Προς το περιεχόμενο

Asus OC Station

Zeus_GR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν είχα δεί οτι υπάρχει τέτοιο πράγμα.

Δηλαδή κάνεις overclock και ουσιαστικά χειρίζεσαι τις λειτουργίες του bios χωρίς να μπείς καν σε αυτό?

Δημοσ.

Σ'ευχαριστώ.. από Ελλάδα δ πάρχει κάποιο κατάστημα ε? Γτ εγώ δ έχω βρει κάποιο..

- αν πρέπει να το πάρεις... B)

Πιστεύω πως από το να πάρω κάποιο άλλο Panel για μπροστά.. καλύτερα να πάρω αυτό, αφού έχω rampage! (κάνω λάθος???? B) )

Δημοσ.

Γνώμη μου αν θέλεις να κάνεις overclock μέσω αυτου δεν ειναι σωστή κίνηση. Για θεμροκρασίες κτλπ παω πάσω υπάρχουν βέβαια και πιο φτηνές λύσεις.

Αν το πάρεις τελικά καλορίζικο και θέλουμε εικόνες και review με το τι μπορέι να κάνει :-D

Δημοσ.

Γνώμη μου αν θέλεις να κάνεις overclock μέσω αυτου δεν ειναι σωστή κίνηση. Για θεμροκρασίες κτλπ παω πάσω υπάρχουν βέβαια και πιο φτηνές λύσεις.

Αν το πάρεις τελικά καλορίζικο και θέλουμε εικόνες και review με το τι μπορέι να κάνει :-D

Συμφωνώ υπάρχουν κ πιο φθηνές λύσεις.. αλλά είχα διαβάσει πως στην Ευρώπη κυκλοφορεί με τιμή γύρω στα 100 ευρα.. Εαν σκεφτείς ότι είχα σκοπό να βάλω επάνω panelακι της aerocool με τιμή 50κάτι.. είμαι της γνώμης να δώσω άλλα τόσα να βάλω αυτό..

Και εννοείται θα ανεβάσω φωτό κ review εαν το πάρω τελικά.

Πάντως ευχαριστώ παιδιά.. μάλλον θα συνεχίσω το ψάξιμο!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...