λεει για 1 μηνα.

Μπορεί να τον κατηγορήσουν για overclock, οπότε εγγύηση γιοκ...

(Το ξέρω είναι υπερβολικό αλλά έχει τύχει σε φίλο μου..)

Δημοσ.

Μπορεί να τον κατηγορήσουν για overclock, οπότε εγγύηση γιοκ...

(Το ξέρω είναι υπερβολικό αλλά έχει τύχει σε φίλο μου..)

Μα το furmark πχ, ειναι προγραμμα.

Δεν επεμβαινεις σε κανενα bios update ή γενικοτερα στο εσωτερικο του λαπτοπ.

Ουτε αλλαζεις καποια στοκ ταση.

Δημοσ.

Και αν καεί η κάρτα πως θα αποδείξεις ότι έγινε απ το furmark κ όχι από overclock..?

Και όχι furmark σε κάρτες γραφικών με passive cooling...

Δημοσ.

Και αν καεί η κάρτα πως θα αποδείξεις ότι έγινε απ το furmark κ όχι από overclock..?

Και όχι furmark σε κάρτες γραφικών με passive cooling...

Προσωπικα -θεωρω αυτονοητο- πως δεν πρεπει να αποδειξω κατι..

Επαιζα παιχνιδι και χαλασε..

Τι πιο φυσικο!!

Δημοσ.

Προσωπικα -θεωρω αυτονοητο- πως δεν πρεπει να αποδειξω κατι..

Επαιζα παιχνιδι και χαλασε..

Τι πιο φυσικο!!

Βρε σου είπα είναι ακραία περίπτωση..!!

Ο κάθε λογικός άνθρωπος αυτό θα σκεφτόταν..!

• Moderators
Δημοσ.

Καθαρα απο απορια: Αυτοι πως θα αποδειξουν πως ηταν απο overclocking?

Δεν ειμαι εγω αυτος που θα πρεπει να τους αποδειξω οτι ειμαι αθωος, αυτοι θα πρεπει να μου αποδειξουν πως ειμαι ενοχος.

Αν εγινε κατι τετοιο σε φιλο σου, τον αδικησαν για να το πω σεμνα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...