foluke Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Σε τελικό τουρνουά μπάσκετ μεταξύ δύο ομάδων πραγματοποιούνται παιχνίδια μεταξύ των ομάδων και νικά αυτή που καταφέρνει να έχει 3 νίκες. Να εισάγοντα διαδοχικά τα σκόρ των δύο ομάδων και με κάθε παιχνίδι να εμφανίζεται σχετικό μήνυμα για το ποια ομάδα από τις δύο (η πρώτη ή η δεύτερη) προηγείται ή έχουν ίσες νίκες και στο τέλος ποια ομάδα νικά το κύπελλο. Έχω αυτήν την άσκηση σε c επειδή είμαι άσχετος έχει καμία ιδέα έχω φτάσει εδώ! #include<stdio.h> #include<stdlib.h> main() { int a,b,nikh; do { printf("Dose to skor ths prwths omadas\n"); scanf("%d",&a); fflush(stdin); printf("Dose to skor ths deuterhs omadas\n"); scanf("%d",&; fflush(stdin); printf("to skor einai a=%d b=%d:\n",a,; for(nikh=0;nikh<=2;nikh++){ if (a>{ nikh=a; } else{ nikh=b; } if (nikh<3) printf("den exoume akoma kypelouxo"); printf("o nikhths einai to nikh=%d\n",nikh); printf("\n"); } system("PAUSE"); return 0; }
nilosgr Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 >#include<stdio.h> int main(int args, char **argv) { int prwth, deuterh, nikesA = 0, nikesB = 0; do { printf("Dose to skor ths prwths omadas\n"); scanf("%d", &prwth); printf("Dose to skor ths deuterhs omadas\n"); scanf("%d", &deuterh); if (prwth > deuterh) { nikesA++; printf("to skor einai a=%d b=%d\n", nikesA, nikesB); } else if (prwth < deuterh) { nikesB++; printf("to skor einai a=%d b=%d\n", nikesA, nikesB); } else { printf("Isopalia!!\n"); printf("to skor einai a=%d b=%d\n", nikesA, nikesB); } printf("\n"); }while(nikesA < 3 && nikesB < 3); printf("Nikitis einai h omada %c !!\n", nikesA>nikesB?'A':'B'); system("PAUSE"); return 0; } Για οτι απορεια εχεις κανε reply.
foluke Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δεν έχω απορία με κάλυψες απόλυτα!Σ ευχαριστώ να σαι καλά!!!
foluke Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Μήπως υπάρχει ιδέα γι αυτήν:Να γραφεί πρόγραμμα που να διαβάζει αριθμούς μέχρι να διαβαστεί ο αριθμός 999 οπότε σταματά η διαδικασία ανάγνωσης. Για τον λόγο αυτό να γίνει χρήση της εντολής do while. Να εμφανίζεται το άθροισμα των διψήφιων αριθμών, θετικών και αρνητικών που εισήχθησαν στον υπολογιστή καθώς και το πλήθος των αριθμών που εισήχθησαν συνολικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.