Προς το περιεχόμενο

Αγορά Νέου Laptop..


QQTilt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Χθες συνδειδητοποίησα ότι έχω να παίξω game της προκοπής στο desktop μου πάνω από 6μηνο και δεν προβλέπω να ξαναπαίζω κάτι, πέρα από κανα cs στα διαλείμματα απ το poker :D Σκέφτομαι λοιπόν να πουλήσω το desktop και να πάω για ένα καινούριο καλό laptop.

Κάποιες πληροφορίες για να με βοηθήσετε όσοι έχετε όρεξη. Δεν θέλω mac κατ αρχήν (nothing personal :)). Η χρήση θα ναι μουσική μπόλικη, ταινίες επίσης μπόλικες, λίγο counter, poker και internet.

Υποθέτω δηλαδή πως θα πάω για ένα καλό multimedia laptop, αν και πολύ θα θελα ένα alienware :D

Διάβασα όλες τις σελίδες απ το pole για τα laptops και η προτίμηση μου ταυτίζεται με αυτή των περισσότερων νομίζω. Είμαι δηλαδή ανάμεσα σε Asus και Dell.. Δεν θέλω να πάθω σοκ με τη μετάβαση απ το desktop (που είναι μάλιστα αρκετά δυνατό) σε laptop, γι αυτό θα θελα κάτι αρκετά καλό, ένα βήμα ίσως πριν το "gaming laptop". Τέλος το ποσό που λέω να διαθέσω είναι γύρω στα 1400Ε.

Οποιαδήποτε πρόταση ή γνώμη για μοντέλα ευπρόσδεκτη.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Νομίζω οτι με αυτό είσαι καλυμένος, βάζω και αυτό σαν ενναλακτικό γιατί έχει απιστευτη οθόνη με λίγο ποιο αργό επεξεργαστή και υποδιέστερη κάρτα γραφικών.

Δημοσ.

Thanx για το χρόνο σας κατ αρχήν :D

Σαφώς καλύτερος ο πρώτος και δεν καταλαβαίνω γιατί είναι φθηνότερος :P Μου προτείνατε Dell επειδή είπα εγώ για Dell ή τους συμπαθείτε και σεις περισσότερο απ τους άλλους? Για Asus ποια η γνώμη σας?

Δημοσ.

Σας πρότεινα Dell

1)γιατί έχει το καλύτερο service

2)γιατί κάποιο μηχάνημα αντίστοιχο με αυτό που ψάχνετε δεν έχω δεί σε Asus για να έχω ιδία άποψη (έχω δεί άλλα asus αλλά δεν σας κάνουν)

ως αναφορά την γνώμη μου για τα asus θεωρώ ότι είναι στο ίδιο επίπεδο με τα Dell και ίσως λίγο καλύτερα με μειονέκτημα το service που είναι στην Ιταλία.

 

Ο δεύτερος είναι ακριβότερος γιατί είναι πολύ ποιό ποιοτικός σαν μηχάνημα γενικά και όπως έγραψα και ποιο πάνω έχει πάρα πολύ καλή υψηλής ανάλυσης οθόνη.

Δημοσ.

Thanx για το χρόνο σας κατ αρχήν :D

Σαφώς καλύτερος ο πρώτος και δεν καταλαβαίνω γιατί είναι φθηνότερος :P Μου προτείνατε Dell επειδή είπα εγώ για Dell ή τους συμπαθείτε και σεις περισσότερο απ τους άλλους? Για Asus ποια η γνώμη σας?

 

Aυτο το ειδες??

http://www.msystems.gr/index.php?category=1142&product=12127

ειναι καλυτερο απο αυτο

http://www.grab-it.gr/laptops/dell/dell-xps-l501x-15-6-wled-ci7-2630qmi7-4gb-500gb-gtx540-2gb.html

στα ιδια χρηματα..

Δημοσ.

Το καλύτερο απο που προκύπτει ?

 

Η διαφορά τους είναι ότι έχει 17" οθόνη και λίγο χειρότερη κάρτα γραφικών απο το 15" αν δεν κάνω λάθος.

Δημοσ.

Θα προτιμούσα έναν με μικρότερη οθόνη, αλλά καλύτερη ανάλυση και επιδόσεις παρά έναν με μια μέτρια 17αρα. Αν σου λεγα δηλαδή ότι δίνω 200Ε παραπάνω θα είχες να μου προτείνεις κάποιον Asus? Προσπαθώ να βρω το καλύτερο παιδιά γι αυτό και οι ερωτήσεις μου..

Δημοσ.

Οπως είπα και πρίν αν δεν κάνω λάθος αν και οι διαφορές τους είναι πολύ μικρές.

 

Απλα στα ιδια χρηματα το 17αρι ειναι καλυτερη επιλογη...

Δημοσ.

Θα προτιμούσα έναν με μικρότερη οθόνη, αλλά καλύτερη ανάλυση και επιδόσεις παρά έναν με μια μέτρια 17αρα. Αν σου λεγα δηλαδή ότι δίνω 200Ε παραπάνω θα είχες να μου προτείνεις κάποιον Asus? Προσπαθώ να βρω το καλύτερο παιδιά γι αυτό και οι ερωτήσεις μου..

 

Για Asus δες αυτό απο τα χαρακτηριστικά που βλέπω καλό δείχνει.

Δημοσ.

Αν αποφασίσω δηλαδή να κάνω μια μικρή υπέρβαση στο οικονομικό και ανέβω στα 1600 αυτό είναι το laptop που μου προτείνεις? Τα Qosmio της Toshiba τι λένε?

 

Αυτό εδώ πως σας φαίνεται? http://www.msystems.gr/index.php?category=1136&product=11729

 

Αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι είναι βαλίτσες είναι καλά και με καλή εγγύηση και service .

 

Για το Latitude που ρωτάς είναι κορυφαίο και ανήκει στην επαγγελματική κατηγορία αλλά η συγκεκριμένη σειρά έχει αντικατασταθεί απο την 6420.

Δημοσ.

Να προτεινω και αυτο

http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/HP-Pavilion-DV6-6003ev-LL055EA-B1A.htm

το οποιο ειναι 15αρι..εχει ιδιο επεργαστη με τα dell που ειπαμε..αλλα εχει ακομα ποιο δυνατη gpu..ειναι και ποιο φτηνο..

το προτεινω ομως μονο για την 3ετη εγγυηση που δινουν στο πλαισιο και μονο για καποιες μερες...δεν χανεις κατι να το κοιταξεις..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...