blacksuede Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Ψαξε και το lenovo y560a-1 εκτος των dell...Στην τιμη που το θες κυμαινεται και ειναι πληρες... Μου προκαλει εντυπωση που ολοι σκεφτονται απο πριν τι θα γινει οταν χαλασει αυτο που δεν εχουν αγορασει ακομα...Ειλικρινα πιστευω οτι η εγγυηση ειναι οντως σημαντικη αλλα ρε παιδια, κι εγω που ειχα τρια χρονια, στα 3,5 χαλασε χαχαααα! Δεν χρειαζεται τοση αναβλητικοτητα...Οσο για τα acer το εχω πει και παλαιοτερα, ειναι τα huyndai των pc, ξεκινησαν φτηνιαρικα, εφτιαξαν ωραιες σειρες αλλα ο κοσμος δυσκολα αλλαζει οπτικη...δυστυχως στην περιοδο περιορισμου κοστους ουτε εγω θα εμπιστευομουν ευκολα (εκτός της ακριβης σειρας)...ακομα και η toshiba εχει βγαλει σκουπιδια...η sony εχει παραδεχτει οτι βγαζει διαφορετικων προδιαγραφων (αλλα οκ,με ιδιο ονομα) λαπτοπ...αυτα.
foluke Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Πολύ καλό το lenovo αυτό δηλαδή καλύτερα dell ή lenovo;
blacksuede Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Αγαπητε αυτα ειναι γουστα! Το lenovo εχει το θρασος αλυσιδα γερμανικων συμφεροντων να το εμπορευεται στα 950€, ενω στο σκρουτζ ειδες πιστευω τη διαφορα... Απο κει και περα ειναι πως θα σου κατσει...εμενα μου εχει κατσει το λενοβο, οταν βγει ομως το δελλ στην ιδια τιμη αλλα με αντιστοιχο χαρντγουερ θα το σκεφτομουν...απο κει κ περα στο λενοβο το μονο που με ξενερωνει ειναι η ελλειψη αριθμητικου πληκτρολογιου (κολλημα/παραξενια απο τα χρονια χρησης του πρωτου λαπτοπ...) Σαν αξια/τιμη ομως τα σπαει.απλα.πιο φτηνο κι απο acer. Υγ: ο χριστοφορος89 που ειναι?
sotiris123 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Ψαξε και το lenovo y560a-1 εκτος των dell...Στην τιμη που το θες κυμαινεται και ειναι πληρες... Μου προκαλει εντυπωση που ολοι σκεφτονται απο πριν τι θα γινει οταν χαλασει αυτο που δεν εχουν αγορασει ακομα...Ειλικρινα πιστευω οτι η εγγυηση ειναι οντως σημαντικη αλλα ρε παιδια, κι εγω που ειχα τρια χρονια, στα 3,5 χαλασε χαχαααα! Δεν χρειαζεται τοση αναβλητικοτητα...Οσο για τα acer το εχω πει και παλαιοτερα, ειναι τα huyndai των pc, ξεκινησαν φτηνιαρικα, εφτιαξαν ωραιες σειρες αλλα ο κοσμος δυσκολα αλλαζει οπτικη...δυστυχως στην περιοδο περιορισμου κοστους ουτε εγω θα εμπιστευομουν ευκολα (εκτός της ακριβης σειρας)...ακομα και η toshiba εχει βγαλει σκουπιδια...η sony εχει παραδεχτει οτι βγαζει διαφορετικων προδιαγραφων (αλλα οκ,με ιδιο ονομα) λαπτοπ...αυτα. για την εγγύηση κανεις λάθος... είχα ένα turbo-x(ο θεός να το κάνει laptop) k μέσα σε 2 χρονια κάηκε 4 φορες... 1 μητρική k 3 κάρτα γραφικών.... άρα καλύτερα να είσαι καλυμμένος......εγώ πριν το πάσχα πήρα το acer 5750g παίζει τα πάντα(σχεδόν?) από παιχνίδια σε full γραφικά....δεν ζεσταίνεται... k δεν κάνει θόρυβο... το πήρα από "μουλτιραμα" 600 ευρώ+100ευρώ για επέκταση εγγύησης σε 3 χρονια gt έχει 1 από μονο t....
