Προς το περιεχόμενο

Αναπαραγωγή blu-ray σε PC!

zvarthangalos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατέβασα μία ταινία Βlu-ray 45gyga αριπάρηστη πώς αναπαράγεται η ταινία; μέσα σε ένα φάκελο με την ονομασία stream είναι τα αρχεία της ταινίας όμως είναι

σε πολλα κομμάτια απο πού θα τρέξω το αρχείο μεμονομένα για να δώ την ταινία μονοκοπανιά;

Το αρχείο των υπότιτλων που το βάζουμε;

Δημοσ.

Dimitri δώσε κανα στοιχείο παραπάνω έχω το Media Player Classic - Homecinema και έχω παίξει ''άπειρες'' ταινίες σε 720p και 1080p όμως

είπα να κατεβάσω μια true HD αριπάρηστη 45GB για να δοκιμάσω την καινούρια μου ΤV.

Δημοσ.

Με φορτωμένη την ταινία, είτε:

1. πατάς CTRL+L (ή File > Load Subtitles...) και επιλέγεις το αρχείο υποτίτλων που θέλεις να φορτώσεις

2. κάνεις drag and drop το αρχείο υποτίτλων επάνω στο παράθυρο του MPC-HC

Δημοσ.

Tελικά ήταν προβληματικό το αρχικό αρχείο υπότιτλων κατέβασα ενα άλλο απο το νετ και όλα οκ.Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Δημοσ.

Είναι εύκολο να μας πεις εντυπώσεις όσον αφορά την ποιότητα σε σχέση με μια mkv; Αν είναι εύκολο να την κατεβάσεις την ίδια και σε mkv ακόμα καλύτερα...

Περιμένω εντυπώσεις μιας και έχω ακούσει οτι καμία σχέση η αριπάριστη από την αντίστοιχη ριπαρισμένη

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι πως απογοητεύτικα και δεν πρόκειται να ξανακατεβάσω τόσο μεγάλο αρχείο εφόσων οι διαφορές δεν είναι καθόλου ορατές (με γυμνό μάτι) σε σχέση με τα MKV, άσε που γεμίζει κι ο σκληρός. :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...