Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αμάν πια αυτοί οι ελληναρες μέχρι και τα ματιά του Αϊνστάιν άνοιξαν γιατί χωρίς τη φαρα μας δε θα γινόταν τίποτε...ευγνωμοσύνη λοιπόν για άλλη μια φορά στο πτώχο πλην τίμιο έθνος μας

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αμάν πια αυτοί οι ελληναρες μέχρι και τα ματιά του Αϊνστάιν άνοιξαν γιατί χωρίς τη φαρα μας δε θα γινόταν τίποτε...ευγνωμοσύνη λοιπόν για άλλη μια φορά στο πτώχο πλην τίμιο έθνος μας

Διακρίνω ειρώνια..?

Δημοσ.

Επειδή μου την έδωσε λίγο...θυμήστε μου λίγο ρε παιδιά...τι θα έκανε ο Άινσταιν χωρίς τον Καραθεοδωρή??Μια αναφορά στον άνθρωπο που ηταν πίσω απο όλα αυτά και που χωρίς αυτόν δεν θα έκανε τίποτα..

Link

Υ.Γ. Με λίγο ψάξιμο στον γουγλι θα δείτε πολλά πράγματα για αυτόν τον άνθρωπο..όπως και τις πολλές επιστολές που είχαν τα δύο πρόσωπα..

Λίγο υπομονή θα έκανε, ένα βρισίδι παραπάνω θα έριχνε και θα έβρισκε κάποιον άλλον να τον βοηθήσει αν δεν τα έβρισκε μόνος του στο τέλος. Ίσως οι μελέτες του Αλβέρτου να αργούσαν λίγο να εκδοθούν.

Δημοσ.

Λίγο υπομονή θα έκανε, ένα βρισίδι παραπάνω θα έριχνε και θα έβρισκε κάποιον άλλον να τον βοηθήσει αν δεν τα έβρισκε μόνος του στο τέλος. Ίσως οι μελέτες του Αλβέρτου να αργούσαν λίγο να εκδοθούν.

Και αν αργούσαν και τόσο μπορεί και να τον προλάβαινε ο θάνατος..διάβασε λίγο για τα διάφορα με τον Άινσταϊν και μετα πες μου αν ήταν όντως " Άινσταϊν "

Δημοσ.

"Διάφορα" για τον Αλβέρτο έχω διαβάσει πολλά.

Και αν αργούσαν και τόσο μπορεί και να τον προλάβαινε ο θάνατος..διάβασε λίγο για τα διάφορα με τον Άινσταϊν και μετα πες μου αν ήταν όντως " Άινσταϊν "

Επίσης, αυτή η πρόταση δεν βγάζει νόημα

Δημοσ.

"Διάφορα" για τον Αλβέρτο έχω διαβάσει πολλά.

Επίσης, αυτή η πρόταση δεν βγάζει νόημα

Σκέψου..δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις!

Υ.Γ.Πολλές φορές θα έχεις ακούσει να αποκαλούμε κάποιον Άινσταϊν..σε βοήθησα.

Δημοσ.

Νομίζω πως όσοι μιλάνε για "ήδη γνωστό και αποδεδειγμένο" δεν έχουν καταλάβει ακόμα τί ακριβώς απέδειξε το πείραμα. Οι βαρυτικοί φακοί που είχαμε παρατηρήσει απέχουν από τη πειραματική επιβεβαίωση του κομματιού της θεωρίας που αφορά τη διαστρέβλωση και συστροφή του χωροχρόνου, όπως περιγράφει το παράδειγμα με το μέλι. Με άλλα λόγια, το κλασσικό παράδειγμα με τη μπίλια που κινείται σε τεντωμένο σεντόνι δεν είναι πλέον αρκετό για να περιγράψει το τί υφίσταται ο χωροχρόνος, θα πρέπει να προτιμήσουμε το ρευστό μέλι.

Να σημειωθεί πως η Μαθηματική απόδειξη μιας θεωρίας δε σημαίνει πως είναι υπαρκτή. Αν δηλαδή εγώ σκεφτώ μια θεωρία και βάλω τους τύπους κάτω και μου βγουν δεν αποδεικνύω πως υπάρχει. Η παρατήρηση και η πειραματική επιβεβαίωση είναι που επιβεβαιώνει μια θεωρία, όχι τα Μαθηματικά.

Μια από τις μεγαλύτερες @@ που έχω ακούσει!! Μη τα πεις παρά έξω γιατί θα σε πάρουν με τις πέτρες!! (ειδικά για την τελευταία φράση σου)

Είμαι ένα μέλος που δεν μου αρέσει να γράφω αλλά όταν ακουω κάτι τετοιο.......

0

Δημοσ.

νεοελληνα ανοιξε κανενα βιβλιο πρωτα πριν ανοιξεις το στοματακι σου για το εθνος μας.

ο Καραθεοδωρης ειναι μια σημαντικη προσωπικοτητα των μαθηματικων για τα οποια προσφερε πολλα,ενω επαιξε ρολο ως ενα βαθμο και στην γεννηση των θεωριων του Αινσταιν αφου οι δυο τους βρισκοντουσαν σε επαφη και ανταλλασαν πληοροφιες επι χρονια.Ο ιδιος ο Αινσταιν ειχε σε μεγαλο σεβασμο κατα δικια του ομολογια.

τωρα απο κει και υστερα υπαρχουν και θεωριες συνομωσιας με νεοελληνες που στελνουν το ολο θεμα στην αλλη του ακρη:

οτι ο Καραθεοδωρης την ειχε φτιαξει την θεωρια της Σχετικοτητας αλλα δεν την ειχε δημοσιευσει .και μια μερα περασε ο Αινσταιν απο το σπιτι του για καφε,αλλα ο Καραθεοδωρης ελειπε και ηταν η γυναικα του μονο και βρηκε την ευκαρεια ο Αινσταιν και του την εκλεψε.