xristoforos89 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Υγ: ο χριστοφορος89 που ειναι? Να'μαι και εγω!(μετα απο τοσες ωρες στην σχολη!) Λοιπον μιας και εβγαλε προσφορα η ΗΡ για δωρεαν επεκταση στα 3 χρονια, σου προτεινω να περιμενεις 5 ημερουλες μεχρι ολα τα καταστηματα να βγαλουν ειδικες προσφορες για τα Hp..
blacksuede Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 κάνω λάθος στο ότι η εγγύηση είναι πολύ σημαντική? κάπου με παρεννόησες... καλά έκανες με την επέκταση κ εύχομαι να μην σου χρειαστεί ποτέ! Να'μαι και εγω!(μετα απο τοσες ωρες στην σχολη!) Λοιπον μιας και εβγαλε προσφορα η ΗΡ για δωρεαν επεκταση στα 3 χρονια, σου προτεινω να περιμενεις 5 ημερουλες μεχρι ολα τα καταστηματα να βγαλουν ειδικες προσφορες για τα Hp.. γεια σου ρε Χριστόφορε!!! τα νέα hp με χαλάνε στο πληκτρολόγιο, εκτός του ότι βουλιάζει με λίγη πίεση, φαίνεται σαν να προσπαθήσαν να κόψουν από κάπου...
xristoforos89 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Να σου πω την αληθεια μου, εμενα το πληκτρολογιο δεν με ενδιαφερει καθολυ μιας και το λαπτοπ το εχω σαν desktop replacement με εξωτερικο πληκτρολογιο και ποντικι. Οποτε να ειναι καλα η microsoft με το βολικο πληκτρολογιο που με προμηθευσε!! (Ασχετο, αλλα λεω και εγω να τσιμπησω κανενα Hp. Θα περιμενω κανεναν μηνα βεβαια μεχρι να το πουλησει κανενα παιδι σε καλη τιμη.. Με την εξτρα εγγυηση φυσικα!! )
kostasfalcon Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Μην παιρνει η μπαλα ολα τα σασι που δινει το πλαισιο. Εχω ενα απο το 2007 (Το κορυφαιο 17αρι Dominus εκεινου του ετους με core 2 duo T7600 και nvidia 7950GTX GO με 512DDR3) και δεν μου εχει παρουσιασει το παραμικρο προβλημα. Αυτην την ωρα που σερφαρω η θερμοκρασια του cpu ειναι στους 30 βαθμους!!!! βεβαια το ανοιγω τακτικα και το καθαριζω και εχω και μια zalman βαση.
xristoforos89 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Μην παιρνει η μπαλα ολα τα σασι που δινει το πλαισιο. Εχω ενα απο το 2007 (Το κορυφαιο 17αρι Dominus εκεινου του ετους με core 2 duo T7600 και nvidia 7950GTX GO με 512DDR3) και δεν μου εχει παρουσιασει το παραμικρο προβλημα. Αυτην την ωρα που σερφαρω η θερμοκρασια του cpu ειναι στους 30 βαθμους!!!! βεβαια το ανοιγω τακτικα και το καθαριζω και εχω και μια zalman βαση. Για αυτο εχεις και χαμηλες θερμοκρασιες.
ipal Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 για δωρεαν επεκταση στα 3 χρονια, σου προτεινω να περιμενεις 5 ημερουλες μεχρι ολα τα καταστηματα να βγαλουν ειδικες προσφορες για τα Hp.. με τιμες Πλαισιο -10e ομως απ'οτι φαινεται...
xristoforos89 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 με τιμες Πλαισιο -10e ομως απ'οτι φαινεται... Το Πλαισιο ειναι μια κατηγορια μονο του!!Τι να συζηταμε.. Πιστευω πως τα multirama θα βγαλουν καμια καλη προσφορα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.