Προς το περιεχόμενο

Backup Software (best of!!)

musiker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προτείνω να δημιουργηθει μια λίστα προτίμήσεων για τα καλύτερα προγράμματα και εύχρηστα για μπακάπ( κυριώς WIndows αλλά και Linux).

Προσωπικά θα ήθελα μια γνώμη για να κάνω τον εσωτερικό μου με διάσπαρτα αρχεία των 500gb στον εξωτερικο μου WD 1Tb. Αποκλειω το Wd Smartware γιατι στα win7 64 bit πεταει blue screen σε συνδυασμο με webcam logitech (κουλο αλλα επιβεβαιωμένο απο το φορουμ της logitech)..

ΠΡΟΤΙΜΩ κατι που να υποστηριζει συγχρονισμο: τον Α δισκο (η καποιους φακελους του) να τους αντιγραφει στον Β και να τους ενημερωνει στον Β αν αλλαξει κατι στον Α ας πούμε.:rolleyes:

http://en.wikipedia....backup_software

Πείτε ιδέες!:-D:-D

Δημοσ.

Χωρίς δεύτερη σκέψη φίλε μου: Smartsync pro

Δοκίμασα πολλά αλλά αυτό ξεπέρασε κάθε προσδοκία μου...Δε νοούνται πλέον για μένα windows δίχως αυτό.Αψεγάδιαστο και σταθερότατο! Δεν είναι απλώς θέμα συνήθειας, δοκίμασέ το και περιμένω εντυπώσεις...

Δημοσ.

Χωρίς δεύτερη σκέψη φίλε μου: Smartsync pro

Δοκίμασα πολλά αλλά αυτό ξεπέρασε κάθε προσδοκία μου...Δε νοούνται πλέον για μένα windows δίχως αυτό.Αψεγάδιαστο και σταθερότατο! Δεν είναι απλώς θέμα συνήθειας, δοκίμασέ το και περιμένω εντυπώσεις...

Λίγο πιο εύχρηστο από το Goodsync αλλά δε νομίζω ότι προσφέρει κάτι που θα με κάνει να αλλάξω ένα πρόγραμμα που το χρησιμοποιώ εδώ και καιρό δίχως πρόβλημα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...