δεν κανω πλακα υπηρχαν ατομα που υποστηριζανε το παραπανω με απολυτη σοβαροτητα.

τωρα αυτους τους πετας γιαουρτια αλλα αυτο δεν αναιρει το γεγονος οτι ο Καραθεοδωρης σε μεγαλο η μικρο βαθμο,δεν εχει σημασια,εδωσε και αυτος το λιθαρακι στην υλοποιηση αυτης της τοσο σημαντικης θεωριας.ΓΕΓΟΝΟΣ.

Δημοσ.

νεοελληνα ανοιξε κανενα βιβλιο πρωτα πριν ανοιξεις το στοματακι σου για το εθνος μας.

ο Καραθεοδωρης ειναι μια σημαντικη προσωπικοτητα των μαθηματικων για τα οποια προσφερε πολλα,ενω επαιξε ρολο ως ενα βαθμο και στην γεννηση των θεωριων του Αινσταιν αφου οι δυο τους βρισκοντουσαν σε επαφη και ανταλλασαν πληοροφιες επι χρονια.Ο ιδιος ο Αινσταιν ειχε σε μεγαλο σεβασμο κατα δικια του ομολογια.

τωρα απο κει και υστερα υπαρχουν και θεωριες συνομωσιας με νεοελληνες που στελνουν το ολο θεμα στην αλλη του ακρη:

οτι ο Καραθεοδωρης την ειχε φτιαξει την θεωρια της Σχετικοτητας αλλα δεν την ειχε δημοσιευσει .και μια μερα περασε ο Αινσταιν απο το σπιτι του για καφε,αλλα ο Καραθεοδωρης ελειπε και ηταν η γυναικα του μονο και βρηκε την ευκαρεια ο Αινσταιν και του την εκλεψε.

δεν κανω πλακα υπηρχαν ατομα που υποστηριζανε το παραπανω με απολυτη σοβαροτητα.

τωρα αυτους τους πετας γιαουρτια αλλα αυτο δεν αναιρει το γεγονος οτι ο Καραθεοδωρης σε μεγαλο η μικρο βαθμο,δεν εχει σημασια,εδωσε και αυτος το λιθαρακι στην υλοποιηση αυτης της τοσο σημαντικης θεωριας.ΓΕΓΟΝΟΣ.

'Εχεις απόλυτο δίκιο,,τώρα για την συνομωσία οτι δεν είναι δική του η θεωρία που λες..είχα ακούσει οτι υπάρχουν έγγραφα που το αποδεικνύουν..αλλά μέχρι εκεί..δεν ξέρω κατά πόσο είναι αληθής!

Υπάρχει γράμμα {αν το βρώ θα το στείλω} που δείχνει να στέλνει ο Καραθεοδωρής ολόκληρους τύπους{που δημιούργησε ο ίδιος} στον Άινσταϊν

Δημοσ.

Μάλιστα.. Το ότι θα έπρεπε απ' την αρχή να καταλάβω τι εννοούσες το αφήνω ασχολίαστο, ειδικά εφόσον εγώ δεν ανέφερα πουθενά τον Καραθεωδορή.

Άλλωστε το ποστ σου εκτός από άκυρο ήταν τόσο πρόχειρο και κακογραμμένο που ίσως μόνο ο Αλβέρτος να το καταλάβαινε, αν βέβαια του το εξηγούσε πρώτα ο Καραθεωδορή

Δημοσ.

Μάλιστα.. Το ότι θα έπρεπε απ' την αρχή να καταλάβω τι εννοούσες το αφήνω ασχολίαστο, ειδικά εφόσον εγώ δεν ανέφερα πουθενά τον Καραθεωδορή.

Άλλωστε το ποστ σου εκτός από άκυρο ήταν τόσο πρόχειρο και κακογραμμένο που ίσως μόνο ο Αλβέρτος να το καταλάβαινε, αν βέβαια του το εξηγούσε πρώτα ο Καραθεωδορή

Άκυρο?Γιατί?χαχ..επειδή μάλλον συνομιλώ με φιλόλογο..θα έπρεπε να γνωρίζεις οτι κανονικά το άκυρο..γράφεται άκαιρο!ετσι για τα τυπικά..

Θα έπρεπε για τα δικά μου στανταρ..Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ειρώνευεσαι!

Δημοσ.

Το άκυρο γράφεται άκυρο. Μάλλον εννοείς ότι θα ταίριαζε περισσότερο η(διαφορετική) λέξη άκαιρο. Ούτως ή άλλως δεν το 'πα για τα ορθογραφηκά αλλά για το νόημα. Έτσι, για τα τυπικά..

Ειρωνεύομαι γιατί θεωρείς αυτονόητο πως έπρεπε να είχα καταλάβει κάτι που ασφαλώς δεν θα 'πρεπε, έτσι όπως το διατύπωσες.

Δημοσ.

Το άκυρο γράφεται άκυρο. Μάλλον εννοείς ότι θα ταίριαζε περισσότερο η(διαφορετική) λέξη άκαιρο. Ούτως ή άλλως δεν το 'πα για τα ορθογραφηκά αλλά για το νόημα. Έτσι, για τα τυπικά..

Ειρωνεύομαι γιατί θεωρείς αυτονόητο πως έπρεπε να είχα καταλάβει κάτι που ασφαλώς δεν θα 'πρεπε, έτσι όπως το διατύπωσες.

Κοίταξε ενα λεξικό και πες μου..

Σου είπα και πάλι..για τα δικά μου στανταρ έπρεπε να το είχες καταλάβει..{σου έδωσα στο επόμενο ποστ βοήθεια για να καταλάβεις}

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...