catgirl1 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 νομιζω πως καποιος μου κλεβει ιντερνετ διοτι εδω και καποιες μερες, συγκεκριμενες ωρες της ημερας το ιντερνετ μου ειναι πολυ αργο.Για να αλλαξει σελιδα θελει 3-4 λεπτα. Και μαλιστα οταν αλλαζω το ρουτερ και απο ασυρματο βαζω το ενσυρματο (διοτι εχω δυο) τοτε δουλευει μια χαρα. Πως μπορω να σιγουρευτω πως μου κλεβουν ιντερνετ και τι μπορω να κανω για να το σταματησω;
13postures Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Πως μπορω να σιγουρευτω πως μου κλεβουν ιντερνετ Όταν σέρνεται το δίκτυο σου, μπες στο μενού ρυθμίσεων του ρούτερ σου. Εκεί μπορείς να δεις πόσοι υπολογιστές είναι συνδεδεμένοι σε αυτό. Αν είναι πάνω από ένας... υπάρχει κλέφτης! Δεν μπορώ να σου πω σε ποια επιλογή του ρούτερ σου θα το δεις αυτο γιατί αλλάζει από ρούτερ σε ρούτερ. Συνήθως το βλέπεις με το που μπαίνεις μέσα στο ρούτερ. και τι μπορω να κανω για να το σταματησω; 1. Βάλε ένα δικό σου κωδικό πρόσβασης στο ρούτερ 2. Πήγαινε στις Wireless ρυθμίσεις του ρούτερ και βάλε WPA ή WPA2 κλείδωμα. 3. (Για πιο advanced χρήστες) Ρύθμισε να γίνεται δεκτή από το ρούτερ μόνο η mac address του υπολογιστή σου.
catgirl1 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 τελικα μπηκα στην σελιδα του ρουτερ μου και εκτος απο τους δυο υπολογιστες μου ειχε κι εναν τριτο με αγνωστο ονομα. Δηλαδη καποιος με εκλεβε? Πως ειναι δυνατον ομως αφου δεν εχω δωσει σε κανεναν τα στοιχεια συνδεσης μου?
13postures Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 τελικα μπηκα στην σελιδα του ρουτερ μου και εκτος απο τους δυο υπολογιστες μου ειχε κι εναν τριτο με αγνωστο ονομα. Δηλαδη καποιος με εκλεβε? Πως ειναι δυνατον ομως αφου δεν εχω δωσει σε κανεναν τα στοιχεια συνδεσης μου? Όλα είναι δυνατά σε αυτό τον κόσμο. Αν κάνεις αυτά που σου είπα, τέρμα οι υποκλοπές.
catgirl1 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Όλα είναι δυνατά σε αυτό τον κόσμο. Αν κάνεις αυτά που σου είπα, τέρμα οι υποκλοπές. To εκανα. Αλλαξα τον κωδικο και πλεον ο υπολογιστης του δεν εχει συνδεση.
poulinos Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 τελικα μπηκα στην σελιδα του ρουτερ μου και εκτος απο τους δυο υπολογιστες μου ειχε κι εναν τριτο με αγνωστο ονομα. Δηλαδη καποιος με εκλεβε? Πως ειναι δυνατον ομως αφου δεν εχω δωσει σε κανεναν τα στοιχεια συνδεσης μου? δεν εχει να κανει με τα στοιχεια συνδεσης σου αλλα με το ασυρματο που ηταν ανοιχτο.καμια σχεση το ενα με το αλλο. To εκανα. Αλλαξα τον κωδικο και πλεον ο υπολογιστης του δεν εχει συνδεση. ελπιζω να εβαλες wpa η wpa2 και οχι wep.
catgirl1 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 ελπιζω να εβαλες wpa η wpa2 και οχι wep. Tι ειναι αυτα; εξηγησε μου .
poulinos Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 ο τροπος που κλειδωσες το ασυρματο ιντερνετ για να μην σου κλεβουν ιντερνετ.
Bokmaker Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Για την κλοπή του ασύρματου είναι οτι πιό εύκολο για κάποιον που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση και γνωρίζει τον κωδικό αλλά πρώτη φορά ακούω οτι γίνεται δύσκολη η λειτουργία του άν το χρησιμοποιούν πολλοί υπολογιστές. Ίσως γι'αυτό πολλές φορές πέφτει εύκολα.
poulinos Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Για την κλοπή του ασύρματου είναι οτι πιό εύκολο για κάποιον που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση και γνωρίζει τον κωδικό αλλά πρώτη φορά ακούω οτι γίνεται δύσκολη η λειτουργία του άν το χρησιμοποιούν πολλοί υπολογιστές. Ίσως γι'αυτό πολλές φορές πέφτει εύκολα. πρεπει να μπουν αρκετα ατομα με wireless για να κλαταρει.συνηθως πρωτα θα κλαταρει η συνδεση σου και θα πηγαινει αργα η συνδεση και μετα το wireless.οτι πηγαινει αργα θα το καταλαβεις λογω ελειψης bandwidth στην συνδεση οχι στο wireless.Να πεσει το wireless δυσκολο.να καθυστερουν πιο ευκολο.
theomalegan Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Φυσικά και πέφτει η απόδοση όταν μοιράζονται πολλά άτομα το ίδιο bandwidth κλείδωμα το ασύρματο οπωσδήποτε.
poulinos Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 οταν καποιος κλεβει ιντερνετ η το μοιραζονται πολλοι τοτε το ιντερνετ πεφτει πιο αργα.δεν πεφτει η συνδεση.αλλο το να πεφτει λογω προβληματων αλλο να πηγαινει πιο αργα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.