Προς το περιεχόμενο

Έξοδο της Ελλάδας από τη ζώνη του ευρώ δημοσιεύει το Spiegel

Physics_Rulez

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με πηρε σημερα ενας φιλος μου τηλεεφωνο ο οποιος εμαθε οτι μεχρι τη 3 θα δηλοσουμε πτωχευση και να βγαλουμε ολες τις καταθεσεις απο την τραπεζα

android.png

Πες τον φίλο σου να ετοιμάζει επίσκεψη από τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Μη σου πω να τον φέρεις σπίτι σου για να μην κουράζετε και την υπηρεσία :lol:

• Απαντ. 111
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Με πηρε σημερα ενας φιλος μου τηλεεφωνο ο οποιος εμαθε οτι μεχρι τη 3 θα δηλοσουμε πτωχευση και να βγαλουμε ολες τις καταθεσεις απο την τραπεζα

android.png

Ρωτησε το φιλο σου, οσοι αφησουν τις καταθεσεις τους τι ακριβως προκειται να παθουν?

Εσυ τι δικες σου θα τις βγαλεις?

Δημοσ.

Προς τα απανταχού παπαγαλάκια που διαδίδουν την εσκεμμένη μπουρδολογία περί πτώχευσης:

Αυτός που απειλεί οτι θα πέσει στο γκρεμό μαζί με τα "λεφτά" που έχει πάνω του, δεν τον αφήνουν να πέσει...

Όταν έρθει η ώρα και του αφαιρέσουν τα "λεφτά" (αποκρατικοποιήσεις, ξεπούλημα γης κλπ) , τότε να φοβάστε οτι θα τον σπρώξουν από μόνοι τους στον γκρεμό μιας και δεν θα έχει πλέον καμία "αξία"

Όποιος κατάλαβε κατάλαβε

Δημοσ.

τρεχω να τα σηκωσω!!

Θα τα κανω λιρες, θα σκαψω ενα λακο , και θα τα βαλω μεσα σε ενα σεντουκι..)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

Εγω παντος τα σηκοσα ο πατερας μου δλδ γτ ηταν αρκετα

Σε καμιά ωρίτσα που θα κηρύξουμε πτώχευση, θα σε πάρω να μου δώσεις δανεικά, γιατί εγώ δεν πρόλαβα.

Δημοσ.

Σε καμιά ωρίτσα που θα κηρύξουμε πτώχευση, θα σε πάρω να μου δώσεις δανεικά, γιατί εγώ δεν πρόλαβα.

Τι λες καλέ, παρασκευιάτικα; Έκλεισαν οι υπηρεσίες. Από δευτέρα.

Δημοσ.

Για ελέγξτε λίγο τα ημερολογιά σας. 3/6 εννοόυσε, την άλλη Παρασκευή δηλαδή. Εξυπνάκηδες... :P

:P :P

Α εννουσε μεχρι τις 3 του αλλου μηνα?

Ε οοκ τοτε , προλαβαινουμε!

:P

Δημοσ.

Για ελέγξτε λίγο τα ημερολογιά σας. 3/6 εννοόυσε, την άλλη Παρασκευή δηλαδή. Εξυπνάκηδες... :P

μεχρι τη 3

εγραψε ο τυπος

λυπαμε αν τα νυχια μας δεν μυριζουν σωστα...

Δημοσ.

Εγω παντος τα σηκοσα ο πατερας μου δλδ γτ ηταν αρκετα

android.png

Μάλιστα....

Δεν μου λες που μένεις;

Το βράδυ θα είστε σπίτι;

:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...