musiker Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Προτείνω να δημιουργηθει μια λίστα προτίμήσεων για τα καλύτερα προγράμματα και εύχρηστα για μπακάπ( κυριώς WIndows αλλά και Linux). Προσωπικά θα ήθελα μια γνώμη για να κάνω τον εσωτερικό μου με διάσπαρτα αρχεία των 500gb στον εξωτερικο μου WD 1Tb. Αποκλειω το Wd Smartware γιατι στα win7 64 bit πεταει blue screen σε συνδυασμο με webcam logitech (κουλο αλλα επιβεβαιωμένο απο το φορουμ της logitech).. ΠΡΟΤΙΜΩ κατι που να υποστηριζει συγχρονισμο: τον Α δισκο (η καποιους φακελους του) να τους αντιγραφει στον Β και να τους ενημερωνει στον Β αν αλλαξει κατι στον Α ας πούμε. http://en.wikipedia....backup_software Πείτε ιδέες!:-D
nikomas50 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Για τα Windows υπάρχει το FreeFileSync 3.16 στο http://sourceforge.n...s/freefilesync/ που είναι και GNU GENERAL PUBLIC LICENSE. Εγώ προτιμώ και χρησιμοποιώ το GoodSync Enterprise επειδή το έχω συνηθίσει.
Etherovamon Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Χωρίς δεύτερη σκέψη φίλε μου: Smartsync pro Δοκίμασα πολλά αλλά αυτό ξεπέρασε κάθε προσδοκία μου...Δε νοούνται πλέον για μένα windows δίχως αυτό.Αψεγάδιαστο και σταθερότατο! Δεν είναι απλώς θέμα συνήθειας, δοκίμασέ το και περιμένω εντυπώσεις...
nikomas50 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Χωρίς δεύτερη σκέψη φίλε μου: Smartsync pro Δοκίμασα πολλά αλλά αυτό ξεπέρασε κάθε προσδοκία μου...Δε νοούνται πλέον για μένα windows δίχως αυτό.Αψεγάδιαστο και σταθερότατο! Δεν είναι απλώς θέμα συνήθειας, δοκίμασέ το και περιμένω εντυπώσεις... Λίγο πιο εύχρηστο από το Goodsync αλλά δε νομίζω ότι προσφέρει κάτι που θα με κάνει να αλλάξω ένα πρόγραμμα που το χρησιμοποιώ εδώ και καιρό δίχως πρόβλημα.
musiker Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 ευχαριστώ! το κατεβαζω τώρα και θα το δοκιμάσω, το smartsync. θα στείλω ανταπόκριση!
Bourdoulas Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Μπορείς να δοκιμάσεις και το Cobian Backup που είναι δωρεάν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.