zvarthangalos Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Κατέβασα μία ταινία Βlu-ray 45gyga αριπάρηστη πώς αναπαράγεται η ταινία; μέσα σε ένα φάκελο με την ονομασία stream είναι τα αρχεία της ταινίας όμως είναι σε πολλα κομμάτια απο πού θα τρέξω το αρχείο μεμονομένα για να δώ την ταινία μονοκοπανιά; Το αρχείο των υπότιτλων που το βάζουμε;
micos000 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δοκίμασε με το Total Media Theater. Το PowerDVD νομίζω δεν αναπαράγει τέτοια αρχεία από τον δίσκο. Για τους υπότιτλους δεν ξέρω πως μπορούν να μπουν.
dimitris__ Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Με το Media Player Classic - Homecinema από το xvidvideo.ru. Κάνεις File->Open Directory
zvarthangalos Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Dimitri δώσε κανα στοιχείο παραπάνω έχω το Media Player Classic - Homecinema και έχω παίξει ''άπειρες'' ταινίες σε 720p και 1080p όμως είπα να κατεβάσω μια true HD αριπάρηστη 45GB για να δοκιμάσω την καινούρια μου ΤV.
zvarthangalos Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Εντάξει κατάφερα να την τρέξω όμως χωρίς τους υπότιτλους πρέπει να κάνω μετονομασία όπως στα MKV?
parsifal Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Με φορτωμένη την ταινία, είτε: 1. πατάς CTRL+L (ή File > Load Subtitles...) και επιλέγεις το αρχείο υποτίτλων που θέλεις να φορτώσεις 2. κάνεις drag and drop το αρχείο υποτίτλων επάνω στο παράθυρο του MPC-HC
zvarthangalos Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Tελικά ήταν προβληματικό το αρχικό αρχείο υπότιτλων κατέβασα ενα άλλο απο το νετ και όλα οκ.Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
tarantules Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Είναι εύκολο να μας πεις εντυπώσεις όσον αφορά την ποιότητα σε σχέση με μια mkv; Αν είναι εύκολο να την κατεβάσεις την ίδια και σε mkv ακόμα καλύτερα... Περιμένω εντυπώσεις μιας και έχω ακούσει οτι καμία σχέση η αριπάριστη από την αντίστοιχη ριπαρισμένη
zvarthangalos Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Η αλήθεια είναι πως απογοητεύτικα και δεν πρόκειται να ξανακατεβάσω τόσο μεγάλο αρχείο εφόσων οι διαφορές δεν είναι καθόλου ορατές (με γυμνό μάτι) σε σχέση με τα MKV, άσε που γεμίζει κι ο σκληρός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.