Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με SSD corsair σε windows XP

vk13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Πρόσφατα αγόρασα αυτόν εδώ το δίσκο...

http://www.pixmania.gr/gr/gr/10227469/art/corsair/oeecnuo-asoeio-ssd-2-5-fo.html?srcid=7255&aftrack=TVRRMU96VXlNRGs7MTMwNDY5OTYyNDtQYXJ0ZW5haXJlPXNrcm91dHomQ29kZVByb21vPW91aQ

Τον συνδέω στο σταθερό pc μου (amd plenom x3,XP service pack 3) και ενώ τον βλέπει στη διαχείριση υλικού στα windows και στο bios, κατά τα άλλα δεν εμφανίζεται πουθενά!!

Κάτι διάβασα για μια επιλογή ahci κάτι τέτοιο από το Bios στις επιλογές sata και το έβαλα αλλά πάλι δεν τον εμφανίζει...

Τι πρέπει να κάνω;;;

Δημοσ.
Ανοίξτε τη Διαχείριση Υπολογιστή κάνοντας κλικ στο κουμπί Έναρξη, έπειτα κάντε κλικ στο στοιχείο Πίνακας Ελέγχου, επιλέξτε Σύστημα και συντήρηση, επιλέξτε Εργαλεία διαχείρισης και, στη συνέχεια, κάντε διπλό κλικ στην επιλογή Διαχείριση Υπολογιστή.‌ Αν σας ζητηθεί κωδικός πρόσβασης διαχειριστή ή επιβεβαίωση, πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης ή παρέχετε την επιβεβαίωση.

Στο παράθυρο περιήγησης, κάντε κλικ στην επιλογή Διαχείριση δίσκων στην ενότητα Αποθήκευση.

Κάνε δεξί κλικ πάνω στων ssd(βρες τον από το μέγεθος) και δώσε γράμμα δίσκου.

Δημοσ.

Όλα τέλεια ! Ακολουθώντας τις οδηγίες σας εμφανίστηκε. Ευχαριστώ! :D

Να ρωτήσω και κάτι τελευταίο.

Μιας και είναι μ ικρής χωρητικότητας (60 gb) για να μη χαραμίζεται ώς ένας ακόμα "αποθηκευτικός" δίσκος, αξίζει να βάλω τα windows xp σε αυτόν; Θα κερδίσω πράγματι σε ταχύτητα;

Και να κρατήσω τους άλλους δυο σκληρούς που έχω τώρα πάνω (1 τέρα ο καθένας) για backup αρχείων, videο, mp3 κτλπ κτλπ...

Δημοσ.

Καλά.... Πλάκα κάνεις τώρα εεε...;

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι σε αυτόν θα εγκαταστίσεις το λειτουργικό σου. Διαφορετικά δεν έχει νόημα. Και θα σου πρωτεινα να βάλεις windows 7 για να μπορέσεις να εκμεταλευτεις το trim γιατί απ´οσο ξέρω τα XP δεν το υποστηρίζουν.

iphone.png

Δημοσ.

Δύσκολα να βάλω τα 7, που να τα βρω; :cry: .

Mε τα xp δλδ δε θα κερδίσω σε ταχύτητα;

Δημοσ.

Φίλε μου όταν αγοράζεις SSD δίσκο δεν τον βάζεις ποτέ για δεύτερο αλλά πάντα για να έχεις το λειτουργικό μέσα...Επίσης όπως είπαν και τα παιδιά τα ΧΡ δεν κάνουν για SSD..Μόνο τα 7..

Χωρίς να είμαι σίγουρος ο SSD σου θα έχει μεγάλη φθορά και οι επιδόσεις του θα πέσουν..

Αυτά ισχύουν για την ώρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...