Προς το περιεχόμενο

Laptop 17" Dell vs HP

casperino

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλει ενας φίλος ενα λαπτοπ, απο οσο κατάλαβα τις ανάγκες του, για desktop replacement...

Πάμε σε 17αρα οθονη, το χρηματικό όριο είναι στα 1000-1100 ευρω, μου πε και παραπάνω αλλα εμένα άποψη μου είναι να κινηθούμε σε αυτή την κατηγορία.

To θέλει να το έχει στο εξοχικό για να βλέπει dvd, λιγο απο video editing, λιγο απο photoshop, παιχνίδια δεν παίζει, εχει άλλο ενα παλιο σταθερο pc, και θέλει να πάρει οπωσδήποτε λαπτοπ και οχι κουτι.

Εχω δεί δυο λαπτοπ το Hewlett Packard Pavilion dv7-6020ev και το Dell XPS 17 - i7-2630QM

Το ΗP το δίνει και το e-shop με 15 ευρω παραπάνω και 2 χρόνια εγγύηση. Πως σας φαίνονται τα λάπτοπ, έχετε καμιά αλλη πρόταση;

Δημοσ.

To HP έχει καλύτερα χαρακτηριστικά αλλά προσωπικά έχω άσχημες εμπειρίες απο τα Pavilion.

Και εγώ γι' αυτο είμαι πιο κοντα στο DELL. Στην ουσία έχουν τον ίδιο επεξεργαστή, η διαφορά είναι οτι το dell έχει ταχύτερο σκληρό(7200rpm) αλλα μικρότερης χωρητικότητας και οτι ο dell εχει 4gb ram έναντι 8 του HP. H gpu δεν με πολυενδιαφέρει. H διαφορά στην τιμή βέβαια είναι 70-100 ευρώ.

Αυτη η διετή εγγύηση που δίνει το e-shop είναι σοβαρή ή έχουμε τίποτα κόλπα;

Δημοσ.

Αυτη η διετή εγγύηση που δίνει το e-shop είναι σοβαρή ή έχουμε τίποτα κόλπα;

Με τη dell θα έχεις να κάνεις για αυτά τα 2 χρόνια. ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΟΛΠΑ

Δημοσ.

Με τη dell θα έχεις να κάνεις για αυτά τα 2 χρόνια. ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΟΛΠΑ

Οχι Karmen, εννοώ για την εγγύηση που δίνει το ίδιο το e-shop όχι της DELL. Για την DELL δεν αμφιβάλλω, τα κόλπα των "δικών" μας φοβάμαι.

Δημοσ.

Οχι Karmen, εννοώ για την εγγύηση που δίνει το ίδιο το e-shop όχι της DELL. Για την DELL δεν αμφιβάλλω, τα κόλπα των "δικών" μας φοβάμαι.

Είχες δείξει λινκ από το msystems και κατάλαβα γι' αυτο το eshop και όχι για το e-shop.gr. My bad...

Για να σου απαντήσω στο ερώτημά σου ειλικρινά δεν ξέρω αλλά τα τελευταία νέα από μεριάς e-shop.gr δεν είναι και τα καλύτερα

Δημοσ.

Τώρα που το έψαξα το Πλαισιο σε όλα τα HP λαπτοπ έχει το παρακάτω μύνημα:

Το Laptop συνοδεύεται από ΔΩΡΕΑΝ επέκταση εγγύησης (+2 χρόνια). Η ενεργοποίηση της επέκτασης εγγύησης είναι υποχρεωτική, για να ισχύουν τα 3 χρόνια εγγύησης στο Laptop.

Πήρα και τηλέφωνο και όντως ισχύει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...