Spt92 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Χαίρεται, Έχω καταφέρει μέχρι στιγμής όλες τι σωστές, από ότι φαίνεται, ρυθμίσεις για wake on lan, αλλα για wake on wan(μέσω internet) όταν κλείνει το pc, για 10 λεπτά δουλεύει τζι-τζι, μετά τα 10 λεπτά αφού είναι κλειστό το pc, δεν μπορώ να συνδεθώ.. Διαβασα οτι πρεπει να κανω κατι ρυθμησεις μεσω Telnet, και δεν μπορω να συνδεθω... Να οι οδηγιες που βρηκα: >1.) Telnet to your speedtouch, 192.168.1.254 (or wherever it lives) and login with your normal username and password. 2.) Type ip. 3.) Type arplist, this should print out your routers current arp table which should contain an entry for your machine.You need to delete this dynamic entry and add a static one so you need to take a note of the Interface, IP-Address and Mac-Address of your machine. 4.) Type arpdelete, enter "LocalNetwork" for intf, your machine's ip for ip and your machine's mac address for [hwaddr]. 5.) Type arpadd and enter the same parameters above. 6.) Type arplist again, your machine should be back in the table but the entry in the type column should now read static instead of dynamic. That's it, you should be good to go. αν μπορεί να βοηθήσει κανεις θα το εκτιμούσα, παλεύω 4 μέρες?
ktgeorge Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Μπορεί να είναι θέμα firewall, δοκίμασε να το κλείσεις για λίγο από τον router σου.
poulinos Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 στο 585 δεν ειναι κλειστο το telnet Με τιποτα εκτος αν το εχεις με custom firmware.κατα τα αλλα σε vista /7 δεν υπαρχει η telnet και πρεπει να την εγκαταστασεις η να βαλει το προγραμμα patty Η το securecrt. επισης ριξε και κανα firmware στο ρουτερ μην εχει κανα firmware 7.4.4.7 και εχεις θεμα απο αυτο.
Spt92 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 λοιπον, το ρουτερ μου εχει firmware 8 και μπηκα τελικα στο telnet αλλα δεν δουλευουν οι εξης εντολες: :ip arpdelete intf=LocalNetwork ip=192.168.1.100 hwaddr=χχ:χχ:χχ:χχ:χχ:χχ:ip arpadd intf=LocalNetwork ip=192.168.1.100 hwaddr=χχ:χχ:χχ:χχ:χχ:χχ στην πρωτη δεν βγαζει καποιο error, στην δευτερη βγαζει failure, εχει σημασια που μπαινω απο το ιδιο το pc με την 192.168.1.100?
poulinos Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 λοιπον, το ρουτερ μου εχει firmware 8 και μπηκα τελικα στο telnet αλλα δεν δουλευουν οι εξης εντολες: στην πρωτη δεν βγαζει καποιο error, στην δευτερη βγαζει failure, εχει σημασια που μπαινω απο το ιδιο το pc με την 192.168.1.100? απο Thomson σε thomson μοντελα(μοντελα/firmware)καποιες εντολες αλλαζουν δυστυχως.
antonl Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δεν ξέρω αν πρόκειται για κάποιο θέμα του router αλλά και σε netgear (νομίζω) είχα δει ίδια συμπεριφορά. Μετά από Χ λεπτά δεν ξυπνούσε μέσω του WoL. Νομίζω υπάρχει σχετικό thread.
Spt92 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Τελικα για οσους μπορει να εχουν το ιδιο προβλημα, δοκιμασα τις εντολες για αλλη IP και μετα αλλαξα την IP του υπολογιστη σε αυτη που χρησιμοποιησα στην εντολη. Πετυχε!
poulinos Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 μπορει επειδη ηταν active Η ip σου εκεινη την στιγμη για αυτο να μην γινοταν.σε καποια ρουτερ καποια πραγματα δεν πετυχαινουν αμα κατι ειναι active.το εχω δει καισε cisco.απλα επρεπε να μας πεις τι μυνημα λαθους σου πεταει.επισης εχω δει και σε thomson οι εντολες να ειναι αλλιως και να μην πετυχαινουν με τον ιδιο τροπο.το ειχα δει μεταξυ 530 και 546 νομιζω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.